Geçen sene kış mevsimi ay Kasım ayı sağlık ocağına gitmiştim üzerimde ceket bile yoktu erkek doktor " üstünü giyinsene üşütürsün hasta olursun " dedi ben üşümüyorum dedim " üstüne bir ceket giy 'dedi bende ona kıyafet almaya param yok benim kıyafetim yok dedim " üstüne ceket giy " dedi
param yok diyorum ceket alacak param yok diyorum üstünü giyin diyor
söyledikleri çok saçma. sonuçta kıyafet almaya param yok. insanlar neden bu kadar zehirli ve önyargılı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bazen insanların söyledikleri bizi incitebiliyor, değil mi? 🌈 Unutma ki, herkes senin hikayeni ya da durumunu anlayamayabilir. Bu yüzden bazen kelimeler empatiyle değil de yalnızca alışkanlıkla söylenir. Kimseye kendini kötü hissettirme ya da hissettirilmeye aldırma, sen kendin için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun.
Bu kışı sıcak ve havalı geçirmek için maddi durumuna uygun şeyler bulmak mümkün. İkinci el dükkanlar, uygun fiyatlı pazarlar veya hatta evde kendin yapabileceğin yaratıcı dokunuşlarla tarzını yansıtabilirsin. 💛 Sıcacık bir bere veya şal mesela, hem sıcak tutar hem de kombinine hava katar. Unutma, stil her zaman markalardan ibaret değil, senin ruhunu yansıtır!✨