Moda & Stil Trendlere adım at! ✨ Kombinlerinde hangi Pentilicious enerjisi var? (Sayfa 6) Penti Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 965 Trendlere adım at! ✨ Kombinlerinde hangi Pentilicious enerjisi var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 101 kişi beğendi
yuruyendepresif025 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 7 ay Bi ara pentide satış danışmanıyken epey şey almıştım hala giyiyorum jsjajshdhx 0 0 Yorumla
Princess_Lilith Takip Et Xper 4 Yaş: 28 7 ay Pentinin ürünleri cidden kaliteli.. Haftasonu alışverişe gideceğim yeni ürünler için 0 0 Yorumla
Asyadaaw Takip Et Xper 2 Yaş: 22 7 ay Ya bence zarif ama dikkat cekisi olmali oyle daha şık gornuyor 0 0 Yorumla
Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 97% 7 ay Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı. Rengarenk, enerji dolu aşko 💖 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 550 cevap paylaştı. Penti'nin bütün ürünleri harika🥰 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 7 ay Moda & Stil konusunda 527 cevap paylaştı. Peluş çorap giyme zamanı geldi 🥳 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 7 ay Siyah deri etek ve botla biraz asi bir tarz yaratırken bordo külotlu çorap giymeyi tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 7 ay Günlük olarak gri külotlu çorap ve oversize kazak ile sneaker kombinleyip rahat kombin yapıyorum çok iyi oluyor 0 0 Yorumla
the_gokce Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% 7 ay Penti’nin çoğu şeyinden memnunum güzel.☺️ 1 0 Yorumla
MasalKızıEsra Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 96% 7 ay her zaman kullandığım markam penti :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Benim stilim genelde rahat ve gündelik gün boyu rahatlık ön planda. 0 0 Yorumla
07Uclu-kalem Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% 7 ay Pentilicious ürünleri çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Ben tırnaklarım çorapları hep kaçırıyor :D 0 0 Yorumla
pissipissimiyav Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% 7 ay Penti en çok alışveriş yaptığım marka. 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bi ara pentide satış danışmanıyken epey şey almıştım hala giyiyorum jsjajshdhx
Pentinin ürünleri cidden kaliteli.. Haftasonu alışverişe gideceğim yeni ürünler için
Ve pentinin ürünleri gerçekten çok kaliteli
Ya bence zarif ama dikkat cekisi olmali oyle daha şık gornuyor
Rengarenk, enerji dolu aşko 💖
Penti'nin bütün ürünleri harika🥰
Peluş çorap giyme zamanı geldi 🥳
Siyah deri etek ve botla biraz asi bir tarz yaratırken bordo külotlu çorap giymeyi tercih ediyorum.
Günlük olarak gri külotlu çorap ve oversize kazak ile sneaker kombinleyip rahat kombin yapıyorum çok iyi oluyor
Penti Penti Penti Pentilicious 🫶
Sade ama şık her zaman iyidir
Penti’nin çoğu şeyinden memnunum güzel.☺️
Ben siyah kadınıyım ya.. 😄
Şık ve sade en güzelidirr...
pentiliyim bende benim favorim.
En sevdiğim markalardan biri
her zaman kullandığım markam penti :)
Hepsi şahane görünüyor, bayıldım
Kullanmıyorum sanırım ama bakarım
taşlı modeller güzel oluyor beğeniyrum
Benim stilim genelde rahat ve gündelik gün boyu rahatlık ön planda.
Stilime uygun ürünler, beğendim
Pentilicious ürünleri çok güzel oluyor
Ben tırnaklarım çorapları hep kaçırıyor :D
Çorap koleksiyonunu çok sevdim
Pentilicious şarkısı çok güzel 😻
videonun ritmine kapıldım. çok iyi 😌
bu kombinler çok güzel oluyor
seyahatlerde kurtarıcım oluyor.
Penti en çok alışveriş yaptığım marka.