Merhaba içim dökücem sadece?

Ben evlendiğim ayda eşim çaya gitti bende annesiyle kalmak zorunda kaldım annesi dışarıda bağırıp dururdu arada bizede bağırır evde delirirdi eşimin babası ise onu ve çocuklarını takmıyordu yiyecek bile getirmiyordu eve hep eşim alıyordu eve bir şeyler ve eşim o aylarda çaydaydı ve eşimin babası ve ikinci eşi görüşmeye gidicekti ama eşimin annesi Deli olduğu için beni onla bırakmak istemediler ve beni de götürceklerdi ama giyim tarzımı beğenmedikleri için giyiceklerime karıştılar ve ben tam kazağımı çıkardığım da eşimin babası odama daldı ben sadece sütyenleydim kazakla kapatmaya çalıştım ama babası bu halimi gördüğü halde odadan çıkmadı daha çok konuşmaya başladı sonra çıktı ve ben eşimi arayıp giyimime karışıyor dedim ve öyle konuyu kapatılar sonra benim Bursa'ya bıraktılar sonra görüşmeden gelip Bursa'nın eğlencesine gittik ve takılmaya başladık akşam oldu yatıcaz ama bir çatır var ve eşimin halası ve 18 yaşında oğluyla sekiz yaşında kızı da var bana eşi git yat catirda dediler catirda eşimin halasının oğlu uyuyor yanında da sekiz yaşında kız ve benim de yatmamı istiyorlar ben yatmam dedim ama onlar artık kuzensiniz bişi olmaz dedi ben kabul etmedim yarın oldu ben eşimi aradım kuzeninle aynı catirda yatmamı istiyorlar diye ben bunu der demez benle kavga etmeye başladı bu ikinci annesi ama eşimden de Deli gibi korkuyor sonraki akşam ben dışarda yatarken sabah bir baktım catirdayim uykunun o sersemliğiyle hiç kimseye bişi sormadım sonra eve gittik o günden bugüne ne babasını seviyorum nede ikinci annesini

Güncellemeler
8 ay
Ve sonra eve çıktık beşimizi bırakmadı babası durmadan bir olay çıkarıp bizi evine almaya çalışıyor ve biz bunun evine gittik ve kalmıcaz dedik babası başladı o zaman bu karına diceksin ki köyde duruyorsan dur durmuyorsan si... k.. git diceksin dedi eşimse sadece sustu
Merhaba içim dökücem sadece?