Senin gibi bir moda ikonu nasıl olur da yıllar önce modası geçmiş bir tarzı kullanmaya devam eder.. Bol paça giymen lazımdı aa.

Senin gibi bir moda ikonu nasıl olur da yıllar önce modası geçmiş bir tarzı kullanmaya devam eder.. Bol paça giymen lazımdı aa.

Gel de şimdi en son 2010 larda giyilmiş elbiseyle kare kare pozlar veren fenomene güven de, kombin yap 🤦
Okurken tırnaklarını çıkardığını görür gibiyim neyse can güvenliğimi garantiye almak için konuyu toplayım 😀 Önemli olan yakışması aşağı da bir üyenin de söylediği gibi, moda kendini yıllar içinde sürekli tekrar eden bir yapı o yüzden, bir insanın zevkine uymayan bir şeyi sırf yılın modası diye, üzerinde taşıması modası geçmiş bir elbiseyi üzerinde taşımasından çok daha absurd geliyor bana.
yoo gayet goruyorum bu modeli giyen cok neresi gecmis skinny dar giyen cok yani zevk tarz meselesi degil mi bu. Tayta bak yillardir var bir turlu modasi dusmedi neden millet seviyor zevk aliyor bir tek moda o mu var sanki yillar gecse de ustune bir suru farkli yeni seyler ciksa da hala tercih ediliyor, ki zaten tayt gibi bir seyin modasi pek olmaz sanki asil taytin amaci spor icin falan degil mi yoga fitness vs ama rahat oldugu icin insanlar gunluk giyim olarakta tercih ediyor iste, esofman giyenler gibi de dusunebiliriz...
Moda kendini sürekli tekrar eden bir durum olduğu için moda olmayanlar tekrar moda olabiliyor farklı bir güncelleme ile. Giyen var ve fenomenlik ile ne alakası var ki istersen rüküş olursun kimene
😂 ironi kattım biraz
Haaa kdjsk
Skinny pantolonun modasının geçtiğini söyleyenlere aldırma, tarz denen şey senin kendini nasıl ifade ettiğinle alakalı! 🖤 Skinny pantolon, zamansız bir parça ve vücudunu harika bir şekilde öne çıkarmışsın. Bol paça modası olsa da, sen kendini skinny ile rahat ve şık hissediyorsan kimse buna karışamaz! Ayrıca, dar kesimlerin üzerindeki o siyah kombininle nasıl zarif durduğunu bir düşün! İster topukluyla ister spor ayakkabıyla kombinle, tarzın her zaman senin imzan. ❤✨ Unutma, moda akımları gelir geçer ama stil kalıcıdır! 🔥
Cevap
32Cevap
buna kötü diyen kördür zaten çok yakışmış boş ver gereksiz insanları :D 🌸
Skiny mi neee diiiyoonn öyle😂😂
https://www.youtube.com/embed/RjEJtZ9quB8Xmkdkdkdk
İnce bel geniş kalça ve tabi ince bacaklar ile hoş duruyor. Sendeki gibi ;)
Bacaklarım ince değil aslında ama siyah dar paça pantolonla ince gibi oluyor ve bunu seviyorum, tabi vazgeçmem 😂
@ŞeffaflığınRitmi gayet hoş duruyor
Teşekkürler
Zayıfladığın için normal.. etek dışında bi şey giymiyordun, elbise vs..
Ben etek ve elbise nadir giyerim, yanlış hatırlıyorsun. Genelde hep pantolon giyerdim. Evet biraz kilo verdim ama bu siyah kombin daha da ince gösterdi beni
Bi ara yazın onları baya giydim evet
10 sene önce çiçekli elbise giymiyodum ya pek 🤔
😂😂
Nasıllll
Kapalı çünkü
Emredersin
Atmam
bence bu tarz pantolonlar çok yakışıyor kadınlara
önemli olan moda değildir zaten kişi kendine yakışanı giyer
aslinda sen seviyorsan kimseyi ilgilendirmiyo ya ama modasi gecse de kadinlarda kotu durmuyor
Moda ikonu mu 😂 ya git balkondan atla artık 🤗
Evet ben ikonum haha
Insan kendini nasil mutlu ederse o kendine yakisir boş ver. Moda dediginde birilerinin zevki degil midir
Ablam sana yakışan her şey güzeldir giymeye devam et
Aman herkesi boş ver ablam yakışıyor tarz katıyor takılma moda denen şey Avrupa oyunu
Moda kendine yakısandır , neyi giydiğinde içine siniyorsa onu giymelisin.. bende skinny giyiyorum.
Annemde çok giyiyor dar pantolon ama bu ara tat falan giyiyor
Tayt oluyorsa bu da olur ya mağazalarda hâlâ varlar😌
Nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin önemli olan mutlu olman
bence hoş değil ya
: (
İsteyen istediği gibi giyinebilir sıkıntı yok.
Canın ne istiyorsa onu giy moda dediğin nedir ki
Değil, yakışan neyse onu giy..
İnce bacaklar varsa gayet hoş. Tabi rahatlığını giyen bilebilir
İspanyol paça giy knk sen
Emredersin
Aşk olsun rica sadece
Pantolonu ayırt edebilene helal olsun
Nasıııl
Ya fotograf net değil ya da başka sorun var üzerinizdeki kod fark edilebilir durumda değil ki
Neye benziyo peki
Boot cut - slim - skiny
Skiny mi? Ne diyooo oğluuummm
Ortada i yok merak etme
Şakayı anlamadın boş ver. Bir tane adam vardı bunu hep diyordu. Zaten cümle küfür değil ama o içerik olsun diye yapıyor.
