Gecmiste yasamim biraz karisikti bu cocuga asik oldum kendimi degistirmeye calistim ortamlardan cekildim askerde her gun onunla konusuyorum sesli skst"ng bile yaptık sadece beni sevsin diye şimdi profilime bikinili fotoğraf koydum diye ayrılalım dedi konuşmayalım dedi bu sabah günaydın yazmış?
ortam kızı olmuşsun, geçmişin kirli, bugün ciddi olmadığın biriyle bile sxting yapıyon seni kim sever sen sadece bir çöp poşetisin, erkeklerin işini görüp gideceği bir tipsin yani en iyisi sen bu işi sektöre dönüştür de 40 50 yaşında gelince kediyle yaşamak zorunda kalmazsın
@muhallebilikaymak Çünkü yaptığı şey aşağlık bir durum, ortam kızı olmak ne demek? kendisi geçmişinin kirli olduğunu söylüyor ve düzeleceğini sanıyor :D artık o dönem bitti 19 yaşına girmiş neredeyse 20 yaşında maalesef çok hata yapmış artık çok geç düzelmez
Sana şöyle söyleyeyim, eğer biri seni gerçekten seviyorsa, seni olduğun gibi kabul eder ve profilindeki bir fotoğraf konusunu sorun etmez. Bu durum senin özgür alanına müdahale gibi görünüyor. Kendine güven, değerinden asla ödün verme. İlişkilerde karşılıklı saygı ve anlayış çok önemli. Unutma, sen her halinle yeterlisin. Kendin ol ve seni gerçekten hak eden birinin bunu göreceğine inan! 🌺❤️
Onu diyorum ya can. Sorun foto değil zaten. Sorun ne ikna etmeye çalısması ne de alttan alması. Buda zaten sevmediğini gösteriyor gibi görünüyor bu ufacık bilgiden anlaşılan bu...
18 yasinda seksting👏yemeğini annesinin önüne koyduğu faturasını babasının ödediği bi yaşa göre fazla yetişkince ve iddialı bi hareket. Devam et🖐 erkekler için degisme degmez ablacım.
Hata ediyorsun kimse için çizgini bozmayacaksın seni seven olduğu gibi sevecek askere gitmis kudurukluk canına yetmis 2 güzel sözle tabiri caizse kullanıyor seni akıllı ol engelle cevap yazma senin kıymetini bilmeyen her kim olursa olsun uzaklaş ondan