AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Her tarafi yün yumağı gibi gezen erkeklerin bu konuda yorum yapabilmesi paradoksu :D
ancak benim bayan olarak fikrim cok kaba ise alinmali
eger hafifse alinmamali oksidan ile sarartilabilir.
Cunku alindiktan sonra cikan tuyler erkek arkadasinizin kirli sakali gibi duracaktir :)))
Özellikle yazın alınsa iyi olur en azından tüy sarartıcı kullansın :))
Tabiki hayır erkeğin kıllısı dayıdan kadının kıllısı ayıdan sayılırmış kıllı ossun benim ossun 😃😃
Güzel durmuyor az önce bir Bayan paylaşmış kıllıymış kolları. Herkes neler yazdı kız çok üzüldü
Yorumlar gerçekten hiç hoş değil..
Sen gördün mü
Görmedim ama burdaki okuduğum yorumlar yetiyor:)
Okey😀😀😀
ılık falan değilim ama ben bile alıyorum yuh size arkadaş.
nasıl iğrenmiyorsunuz?
Önemli olan sana nasıl gözüktügu sen kendini kısa kollu giyince kötü hissediyosan. Agda lazer epilasyon ya da yakma yontemiyle al.
evet alınması gerekiyor canım ya şu yeni kartuş agdayla iki dakika bile sürmez
Kesinlikle alınması lazım göze daha güzel görünür :)
kızım naptın ya kol kılları alınırmı hiç oldu olcak kaşımızı kirpiğimizide alalım :D
tüy şeklinde ise görecli ama eger siyah kıl şeklinde ise hemen vakit kaybetmeden aldırman da fayda sonucta bayan demek bakımlı demek atasözünde çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır ;)
yok uzatin.. ne kadar sacma sapan sorular... ''yüzümde çapak var sizce almalmıyım? yoksa ölene kadar hic yüzümü silmemeli miyim? ''
Soruyu beğenmediysen neden cevap verme gereği duyuyosun boş boş cevap atarak fazlalık yapmaa!
senden daha fazla fazlalık yapan yok
Tüy şeklinde ise dokunma. Daha fazla çıkmasın. Erkek kolu gibiyse aldır gitsin. Temiz temiz Olur kolların.
Erkekler iğreniyor ama her türlü baksana yorumlara :/
Yahu onu diyenlerin hepsi maymun gibi dolaşıyor ortalıkta. Sonrada kılsız tüysüz kadın ister. Sen onu bunu boşver. Sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap.
Sen bana maymun diosn?
Git kumda oyna çocuğum seni hadi canım hadi
İlla her şeye atlayacaklar ya...
eğer cok fazla göze batıyorsa aldır derim ama abartılıcak kadar yoksa alma bence
alınmamalı bir müddet sonra dökülüyor zaten kendiliğinden
Vazgecmek durumu soz konusu degil ama mutlaka alinmali diye duaunuyorum efendim.
Erkek almamali ya kiz alsin da erkek o tuylerle daha cekici
çekici olur mu ya :) kılda keramet olsa... çıkmazdı ama :)
Varsa alinir o ne oyle bir kixa hic yakismaz bence?
Yaz kızım.
Koldaki kıllar sebebiyle çiftin boşanmasına karar verilmiştir...
Neredeyse beyaz ve seyrek. Gerek duymuyorum ama abuzer olanlar yapmalı tabii ki.
Ben yanimdaki kizlarin kollarinda kil olmasindan igrenirim. allahtan sevgilimde boyle bir durum yok
Erkek olduğum için sorun yok ama bir kiza kol kili fazlaysa erkekler kolundaki kil boyleyse asagi nasildir allah bilir diyor
Seviyorsam kabul etmişimdir ama ben seven veya aşık olan biri değilim kollarındaki kıllar evet çok azda olsa itici geliyor bana
Bence almalısınız kadınların vücudu pürüzsüz olmalı bebek gibi sevmeye doyulmamalı bence böyle yani :)
Alınmalı bence hem aldiktan sonra sürülen çeşitli krem ve serumlar var onlar her gecen zaman dahada azaltıyor.
Mutlaka alınmalı malum kış olunca baya uzadı benimkilerde adsdaf iyi hatırlattın hafta sonu agdaya gideyim svghdfs
Biraz kalk şu Netin başından da sağına soluna bak belki bacağın da düşmüştür onada bak (iyi hatırlattım ha😎)
Tamam sdfghaa.
Aşırı derecede belirginse alınmalıdır. Seyrek ve tüy gibiyse gerek yok bence
Koluma ve bacaklarıma lazer yaptırdığım icin hic ağdayla epilatörle uğraşmıyorum artk çıkmıyo
belli belirsizse almaya gerek yok. siyah tüyse alın..
