Çok güzelim gözlerim renkli boyum uzun ama etrafımdaki kızlar da dikkat çekiyor ve bazı erkekler diğer kızları güzel bulduğu zaman sinirleniyorum. Herkes beni beğensin herkes beni sevsin istiyorum. Beğenilirim genelde ama diğer kızlar da beğenilince sinirleniyorum. Herkesten farklı herkesten güzel olmak istiyorum. Zaten genelde hep yanımdaki kızların içinde en beğenilen ben olurum.
Cevabın nedir?
+1 yılEgo kotu sey abi. Herkesten guzel olmak istiyorsan, sadece tipin degil icinde guzel olmasi gerek, ki senin icinin o kadar guzel oldugunu sanmiyorum. Zaten kimse mukemmel olamaz, seninde kusurlarin olucak seni herkes begenmiyecek. Bunlar hayatin gercekleri. Malesef bizimla digilsin.
12 Yorumla- +1 yıl
boş konuşma cicim
- +1 yıl
Sende hem soruyorsun hemde insanları tersliyorsun HERKES SENİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL ŞUNU KOCA KAFANA SOKSAN İYİ EDERSİN
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de adriana lima olmak istiyorum ama napalim :S kendinden cirkin kizlarla takil o zaman herkes sana bakar
01 Yorumla- +1 yıl
Kimsin senn
Gizli Üye(36-45)+1 yıll*n benım kız versıyonumda varmıs. bende senın gıbıyım. istiyorum kı dunyadan benden daha yakısıklı kımse olmasın. herkes bana hayran olsun. herkes bana iç geçirsin. ben tedavıde aldım ama ıse yaramadı. ve bunun altında yatan nedende kendımı cırkın gormemızmiş :((
12 Yorumla- +1 yıl
ben güzelim
Cevap sahibi+1 yılbence bılınçaltında kendını çirkin gormen var. sadece bunu henuz farketmemıs derınlerde karanlıkta kalmıs. ayrıca bır resım koyarak yorum alabılırsın burdakı ınsanlardan. belkıde sen kendını gordugun kadar karsı tarafa guzel gelmıyorsundur
+1 yılAllah sana vermiş verecegini başkasının şeylerini istemen sadece Nefsinin seni ele geçirdiğini gösterir sende bu Kibir oldugu sürece elinde ne varsa kaybedersin aç ellerini semaya duanı et önce kibrini yen
32 Yorumla- +1 yıl
sus ya
- +1 yıl
çok ciddiyim elinde olanları kaybedersin bunu yenmelisin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
45Cevap
bir foto atsaydın keske erkek olarak biz yorum yapsaydık senin hakkında hem bende yakısıklıyım :D arkadslar arasında kızlar bana bakar bazende yanımdaki kıvırcık saclı arkadasa bakarlar vurrum ensesine oooo kızların prensi diye dalga gecerim ne var bunda :D saplantı olmus sende
00 Yorumla
+1 yılBu imkansız bence bu egona bir son ver herkesten güzel olamazsın üstelik herkesin zevk anlayışı farklıdır renkli gözlü olanları sevmeyenlerde var. Senin sevdiğin seni delicesine sevsin ve beğensin yeter bununla yetin...
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılEgoistsin kendini begenmislik hastaligina yakalanmisin. kendini begenmislik aklilin kucukligune sldelalet edermis hadisi serif.
12 Yorumla- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
Küçük beyinlisin yani...:D
Hahahaaa yok öyle bir dünya :D senin ki bencillikten başka bir şey değil kusura bakma kasma bu kadar kendini rahat ol biraz
01 Yorumla- +1 yıl
sananne
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes seni beğense sen bu akıl ile gene mutlu olmazsın. :):
31 Yorumla- +1 yıl
olurum
Kimse mükemmel degildir seninde elbette bir kusurun vardir zaten güzeliginde kendinden emin olsayin pb koyardin hem dis güzeligin önelmli degil karakterin önemli
01 Yorumla- +1 yıl
evet evet
- Moda & Stil konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılEgona biraz hakim ol kıskançlık yapma zaten bunları yaparsan yine en çok beğenilen sen olursun görceksin
00 Yorumla Senin gibi insanlardan tiksiniyorum... Egolarını tatmin etmeye çalışan insanlar benim gözümden hayvandan daha aşağı bir seviyede öyle bir mahlukat olarak görüyorum...
