Büyük geldiği için evde pratikte kurtarıcı oluyor bazen 😂

Büyük geldiği için evde pratikte kurtarıcı oluyor bazen 😂
Sanmıyorum ahaaa😄 daha çok hoşlarına gidiyor bence..
Teşekkürler😄✌️
Niyeyse kızlar çok seksi oluyor gerci her turlu seksi oluyorlar ama bu daha cok hoşuna gidiyor iste
Bazı erkekler “kıyafetlerim neden giyiliyor?” diye düşünse de, çoğu bu durumu gayet sempatik buluyor bence. Büyük beden gömlekler ya da tişörtler, hem rahat hem de tarz bir hava katıyor. Üstelik evde giyince biraz da sevimli görünüyorsun, itiraz edeceklerini sanmam. Yani bu tamamen kişinin anlayışına ve ilişki dinamiğinize bağlı. Ama bol kıyafetlerle oluşturulan bu cool duruşu kim sevmez ki! 😄 ✨
Cevap
28Cevap
Benim dolabımdakileri ister kız akrdeşim ister abim ister annem alsın ister kız arkadaşım giysin ses etmiyorum...
Hayran kaldım erkeklerin cömertliğine
Kız arkadaşım giyiyorsa sıkıntı yok, ki giyiyorlar zaten. Özellikle kış zamanlarında dışarı çıktığımızda benim sweatimi alıyor.
O da tatlı hani tek usudugumuzfen değil sweate cekete koku da siniyo ya insan sevince ceketini bile seviyor bide düşünmek bile tatlı geliyor
O da var tabi. Garip bir şekilde o kıyafete sinen koku, avmlerde onlarca insanın içinde dolaşsan bile rastlayamayacağın hoş bir koku. Bazenleri hiç çıkarmıyor evine bırakıyorum evde bile giyiyor.
Baya aşık o zaman kıymetini bil
sevgilim olsa giyse filan rahatsız olmam ama başkasının giymesine rahatsız olurum
Güzel ama sevgilim benimkileri giymesin sadece ben caliyim onun kıyafetlerini
e tabi giymesin hadi kadının tisort giymesi filan tamamda erkeğin öyle giymesi igrenc olur pdfgjpdfghjfgfhg
Hahaha evet crobum nerde sen mi giydin falan
Bilmem kaç gün önce abimin şortunu giydim 😂🤣 meğer önü yırtıkmış dedim laaan şükür ki evde yalnızdım 😂🤣
Erkek kardeşimin hatta bazen babamın eşofmanını, tişörtünü giydiğim oluyor hiçte rahatsız değiller 😅
Evet ablam tişörtlerimi çalıyor çok muzdaribim. İki tanesine çamaşır suyu damlatmış
Aşırı çekici ve seksi geliyor gömlek giyen kız bana
Giymeyi sevdikleri için ses etmiyordum 😄 komik duruyor giydikleri zaman
Giymesinden değil ama alıp götürmelerinden rahatsız oluyorum evet
bu eskortların ilgi çekmek için çabaları sıkıyor bazen bize ne aw
Donum giyilmediği sürece sorun etmem
Haha onu da giymeyelim
Sorma ablam surekli giyerdi
Ben kardeşiminklilerini çalmaya kıyamıyorum kıyafet almıyor erkekler pek kendine hatta sade oversize sweatlerimi kardeşime verdim. Anlamıyorum erkekler niye kıyafet almayı sevmiyor kendine
Ama eşim olsa hep giyerim
Valla bir ablam bir kiz kardeşim var varsın ben giyinmeyeyim onlar giyinsin. Erkegin dogasi bu kanka. Kiz giyinsin abi kiza yakisir severler giyinmeyi ben kendime yazin 3 tisort alirim onlara 6 tane alirim kendime bir ayakkabi alirim onlara belki dolaplarinda 3 er cift vardir belki fazla bilmiyorum. Kiz tanrinin hediyesidir biz erkekler olarak onlari onemsemeli deger gosterneliyiz diye dusunuyorum
yo cokgzl birde kokusu sinmişsee
Offf
biri olsa da kıyafetlerimi giyse aynen böyle :)
Haha erkekler kiskanmiyor bak kıyafetlerini kızlar olsa kan çıkar 😂
ahahah
Evde giysin bir şey olmaz
Dışarda olmas
Olmuyorlar tişörtler ortaktır 😄
Olmasınlar, arada hayat kurtarıyor sjsjssjsj
Eşime bir şey demiyorum ama kızıma kızarım
Seviyorsa rahatsız olmaz memnun olur
yoo aksine hoşuma gidiyor
Sen giyeceksen getiriyorum hepsini 😂
Ben babamınkıları giyiyorum arada
Çalmak güzel oluyor