Hmm :dd
Yoksa tabiki de skiny ne biliyoruz canım o kadar da değil sirjrjr
Nxnxnx
Siteye girince ilk gördüğüm kişilerden birisin şu an farkettim skdjfj
Hmm ne güzel 🤣
İsmin ne senin? Gerçi söylemek istemezsen keyfin bilir.
Eda
Memnun oldum eda.
Eda ben niye fenomen olamıyorum? Daha ne yapayım bir ay oldu.
Ksrehber e mesaj attın mı
Attım diyorlar incelemeye aldık seni. E bir ay oldu daha ne kadar yapmam lazım. Ayrıca sorularım ikide bir kalkıyor.
Bazıları geri getiriyorum bazıları gelmiyor.
Yani bir çok kural dışı paylaşım mı yapıyorsun, ondan olamıyor olabilirsin
Ya kural dışı ne olacak ki? Paylaşım yapıyorum alakasız cinsel paylaşım diyor. Aslında gayet de makul sorular yani.
Sen ne kadar sürede oldun?
1 ayda flan oldum galiba. Cinsellikte mi olmak istiyorsun
Ya cinsellikten çok kolay olurum diye düşündüm. Bir ay oldu açalı. Çsc lere bak hepsini oradan aldım. Ama yine olamadım. En zoru buymuş ya sksjdj
Abartı şekilde görseller koyarsan veya soruların amacı dışında olursa kaldırılır.
Adada bikini kız var. Diyorum sahilde cinsellik yaşanır mı? Buna diyor aşırı.
Görselin nasıldı kim bilir
Soru normal. Fenomenlerin daha abartı görsel ve sorular soruyorlar onlarınki kalkmıyor 😂fenomen olana kadar daha çok dikkat et
Bir tane teletabiler vardı. Dört kız mini etekli falan. Cosplay olur mu cinsellikte diyorum. Bununki daha saçma değil mi?
Yani bu iş çok uzayacaksa ben uğraşamam sjsjdjdm. Daha ne kadar bekleyeceğim diyorum onu söylemeyiz maalesef diyorlar. Sjdjrj
Bilemedim
Jxjsjsjjdjdjdj
Çak masumane ya bence sjdjjd. Nesi abartı ki. Ayrıca teletabi ablalar da baya güzeldi
😂😂
Tekrar sordum sjdjjr. Şimdi bak.
Bu soruda kalkacak bir şey yok gerçekten
E işte diyorum. Bir kaç tane moderatör galiba bana takmış. Birkaç sorum kalktı geri aldım.
Bence sen Caner admine yaz bide
O kim? Hesap ismini bırakabilir misin
@cnrche
Teşekkürler
Rica ederim
Diğer sorumu da tekrar attım bak. Abartı bir şey var mı?
#cinsellik #cinselyaşam
Sebep: Sakıncalı Paylaşım
Paylaşım yapanı hukuki olarak zor durumda bırakacak, yasalara aykırı ve suç niteliği taşıyan paylaşımlar bu nedenle kaldırılır. Internet üzerindeki tüm paylaşımlarından hukuken sorumlu olduğunu tekrar hatırlatırız. Ayrıntılı bilgi için, KızlarSoruyor'a üye olurken onayladığın Üyelik Sözleşmesi belgesini tekrar incelemeni tavsiye ederiz.
Kaldırılan paylaşımın için 7 Xper puan kaybettin. Hangi durumlarda ne kadar Xper puan kaybettiğini görmek için Yardım sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Paylaşım kaldırma nedenleri hakkında daha fazla bilgi almak için KS Yardım sayfasını inceleyebilirsin. Anlayışın için teşekkürler.
Ya şimdi bu ne demek?
Bunlar sana kafayı takmış. Canere sordun mu
Cevap vermedi. Herhalde o da kız olmayınca cevap vermiyor djdjr
Ya tamam da attığım soruda ne var dur kızın resminin linkini bulsam resmi de atarım yoksa kendim yükler atarım
O hemen cevap vermiyo bazen bir kaç gün sonra cevap veriyo. Belki yoktur sitede yani
Hm olabilir
Yıllık izindeydim :) "Yılbaşı için bir cinsellik planınız var mı?" bu tarz direkt kişiye atıf yapılan sorular alakasız cinsel olarak değerlendiriyor. https://www.kizlarsoruyor.com/kizlarsoruyor/a198830-cinsellik-paylasimlarim-kaldiriliyor-diyenler-buraya-hangi-sorulara bu paylaşımı inceleyebilirsin. Diğer sorularını da kontrol ettireceğim.
Teşekkürler.
Hayır , zevkler tartışılmaz asla
Bence hoş duruyor
Takma kimseyi skinynne seviyorsan
Sen giyiyorsan hâlâ senin için modadır
Çok iyi durmuş normal
Tamamen zevk meselesi gerisüni salla gitsin
Seninle ne güzel skinylir
Gayet güzel duruyor
yakışmış bence
Zarif duruyor ve çekici sende
Hayır güzel görünüyor
Gayet yakışmış
Yakışmış
Bende severim
Çok yakışmış beee
Uzun boylu ince bacaklı kızlara yakışıyor
Giy gitsinn kendini nasıl iyi hissettigin önemli
dolgunnnnn
Sana yakışmış
Yoo değil
Güzel bence
Yakışmış sana
Pok gibi duruyor bu ne aw ya
Zevk meselesi. Şimdi böyle diyen 2015'te en güzel kombilerini bununla yapıyordu
Evette kanka o ozamanlarin modasiydi şimdi değil at bunlari çöpe daha da giyme 😂
Ama hâlâ bunları giyince daha iyi hissediyorum 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?