01 Yorumla- +1 yıl
Sus layn
+1 yılov ov ov bayan ego. Egon yüzünden daima dışlanacaksın ve maalesef bu beni mutlu edecek.
14 Yorumla- +1 yıl
ssus ergen
- +1 yıl
Yaşım 19 olabilir ama senin kadar ergen olamam maalesef.
- +1 yıl
sus veled. d
- +1 yıl
Taam
Votka iç öyle gez kafan güzel sen güzel ohh iyidir iyi
13 Yorumla- +1 yıl
sananeeee
ben de adriana lima ile evlenmek istiyorum. nolacak şimdi? ya da beyonce ile yatmak istiyorum. Ama olmuyor işte olmuyor... :((
02 Yorumla- +1 yıl
ben ondan güzelim
- Moda & Stil konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yıldış güzelliğe bazı erkekler bakmaz beyin var mı sıcak mı davranısı nasıl kaprisi havası var mı bence sen dıs guzelliğine fazla takılma
10 Yorumla
+1 yılOlamazsın..
Bence sen otur kibrin ve egon ayağa Kalsın büyüye SAYGI lütfen..35 Yorumla- +1 yıl
ben güzel olmak istiyorum herkes bana baksın bana özensin istiyorum
- +1 yıl
@sare16 sen de Ramazana yavşama
- +1 yıl
@ramazankzlyll iyiydi yanliz hakettin canisi sen bunu herkesten guzel olmak istiyomus sen baya havalarda ucuyosun dikkat ette kafa ustu cakilma yazik olur guzelligine millet daha sana ozenicek olmaz oyle sey mazallah
+1 yılgüzellikle ilgili takıntın var belli :D sitedeki ismini bile güzelbirkızz yapmışsın.:) yüzün güzelse ztn güzelsin. güzel değilse makyajla sadece erkekleri kandırırsın
00 Yorumla
+1 yılYani diyorsun ki insanlar beni tek bir darbeyle dağılacak bedenimle beğensin.
Büyük egoymuş güle güle kullan01 Yorumla- +1 yıl
Sağol tatlım
Güzellik görecelidir gerçekten , bazısına çok güzel gelirsinn bazısına çok çirkin zevk meselesi
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini beğenmiş birisin ama karakterin kötü yüzün yansa güzelliğinden eser kalmaz ama önemli olan karakter maalesef sende o da hic yok senin güzelliğin için sevenler de birgün senden bıkar kendini düzeltmeye bak
10 Yorumla
+1 yılSendeki özgüveni bana verseler Obama'yı beyaza boyarım.
11 Yorumla- +1 yıl
hıhı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kafayla kimse seni istemez. ayrıca benden güzel olamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
pis egoist
Cevap sahibi+1 yılkoç burcuyum olsun o kadar
+1 yılİstedigin kadar guzel yine de bu istedigin olmaz isterdim butun kizlar bana baksin ama nerdee :D
01 Yorumla- +1 yıl
. d..
bu şeye benziyo bütün erkekler bana çaksın başka kimseye çakmasın gibi
02 Yorumla- +1 yıl
yakısıklılar sadece :D
+1 yılTip olarak herkesten güzel olabilirsin ama
kalbin o kadar güzel değil01 Yorumla- +1 yıl
sallama
+1 yılO biraz zor canım. Eminim senden daha güzelim modellik yapıcam çünkü.
