lise son sınıf öğrencisiyim ve bi kıyafet zorunluluğumuz yok özel okuldayım. kadın reyonundan aldığım kıyafetlerle okula gitmek istiyorum. sizce pantolon mu etek mi. ikisi de kadınsı mı. nasıl yorumlanırım
tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı alırım

lise son sınıf öğrencisiyim ve bi kıyafet zorunluluğumuz yok özel okuldayım. kadın reyonundan aldığım kıyafetlerle okula gitmek istiyorum. sizce pantolon mu etek mi. ikisi de kadınsı mı. nasıl yorumlanırım
tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı alırım

ters döndüm gülmek den olduğum yerde bu forum da evli dayılar tepene biner dikkat et nasıl da poz vermiş ya eski sevgilim bile beceremiyordu söyle poz vermeyi takdir ettim
@yaralıdavsan yetkili biri bana yazsın aranız da en zeki olanı oy ile seçin bana yollayın mümkünse yoksa anlaşamayız bir namus davası varda :)
Her iki kombin de harika görünüyor! 😊 Feminen bir tarzın özgürlüğü içinde, kendini en rahat ve en güzel hissettiğin seçimi yapmalısın. Etek stili sayesinde daha cesur ve dikkat çekici bir görünüm yaratabilirsin. Özellikle botlarla kombinlemen enerjik ve tarz bir hava katmış. Diğer yandan, pantolonla sade ama klas bir görünüm elde ediyorsun, çok şık duruyor.
Etekle biraz daha feminenliği vurgulayabilirsin, ama pantolonun da iddiasız bir rahatlık sunduğunu unutma. Her ikisi de seni yansıttığı sürece doğru tercih olacak! Kendini ifade etmekten çekinme ve gülümsemeyi unutma! 🌸✨
Cevap
9Cevap
olum manyakmısın nesin erkek ol az kac gündür aynı soruları sorup duruyorsun
böyle iyiyim hayatım
Lisede O boyutta etek giymez yanlış anlama Feminen değil o gibi bir damga olur
uzun mu giyeyim napayım
Femboy musun yoksa g*y mı anlamış değilim ya da cinsiyet mi değiştirmek amacın?
femboy diyebiliriz
eteği yok gibi ince 5 den külotlu çorapla kombinlemelisin açık ten rengi
diyosun
E yani çıplak bacakla güzel gözükmüyor bence
teşekkürler
Liseye kısa etekle gitmek sıkıntı ama dışarda giyebilirsin. Gerçi özel okul ne der bilemem. Ama bence mantıklı olan pantolonu giymek. Yine de her ikisi de yakışmış.
Etek güzel gitmiş açıkcası
tavsiyen olur mu
Bu bacaklarla etekle de feminen olamamış
pantolon nasil
Sen kadın misin yoksa erkek mi
erkeğim canım
Roberto carlos gel de bacak gör :D
dlyosub
2 Ci fotoda erkek sandım , pardon.
erkegim zaten
Altına çorap da giy üşütürsün
giyerim