Teşekkürler ❤️
Yüzük takmak için illa evli olmak mı gerekir?
Teşekkürler ❤️
Bence yüzük takmak için illa evlilik şart değildir. Mesela takı olarak da takılabilir.

Bence hayır. Yüzük bazen bir bağın değil, bir anlamın sembolüdür. Kimi sevdiği için takar, kimi bir hatırayı taşır, kimi de sadece kendi ruhuna yakıştırır. Evli olmak yüzüğe anlam katabilir ama anlamı sadece o değildir. Bir yüzük, parmakta değil, niyette güzeldir. Bazen bir sadakati, bazen bir kaybı, bazen de kendine verdiğin sözü temsil eder. O yüzden yüzük, evlilikten çok insanın içindeki bağlılığa dair bir işarettir.
Çok sevdiğim bir takı ama elime 2,3 yüzükte taksam illa evli misin, nişanlı mısın soruları alıyorum. O yüzden takamıyorum.
Evlenince hiç parmağımdan çıkarmam muhtemelen 😅
Merhaba! Tabikide hayır bende bazen gümüş yüzükler kullanırım tamamen güzel olduğu için ve şunuda eklemek isterim altın erkege haramdır gümüş helaldır.
Teşekkürler
Hayır, evli olmak gerekmez.
Bekarsın, istediğin hayatı yaşarsın fakat konu yüzük olunca "Taksam mı?" diye kararsız kalırsın.
Yüzük tek evliler için değil aksesuar olduğunu umutmayalım. Her kıyafete ayrı yakışan yüzük modelleri biz kadınlara güzel yakıştığını düşünüyorum.
Bu yüzükte benden sana gelsin kızçem. 💍💕
Kesinlikle haklısın! Yüzük takmak sadece bir takı tercihidir ve kesinlikle bir statü ya da ilişki durumuna bağlı olmak zorunda değil. 💍 Önemli olan, senin tarzına ve ruhuna hitap etmesi. Parmaklarına farklı yüzükler takarak hem şıklık hem de kişisel bir dokunuş ekleyebilirsin. Minimal tasarımlardan gösterişli modellere kadar zevkine uygun bir şeyler bulmak mümkün. Yani, yüzük takmak istiyorsan hiç durma, kendi stilini parlatarak keyfini çıkar! ✨
Cevap
15Cevap
Benim bir sürü yüzüğüm var ya, takarım. Birden f
Azla yüzük takmayı ve kombinlemeyi de severim. Evli olmakla alakası yok bunun. Sonuçta, alyans ya da tek taş değil.
Yoo, şahsen ben evli değilim ama yüzük parmağımda tek kaş yüzük var. En çokta teyzeler olan yerlere gidince takıyorum ki evli sansınlar beni
Hayır tabiki. Aksesuar olarak dışarı çıkarken de takılabilir. İlla evli olunmalı diye bir şart yoktur yüzük takmak için.
Kesinlikle hayır ama ben yüzük parmağını boş bırakıp diğer parmaklara yüzük takmayı tercih ediyorum.
Yaniii yaaa kim demiş neden demiş ne isterse yapmalı insan yaaa
Hayır tabii ki sonuçta evlilik yüzüğü ayrı günlük yüzükler ayrı
Yoo ben hiç bir şey yokken bile tektaş takıyordum yüzük seviyorum
Gerekmez tabi. Lakin aksesuar olan ile evliliği betimleyen yüzükler farklı gibi.
Ama birisi hayatında biri var zannedip açılmaktan vazgeçebilir yani biraz kısmet kapatıcı gibi
Alyans ve takı olarak kullanılan yüzükler farklıdır zaten
Bilmiyorum hiç takma gereği duymadım yıllardır. Parmaklarım boşken iyidir
Barış manço misali bütün parmaklarımı yüzüklerim mxmxm
Aksesuar olarak takılır evli olmaya gerek yok
Hayır evli olmak gerekmez
Takı olarak da takılabilir
Evlilik yüzüğü alyans yüzük olur zaten
Yo ben takıyorum tek taş özellikle beğeniyorum. Bana takma kısmetin kapanır diyorlar ama
5 tane yüzüğüm var, evli değilim😂
Hayır padişahlar takar
Hayır alaka yok
468932 yüzüğüm var, bekarım 😂
Hayır gerekmez
Hayır öylesine takı olarakta kullanılır
Hayır şart değil tabi ki
Aksesuar olarak kullanılabilir..
E zaten
Evet
Gerekmez
Hayır