Sevgilim ivin sorun değil ama ben rahatsız oluyorum biraz azalmasını istiyorum
Kesinlikle kıllı itici olur. Tüy olsa bile kadın dediğin pürüssüz olcak :D
İtici evet ama bnce alma sonuçta zorunlu değilsn ve inan çok kötü çıkıyor geri neyle alırsan al jiletle almış gbi çıkıyor
kız dediğin kılsız olur be abi, bizim nasıl kıllarımızı almamız garipse sizinde almamanız garip alınsın yani, tabi sevdiğimden vazgeçmem kıl yüzünden
Oha tabiki sırf o sebepten dolayı sevdiğininden vazgeçemezsin tabikide ama alınsa daha iyi olur yani.
Az olursa bişey denmemeli ama orman gibi olursa rahatsız eder ama seven ADAM kıl için sevdiğini bırakmaz sogumaz kolay kolay
Eğer bir kızsan bence kol kılı olmaması lazım çünkü erkekler pek sevmiyor sevmiyoruz yani ama sadece kılları var diye bırakmadım hiç
Kıllar Recep İvedik gibiyse al değilse beyaz tenliysen sarartıcılar var ondan kullan.:)
Detayda belirtmiştim aslında hafif olduğunu?
Okumamışım ya pardon. Ama insan sevdiğinden bu sebeple vazgeçermi komik olmayın. Çözümü de belirttim.:)
sarışın bayanlarda cok bellı olmaz ama esmer olanlar kesınlıkle almalıdır
ne kadar tuysuz bır vucud olursa partneırınız okadar ılgılenır sızle.
Hafifse gerek yok goze cok batiyosa al tabi kolunda tuy var diye vazgecen erkegin erkekligine ben yani kendi vucutlarina baksinlar once
Sevgilim rus oldugu icin öyle bir sorunum yok :) hahah yasasın ruslaar
Bence belli olmuyorsa gerek yok ya. Benim arkadaşım hiç belli olmadığı halde alıyor. Ne bileyim.
Kil oiticidir her merde olursea olsun tabiki alinmalidir
doğru kıl tüy için vazgeçerler. s. s
sacma bence.
cok fazla dikkaat cekiyorsa evet fazla degilse gerek yok bence
Bence itici ama alinirsa fazla cikar o yuzden allahin vergisini kabullencen mecbur :)
şahsen beni hiç rahatsız etmedi, ya da kolları kıllımı ulan acaba die merak etmedim ondandır
İyyy tabiki de alınmalı iğrenç bir görüntü erkek kolu gibi berbat bisey kızlar alin killarinizi lutfennn
kıl seklindeyse iğrenç tabiki kızlara tavsiyem komple lazer yaptırın istenmeyen yerlerinizi en temiz sekli o
bende alıyom bellı belırsız kıllar ama temız oluyo yumusak oluyo al gtsın ne var burada sorcak kzı8m acımıyo bıle kurkma aaa:)))
Abartilacak büyüklükte bir sorun değil. Ancak göze hitap etsin diyorsan , temiz bir kol daha çekici olur.
Fazla karaysa belli oluyorsa alınmalı bence. benim mesela kollarımdakiler yazın sararıyo nerdeyse bütün sene sarı kalıyo :D
Ya yaşına bağlı. Ben 18 yaşındayım bide Sarışın Olduğum için minik minik sarı Tüyler var alamıyorum mesela. Alsam daha kötü çıkacak neden şimdiden azdırayım yani? Senin de ufak falansa Göze batmıyorsa dokunma. Çok rahatsızsan al yani
azdırmak ne ya :D :D
Ben bir bayan olarak söylüyorum.. Erkeğin kolunda ve döşünde kıl olmalı
allahtan tüylerim sarı göze batmıyor ve hiç bir erkek arkadasım dan tüylerimle ilgili bir şikayet duymadım :)) sarı tüyse kalsın ama siyah ve gür ise sevgilin o kolları görmeden yok et derim.))
Aşırı itici benim için hele bide çoksa boyle erkek gibiyse berbat. bacakta olsun kolda olmasın o derece.
Dikkat çekiyorsa iticidir bence ama vazgeçilecek derecede de değildir heralde bilmiyorum.
bence hiç bir mahsuru yok sevgilimin bileceği bir iş
bu soruyu 2 saattir görüyorum 2 saattir de g-öt kılları diye okuyorum
Tüy ise alınmasını tavsiye etmiyorum çoğalma gösteriyorlar. Kıl ise lazer en iyisi.
Ben aldirmiyorum sirf o yuzden vazgeciceksede by by kuzum derim yani
Erkekte çok sıkıntı değil de kadinlarin almadi iyi olur