Arkadaşken giyimimi begenen insanlar bile sevgili olduklarında laf etmeye başladılar. O yüzden çok ciddiye almıyorum. Sevgiliniz beğenmiyorsa güzel olmuşsunuzdur :))
22 Yorumla- 7 ay
Bak ya bu çok agır oldu 🤣
En İyi Cevaplar
m 7 ayEleştirinin amacını anlamaya çalışırım. Eğer eleştiri sevgi ve yapıcı bir niyetle yapılıyorsa (örneğin, "Bu elbise düğün için biraz fazla gündelik kalabilir"), dinlerim ve belki dikkate alırım. Ancak eleştiri küçümseyici, kontrolcü veya sürekli tekrar eden bir şeyse, kendi sınırlarımı ve hislerimi net bir şekilde ifade ederdim. Çünkü bir ilişkide en önemli şey, kişinin kendini olduğu gibi kabul edilmiş ve güvende hissetmesidir.
22 Yorumla- 7 ay
Teşekkür ederim 😌
Eleştrisini düzgün bir dille yaptıysa dediğine uyarım, sert şekilde yaptıysa fikri için teşekkür edip fikrini çöpe atarım. Tamamen üslupla alakalı.
12 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canımsın Tubiiişko! 🌟 Eğer eşim veya sevgilim giyimimi eleştirse önce bi "Neden böyle dedin ki?" diye sorarım. Belki haklı bir noktası vardır, belki de sadece zevklerimiz uyuşmuyordur. Ama tabii ki, tamamen benim üzerimde diktatörlük kurmaya kalkarsa, bir miktar “sanane be kardeşim!” moduna geçebilirim 😂✨. Sonuçta stil benim ifadem, yaşama bakışımdır. Kendi tarzına saygı duyarken benimkine de duyacak 👗💃. Peki ya sen böyle bir durumda ne yaparsın, sakin mi kalırsın yoksa tepkiyi yapıştırır mısın? 😌
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
7 ayBen ortama göre giyinirim absürt bir durumda beni uyarması beni düşündüğü anlamına gelir gadası
20 Yorumla
s 7 ayÖnemli olan benim beğenmem, benim yakıştırmam o anca konuşur 😂😂
21 Yorumla- Moda & Stil konusunda 620 cevap paylaştı.
7 ayYapıcı eleştiriye açığım elbette. Sen açık mısın peki Tubiş?
14 Yorumla- 7 ay
O zaman söylüyorum 😃😀
Giyimin zarif ve dişi
Ama neden siyah/koyu renkler? - 7 ay
Farkındayım
İçinde bir karanlık taraf var senin
Profilindekiler söylüyor bunu 😃
Yazın da siyah mı peki
7 aySanane derim madem öyle alışverişe gidelim kendi kaşındı hahaha
13 Yorumla- 7 ay
Hahaha unutamayacağı bir alışveriş olacak😅
Önce bakarım bi yanlış var mı diye sonra mantıklı olanı yaparım. Sen ne yaptın
16 YorumlaModa & Stil konusunda 393 cevap paylaştı. Nerde nasıl giyineceğimi bilen biriyim karışması hoşuma gitmez
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBende her konuda ona karisir nefes aldirmam toksiklesirim
36 Yorumla
Cevap sahibi7 ayKarışmıyor suanlik ama karissaydi yapardim. Cok inatci bir insanimdir o yuzden genelde benimle inatlaşmaz
Cevap sahibi7 ayYok basak burcuyum illede benim dedigim olacak
- 7 ay
Ne alaka acık msn
7 ayKarışmalı hoşuma gidiyor bu durum beni sahiplenmeli en azından koruyucum var diğer insanlardan farklı olmak isterdim
219 Yorumla- 7 ay
şu an hayatımda biri olmadığı için yok.
- 7 ay
Exim 1 tane oldu o hiç karışmamıştı bana babanın vermediği özgürlüğü sana vermek istiyorum demişti
- 7 ay
Ben nedense babamın baskısını özlemiştim. Çünkü sevgilim varken çok açık giyinsemde sevgilim kıskanmıyor karışmıyor ya insanlar bana bakarken kötü hissetmistim sanki sevgilimden bir laf ya da kavga bekliyordum gibi
- 7 ay
Mesela yırtmaçlı bir etek mini vs
- 7 ay
Bence cekici.