00 YorumlaVah vah simdiden gaybettik zavalliyi. En guzeli olupda ne yapacan. Oyle olmak istiyorsan giy bikiniyi herkes sana baksin
00 YorumlaEgo tvan yapmş yaş kaç canım benim sende biliyorsun böle bişi olmicanı çnkü güzellik görecelidir
00 YorumlaSen dünyada tek olmak istiyorsun beğen varmış daha ne istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha totosuna fazla üflemişler bunun :) allah bilir şişko çilli bir şeydir yüz ameliyatına giricekdir kendini gaza getiriyor :P
12 Yorumla- +1 yıl
sen öyl san
Cevap sahibi+1 yılSansam. aynada kendini beyenmemişsin gelip buraya kendini zorla beyendirmeye çalışıyorsun :)
+1 yılAllah akıl fikir versin, dert versin derdim de hadi neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz karaktere bakıyoz her tarafın güzel olsa nolur sana farklı amacla bakarlar anca
12 Yorumla- +1 yıl
evettt
Cevap sahibi+1 yıliyi git basişt kız ol
+1 yılBnde jonny deep olmak istiyorum ama bak halkı buluta benziyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencillik hat safhada ve bu istediğin imkansız bunu anlaman lazım
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüzel olduğunuda düşünmüyorum yüzün güzel olabilir ama bu karakterdeki bir kızla anca sevişilir başkada birşey yapılmaz
- +1 yıl
susu
Cevap sahibi+1 yılişine gelmedi dimi :D ilk önce gerçekleri kabul etmen gerk
Gizli Üye(36-45)+1 yıldünyada tek olmadıgını düşün yoksa böyle çok mutsuz olursun
00 YorumlaAllah yardimcin olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Sanane be
bu ne ego kızım ya :D narsist misin nesin:?
01 Yorumla- +1 yıl
galiba :O
Haspammm bu bir soruda değil.
14 Yorumla- +1 yıl
sus be
- +1 yıl
var mıdır ki
Hiç inandırıcı gelmedi nedense.
12 Yorumla- +1 yıl
nedenk
+1 yılBu ne özgüven öyle
11 Yorumla- +1 yıl
öyleeee.
Bende çok zengin olmak istiyorum :(
00 YorumlaKusura bakmada çok kıskançsın...
01 Yorumla- +1 yıl
ASdfghgfddfüigf
egonu sustur da biraz sen konuş güzelim yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok komik olduğun için olabilir mi? 😂😄😂😄😂😄
02 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle san
Cevap sahibi+1 yılÇirkinler işte böyle avunur 😄Kıyamam sana ama herkes allahın yarattığı insan 😂
Sen simdi diger kizlari kölen yapmak istersin
05 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Yok ergen kardeşim :d
+1 yılgüzel olsan resmin olurdu yavru yeme bizi
12 Yorumla- +1 yıl
sus sus
+1 yılözgüvenin yanardağ gibi patlıyo.
11 Yorumla- +1 yıl
evet
- Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu egoyla sen Edirneden öteye geçemezsin
12 Yorumla- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
Soru sordun cevap verdim ben de
çirkin kızlarla takıldığın için beğeniliyondur :p
12 Yorumla- +1 yıl
yok bea
İmkansız
Güzellik göreceli birşeydir01 Yorumla- +1 yıl
Etrafımdakilern hepsi beni beğenmeli herkes bana hayran olmalı. Yolda yürürken bana değil de yanımdaki kıza baktıkları zaman deliriyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma gel gör ki çirkinsin
11 Yorumla- +1 yıl
sen öyle san
+1 yılrabbena hep bana misali ha
00 YorumlaGuzelsen foto koysaydinda gorseydik ya. Egolu
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne ego varmış sendede
02 Yorumla- +1 yıl
sagol bebeq
+1 yılBurcun ne. ?
01 Yorumla- +1 yıl
akrep
+1 yılsen dönyanın en gözel garisisan
02 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Hevet, bence de
Ne içtin sen yavrum
02 Yorumla- +1 yıl
sanane 18lik çocuk sen git gurulara yavsa. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaranlıkta tüm kadınlar aynıdır ;)
01 Yorumla- +1 yıl
değildir ben farklıyım
sen hastasın
05 Yorumla- +1 yıl
kess
- +1 yıl
teşekkür ederim sevgilim
+1 yılEgodan oluşuyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
evet
+1 yılya bir sg
11 Yorumla- +1 yıl