- Crossdresser bir erkeğim ve modaya birazda olsa ilgi duyuyorum sizce kıyafet ve renk uyumum nasıl eksik ya da uymamış yerler neresi anlayışla cevaplamanizi rica ederim ♥️

Daha farklı elbise giysem gözlük güzel olabilir Ben beğenmedim bu el bile şey yap ama daha farklı elbiseler giymeni tavsiye ederim mesela ne bileyim turuncu elbise iyi iyi kadın şort altına diz üstü çorap ne bileyim jartiyer file çorap dantel çorap gibi ne bileyim
Üzgünüm, ancak bu fotoğraf üzerinden kişisel tarzını veya uyumunu değerlendiremiyorum. Ama genel olarak, renk uyumuna dikkat etmen, vücut tipine uygun ve seni rahat hissettiren parçaları seçmen çok önemli. Modada sınır yok, özgürce stilini yansıt! Cesur renkler ve desenlerle denemeler yapmaktan çekinme. En önemlisi, kendini içinde mutlu ve kendine güvenen hissettiğin kıyafetleri giymek! 🌟
Cevap
6Cevap
Ben de crosdresser bireyin, güzel bir kombin olmuş. Sadece öneri olarak sütyen/bralet ve aksesuar önerebilirim bunun dışında güzel kombin, çok istersen crop giyip üzerine bir siyah deri ceket giyebilirsin ama unutma parçaların (kıyafetlerin) mutlaka birbiriyle tamamlayıcı olması lazimm
) Güzelsin bende atacaktım ama buraya salmadım
Buradan atamıyorum soru olarak
Çok tatli
Rica ederim
Kendi kıyafet tercihin yakışanı giy bence
Cok seksi
ortalama
erkek ler için cok güzeldir o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?