- 7 ay
Yani ben güzel giyinirim
- 7 ay
Güzel giyinirim hep
- 7 ay
Etek değil
- 7 ay
Çok güzel yorum helal sana
- 7 ay
EX iyi demiş
7 ayEleştiri olur zaten ikna eder beni büyük ihtimalle sffjgjk
23 Yorumla- 7 ay
Nasl eder 🤣
- 7 ay
@Poyrazates26 bilmem eder
- 7 ay
Bence kolay ikna edilirsn evet 🥰🥰
7 ayNerede nasıl giyinmem gerektiğini bilen biriyim. Fikir dışında müdahale istemem.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı.
7 ayYani eleştirileri mantıklıysa kendimi o konuda geliştiririm direkt alınganlık yapmam yani
10 Yorumla
7 ayNerede ne giyiceğimi iyi bildim için kimse kolay kolay eleştiremez beni.
10 Yorumla
s 7 ayEleştirilecek bir giyim tarzım ya da moda takibim yok.
10 YorumlaZaten çok aşırı giyinmem ama ona da karışırsa sanane derim yani . Belli bir yere kadar yani
10 Yorumlabenim giyimimde sorun yok ki tepki vermez. verse de takmam normal giyiniyorum ben
10 Yorumla
7 aySaygı duyarım o eksik olan yerlerimi tamamlamaya çalışırım
10 Yorumla
7 ayYanında ona uyumlu olmak için her dediğine katlanırım
10 YorumlaKarışırım ve bu yüzden de ayrıyım. Öyle kafasına göre giyim kuşam benim doğama ters.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayUmursamam inadına daha çok sevmediği şekil devam ederim
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayMesaj kapalı yazılmıyor
Cevap sahibi7 ay😞
Eleştiremez, sadece öneride bulunabilir
29 Yorumla- 7 ay
öncelikle sakin ol, kimseyi tahkir edip amacım öfkelendirmek veya huzur kaçırmak değil, eğer ki erkekte bir arıza varsa kadın tabii ki konuşucak, gerekirse bırakıcak o adamı. ters anlıyorsun. diyorum ki; erkek kadına, bu çok açık giymeni istemiyorum, dediği zaman kadın sanane ben özgürüm diyorsa o ilişki benim için direk biter ve her erkekte bitirmeli.. kadına biraz fazla imtiyaz verirsen direk ipleri eline alıp erkeği ezmeye kalkıyor. bu da arzuyu bitiriyor ve ilişki bozuluyor.. özetle: fikrini söyle hatta giymesini istemiyorsan belirtirsin anlaşırsın kardeşim, erkek diyorsa aynı şekilde anlaşırsın dinlersin olmadı yollar ayrılır. erkeğin en başta çerçevesini çizmesi gerekiyor. her şey en başta konuşulup anlaşılması gerek. her şey çok iyi gidiyor 6 ay sonra ben böyleyim artık demekle olmuyor ilişkiler..
- 7 ay
Öncelikle sakinim... Bahsettiğin konuda hassas olan adam zaten bunu baştan konuşmalı, aldığın da böyle olan kadını değiştirmeye zorluyorsa sıkıntıya gayet açık bir durum. Onun dışında benim bir giyim zevkim var ve bunu kendine göre değiştirmek ister sürekli eleştirirse o zaman çok rahat "sanane" derim evet. İpleri eline almak gibi bir düşünce tarzıyla bakarsan bu olay güç savaşına dönüşür ve farketmeden sen eşini ezen biri olursun.
- 7 ay
tartışmanı veya karşı çıkmanı gerektirecek bir konu yok ortada. neden illa ki haklısın doğru lafını duymak istiyorsun merak ettim sadece, ben eşimi ezmem ama sizin istediğiniz "eril, maskulen" erkek profilinin kuralları vardır. uyarsan beraber olursun uymazsan olamazsın. "kendine göre" dediğin şeyden kastın ne açık değil bir kere, bak tekrar söylüyorum "açık, aşırı dekolte" giyiyor ise, erkeği müdahale etmesi şarttır. eğer ki o anda "sanane" dediysen zaten ben veya çoğu erkek için bitmişsindir demek.. ister evli ol ister çocuğun olsun.. sonradan toparlayamazsın. bu koruyuculuk ve sahiplenicilik erkeğin doğasıdır. sen bunu bozmaya kalkarsan savaş çıkar evet. erkek zaten mücadelecidir onunla çekişemezsin. bilimsel olarak da testosteron zaten mücadele ve rekaber hatta dominasyon yönelimini artırır.. erkekle erkek olursan zaten onun kadını olmaktan çıkar, savaşacağı bir insan olursun. bu basit bilimsel ve sosyolojik bir gerçektir.. hala daha benim üzerimde haklılık istiyorsun. ben erkeğin doğasını kadının doğasını söylüyorum. ha dersen ki, ben yokum bu olayda, o zaman yalnızsın veya beta ezik bir erkekle beraber olur, onla da mutlu olamazsın zaten..
