Kendisi kaslı biri 190 boyunda o yüzden geniş yapayim dedim

Kendisi kaslı biri 190 boyunda o yüzden geniş yapayim dedim
Cevap
12Cevap
Eline sağlığı ama o bunu pek kullanmaz ki gadası
Kullanır bayılır bu daha başlangıç uzun kocaman bişey olacak bu genişliği sadcee
Dişi civciv erkek civcivine battaniye örüyor 🐣
Evet 🥹 inşallah değer sürpriz yapcam
Kaldı mı senin gibi hatun vay beaa cidden ilk defa bir şeye imrendim çok şanslı adammış umarım kıymetini bilir
İnşallah bilir geçmişte çok çapkın birisi şu an bir yıl olucak ilişkimiz bana karşı çok iyi sevgisi sadakati vs bir sıkıntı görmedim ama benim kendimle ilgili bir durum aldatılmaktan çok korkarim onun geçmişi de kötü olunca bazen bundan korkuyorum onu çok mutlu etmek istiyorum ama beni aldatır veya yanlış büyük bişey yaparsa ölürüm ilk defa birine bişey örüyorum ve yurttaaa sınav haftası bir günde bu kadar ördüm
Siz kadınlar efsane güzel seviyorsunuz aşk denilen şey her neyse size baya baya yakışıyor fakat çoğu zaman kıymetiniz bilinmiyor aramızdaki tek sorun sizin fazla özverili olmanız bizim ise bu özveriyi algılayamamamız len içerlendim yine bak şimdi :) neyse daha fazla yazıp senin de aşk çiçeklerini soldurmayayım durduk yere
Abi kavga ettik yaa nazar mı değdi noldu bilmiyorum sinirliydi bende eve gidicem vizelerden sonra o da iş için başka şehire gidicek işle ilgili problemleri yoğunluğu var görüşemedik kaç gündür dedim gitmeden gel beni gör bende gidiyorum dedi gelmeyebilirim bende üzüldüm bu ara fazla yoğun
Dedim bir saat mi yaratamıyorsun vs. Sonra elimde değil vs dedi bende tamam görüşürüz diyip kapattim ağladım o da geri dönmedi baya bir aradım acmadi tribe girdi 🤦üzüldüm ağlaya ağlaya battaniye ördüm djdjdjd
İşte bahsettiğim durum bu
Verdim ettim evime geldim şimdi diyo eski sevgilimin ahını aldım arayıp helallik alacağım. İçi rahat etsin diye ona da izin verdim ama nasıl içim yanıyor
sıkma canını
Biraz daha geniş olabilirdi
Bu genişliği zaten baya geniş 110 120 cm civarı daha uzun yapcam
Keşke bende o kişiye örebilsem
Örersin çok basit ilmeği sola çevirip bir sonrakinin içinden geçiriyosun yutuptan izle alize pufy burgu model ben ordan öğrendim kimse öğretmedi
Sevgilnden bizene peki
Yaaa çok güzel. Eline sağlık 🥰
Yeter bence genişligi
Umarım buna değer
İnşallah
Oha DEV yatağa battaniyeye zor sığar 🤣
Kocaman örceem çok sıkıntı abi yaa 🤣
Bilmezmiyim arkadaşım da yeni evli 1.57 sevgili si 1.93 normal standart ölçüde almış git iade et dedim elinde kaldı 🤣
Kocaman ör çok sıkıntı o ördüğün bacaklarına yeter onun 🤣
Ben kendim örüyorum ben 171 im ona rağmen çok zor çünkü kocaman bişey örmem lazım döndürerek örüyorum
2 metre örcem bunun üç dört katı
Helal olsun vallahi kyk da uğraş kyk günlerimi özledim boylarınız tam sizin
1.90 erkeğin olması çook iyi ama böyle de zorlukları var 🤣🤣
Değmiyorlar fazla ilgi gösterme
İnşallah değer değmezse çok üzülcem
Şöyle sevilmedik
niye siyah beyaz
Beşiktaşlıı
hm iyii
eline sağlık
İyi gayet
Güzel
Eline sağlık
Biraz
Görmedim
Aşka bak be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence harika görünüyor! Kaslı ve uzun boylu olduğu için geniş yapman kesinlikle mantıklı olmuş. Battaniye rahatlığı temsil ediyor, ne kadar geniş ve büyük olursa o kadar kullanışlı olur. 🖤🤍 Şu anki hali oldukça güzel, şerit detayları ayrı bir şıklık katmış. Bitince tam bir aşk hediyesi olacak. Ellerine sağlık! Devam et, harika gidiyorsun! 😍✨