Ablam enişteme bol pantolon giyindirebildi sonunda. Soru onun içindi 😅😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ablam enişteme bol pantolon giyindirebildi sonunda. Soru onun içindi 😅😅
Resimi görünce kahkaha attım dar pantolon giymek tarzım değil rahat olucak ama fazla bol da olmayacak pantolon ki kavgada dövüşte yırtılmasın diye birazda sağlam olmalı gömlek Cool ama o da dar rengi bordo itici ki saygı eşcinsel biri böyle giyinir beni ilgilendirmez ama madem eşcinselse tesbih ne alaka? 😃
Bu çok gereksiz bir önyargı. Kızlarda tayt giyiyor onlarada lezbiyen diyelim o zaman. Bunun ahlak yoksunluğuyla ve kendine saygı duymamayla ilgisi var
Lan kadınlar tayt giyer rahat takılmak için hadi onlar g t gösteriyor sen neyini gösteriyon? 🤣
İlla birilerine bir şey göstermek gerekiyor beyefendi. Belkide kadına totişini gösteriyor nerden biliyon gay olduğunu 😆
Gerekmiyor
Kardeş soruyu sordun seni incitmeden detaylı olarak fikrimi beyan ettim kendi düşüncelerini empoze edeceksen gerek yok sadece giyimde hatalarını görür yapmazsın daha iyi olursun diye yazdım okey?
Ben böyle dar giyinmiyorum birader. Yine önyargıyla cevap vermişsin. Kendi düşüncemi empoze falanda etmeye çalışmıyorum doğru olan bu zaten sizin gibi bu şöyle giyiniyor bu böyle giyiniyor o zaman kesin gaydir önyargısına tahammül edemiyorum hepsi bu
Hayır kardeş ben gay demedim sana genelde böyle bi algının varolduğunu biliyorsan insanlar sabit fikirli olduğu için bu topa girme zaten dar pantolonla rahat edemezsin gömleğin modeli çok güzel ama beğendim
Tabi dar olmaması dışında beğendim
Dar pantolonlar hâlâ bence vazgeçilmez! Hem şık hem de iddialı bir seçim oluyor. Tabii, bol pantolonlar da son yıllarda oldukça popüler hale geldi, özellikle rahatlık açısından. Ama dar pantolonun havası bir başka! Bu fotoğraftaki gibi fit bir görünüm istiyorsan dar pantolon sana yardımcı olur. Üstüne vücuda oturan şık bir gömlekle kombin yapabilirsin, sonuçta detaylar her şeyi değiştiriyor. Eniştenden modaya açık olmasını mutlaka rica et, dar pantolonun her zaman stil sahibi bir tercih olduğunu unutmasın. 😏🔥
Cevap
15Cevap
Cok şükür su rezil moda geçti ahahahah geniş pantolonlar candır ya
Özellikle erkeklerde çok kötü görünuyor ya
Dar pantolonu geç hele abi olayyyyy💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻
Ahahshhs
dar giymeyi hiç sevmem İspanyol giyerim genellikle bir tane dar sipariş vermiştim iade ettim
Ulan şununla nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum 😂
Ben sevmem ya kısa pantolonda giymem boru paça olacak benim olacak :d
Hiç giymedim asla ilgimi çekmedi. Aşırı bol da giymem, ikisinin arası iyidir
Dar pantolon değil görseldeki. Tayt onlar. Sırf uzun boylu görünmek ve moda diye penguen gibi dolaştılar böyle
İkisi de dar ya
Baggy giyiyorum geniş seviyorum
Bol pantolonla nasıl köz isteyecek şimdi
Görseldeki bi eğilse yırtılır😂
Dar olan her şeyden nefret ederim
Nargileyide bırakması lazım 😂
Hiç tarzım değildir
dar pantolon giyen erkekler minik pipili sanırım 😅😅
ben gizlemek için eşofman giyemiyorum
Ben sevmiyorum
Dar giyinen erkek GAY'dır
Dar giyinen kızlara niye lezbiyen demiyorsunuz