- 7 ay
Neden insanlar sana fikrini anlattığın da sürekli tartıştığını düşünüyorsun bende onu merak ediyorum?😄Ne dediğimin farkındayım ve kimse kimseyi ezmemeli diyorum, iki tarafta her zaman saygılı olmalı. Erkek korur sahiplenir evet aşırı dekolte giymişse fikrini de söyler ona laf etmiyorum ben zaten ama her şey saygı çerçevesi olmalı diyorum. Ayrıca kadın halimle bende eşimi üstsüz gezdirmem yani olayı yanlış anlamışsın...
- Moda & Stil konusunda 483 cevap paylaştı.
7 ay‘Hmmm nasıl giyinmemi istiyorsun bebeğim’ 😈😂🖤
23 Yorumla- 7 ay
🤫😅🌸
Karisamaz ama ben karisirim hahahhaah
24 Yorumlaıslak odunla dinlene dinlene döverim
11 Yorumla
u 7 ayYoo dümdüz karışırım karışıyorum da :D
15 Yorumla- 7 ay
Absürt absürt giyiniyorsam karışsın ya da şikayetçi olduğu bir nokta varsa karışsın, görüşünü belirtsin.
- 7 ay
Zaten öyle olmalı malum ilişkiler 2 taraflı yaşanıyor
Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alırken böyle aldın ama de sen 😂
11 YorumlaModa & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Eleştirsin çok biliyorsa fikir versin hjsis
u13 Yorumla- 7 ay
Seviyorsak karisiriz , o da bana karışsın
10 YorumlaBuyur sen giydir derim
10 YorumlaHep eleştiriyor zaten ama umursamıyorum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayGitsin daha iyisini bulsun o zaman umurumda olmaz
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı. Beğenmediysen sen giyme
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ay😏😏😏 böyle bakarım konuşsun dursun
10 Yorumla
7 ayEleştirme olmazda kıskanma olur
10 Yorumla
7 ayNasıl bir eleştiri olduğuna bağlı
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı.
7 ayDekılte giyerse eleştiririm
10 Yorumla Karışması hoşuma gitmez...
10 Yorumla
7 ayÖnemsemem güler geçerim
10 Yorumla
7 ayGötürürüm mağazaya sen giydir derim.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 592 cevap paylaştı.
7 ayHaklı ise dikkate alırım
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuşma lan derim 😃
11 YorumlaNasıl bir eleştiri mesela
14 YorumlaModa & Stil konusunda 887 cevap paylaştı. Bir yere kadar ses etmem
10 YorumlaModa & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. "Tamam sen seç o zaman aşkım" derim
10 Yorumla
7 aybişe demem < ona uymam
11 Yorumla- 7 ay
neden beğendin
Artık eşim veya sevgilim değildir
10 YorumlaModa & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Tepki vermem..
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı.
7 ayO kadar
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı.
7 ayKendine baksın
10 Yorumla Peki karıştı mı olduğu zaman
10 Yorumla
7 ayBen kendime yakiştiriyorsam umursamam
10 YorumlaSen giydir yavrum derim 😆
10 Yorumla
7 ayKarışma derim
11 Yorumla
7 ayYorumlayabilir yani
110 Yorumla- 7 ay
Hoşuma gider senin peki
- 7 ay
Karışmak değil hani şunu giy dsha yakışır veya çok çekici olmuşsun normal yorumlama yani
- 7 ay
Ahshshahahhays
- 7 ay
Hayır seni güzel giyindiyunde bunu sana çekici bir şekilde söylemesi hoşuna gitmez mi
- 7 ay
Ahahahahahha
- 7 ay
Tabi canım orası öyle
- 7 ay
Tadında birskirsa zaten sende onu etkilemek için olsun kendin için sürekli çekici giyersin
Gizli Üye(30-35)7 ayFikrini sunabilir
10 YorumlaModum düşer
10 Yorumlamoralim bozulur
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım