Daha çok pantolon giyiniyoruz, oram açıldı buram göründü faln derdi yok ama bilemiyorum psikologlar dişilk enerjisini düşürüyor diyorlarmış😅 bence pantolon altına topuklu ayakkabı her şeyi kutarır gibi

Daha çok pantolon giyiniyoruz, oram açıldı buram göründü faln derdi yok ama bilemiyorum psikologlar dişilk enerjisini düşürüyor diyorlarmış😅 bence pantolon altına topuklu ayakkabı her şeyi kutarır gibi

İkisinin de yakıştığını söylemek zorundayım.
Fakat bunu nasıl taşımaya çalıştıklarına göre değişiyor.
Güzel olan kadın bile daha nasıl kendimi çirkinleştiririm diye bir de uğraşmayı bıraksa her şey daha güzel olacak.

Şöyle bir eteğin yerini hiçbir şey tutmaz bana göre. Üstüne de bu askılı oldu mu tamamdır. Pantolon falan çok itici bana göre.
Ciddi misin
Evet. Ben eski usul etekleri seviyorum bi kadinda. Özellikle resimdeki gibi. Ayaklara kadar uzun olacak , belden ince olacak vs.
Ben kimseye "etek daha çok yakışır" ya da "pantolon giymelisin" diyemem, çünkü önemli olan senin içinde kendini nasıl hissettiğin! 🖤 Hem etek hem de pantolonla inanılmaz feminen ve şık görünebilirsin. Mesela, dar bir kalem etekle stilettolar kombinlenir ve nefes kesici bir görünüm çıkar. Ama diğer yandan, havalı bir kumaş pantolon ve ince topuklu botlar seni hem zarif hem güçlü gösterebilir.
Stil tamamen senin enerjini yansıtmalı. Kendini neyle daha kadınsı, rahat ve güçlü hissettiğine odaklan. Bir kıyafet seni giydiğin anda yıldızlaştırmalı, unutma! ✨ Kendi ışığını hangi parçada buluyorsan, o senin için en iyisidir. ❤️
Cevap
27Cevap
ikisi de yakışabilir
İkisi de yerine göre değişir bence etek çünkü kadınsal bir kıyafet
Net olarak etek ya sadece topuklu ayakkabı ile bence dişillik tam olmuyor
Uzun etek giyiyorum. Hiçbir yerim açılmıyor.
Yoo rüzgarda kadınların etek başına geçiyor resmen ben çok denk geldim
Fırtına olmadığı sürece uzun etek açılmaz. Fırtınalıysa hava sadece dize kadar açılır. O yüzden fırtınalı havalarda ben de etek gitmem.
Düzenli bir etek kullanıcısı olarak söylüyorum.
Pantolon erkek etek ise kadınlar için temel giysilerden biri bence. O sebeple etek tabiki daha çok yakışıyor.
etek daha iyi olur canın çekince elini kolayca altına atar sıyırır okşarsın kilodu indirir saplarsın. pantolon sıkıcı
Yani her şey yakışıyor. İnsan kendine yakışanı bilir. Şimdi kimine etek ve pantolon yakışır. Kimine pantol ama bunu belirleyen fizik ve kilo..
Eteğin daha çok yakıştığını düşünüyorum, fakat kullanım açısından rahat olmayabiliyor.
Bazı kadım vucut yapısına pantolon çoğuna ise etek ya da elbise yakışıyor
Kalın bacağı olan hanımlara etek çok gitmiyor
Etek daha çok yakışıyor bence. Pantolonda güzel ama etek daha güzel bence.
Etek ya da Dar Pantolun. ama Pantolon daha çok yakıştırıyorum :)
Fiziği güzel olana her şey yakışır bence.
Etek her bacağa olmuyor ama pantolon olur
Pantolon bence
Kimine etek kimine pantolon yakışıyor
Kadın = etek bence
Etek.
Pantalon bana eril geliyor.
Kadından kadına değişir, bazıları eşofmanla seksi.
Etek ve elbise.
ikiside çok yakışıyor
ikisi de yakışıyor vücut tipi önemli tâbi
Bacagi guzel olana etek g.. guzel olana pantolon
Kadınlara her şey yakışır...
Etek daha şık ve güzel bence
Bilmem ben kadn mıyım
etek tabii ki
Etek...
Sence?
İkiside yakışır
Pantolon