Moda & Stil Trendlere adım at! ✨ Kombinlerinde hangi Pentilicious enerjisi var? (Sayfa 5) Penti Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 965 Trendlere adım at! ✨ Kombinlerinde hangi Pentilicious enerjisi var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 101 kişi beğendi
Büşşroşşş Takip Et Xper 3 Yaş: 19 7 ay Ben kahverengici pentilicouscuyumdur her şey ile uyar mesela 0 0 Yorumla
kasveratin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 7 ay Mürdümm en sevdiğim. Sanırım kestane vardı bide tam hatırlayamadım oda güzel 0 0 Yorumla
kubraaga Takip Et Xper 3 Yaş: 21 7 ay çoraplarda bir numara hakkını veriyor uzun zaman önce almıştım hala kullanıyorum 0 0 Yorumla
chick-chick Takip Et Xper 5 Yaş: 34 7 ay Pentilicious şarkısının müziği insana enerji veriyor 0 0 Yorumla
flowerist Takip Et Xper 5 Yaş: 36 7 ay penti'den hiç ürün almadım bu güne kadar ama vibe'ını çok beğendiğim bi marka. 0 0 Yorumla
haykıracaknefesim46 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 7 ay Kışın ince çorap giyemiyorum yazında çorap giymek istemiyorum ama giyene çok şık oluyor bence 0 0 Yorumla
gizliiikadınnnyaa Takip Et Xper 2 Yaş: 19 7 ay siyah dantelli çoraplar, file, kahverengi çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
beauty_beast Takip Et Xper 3 Yaş: 26 7 ay Sokak modasına uyan modern ve şehirli bir havası var kombinlerimin. 0 0 Yorumla
ŞakaMıYaa Takip Et Xper 3 Yaş: 28 7 ay bi çorap çekmecem var, içinde bir sürü çorap var. hepsini çok seviyorum 0 0 Yorumla
benminikprenses Takip Et Xper 4 Yaş: 20 7 ay İstiyorum da çekiniyorum biraz hiç giymedim 😅 yani en son çocukken 0 1 Yorumla aysannnnnnn 7 ay Bende Yorumla
cerenimo22 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 7 ay Renkli ve göz alıcı tabiki sormamıs olun bu soruyu haha 0 0 Yorumla
TribünSesleri Takip Et Xper 4 Yaş: 25 7 ay kombinler güzel duruyor, ben de bu tarz kombinler yapmak istiyorum 0 0 Yorumla
Şehrazatmatiz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 7 ay Hepsi çok tarz parçalar. Düz renklerden ziyade böyle ürünleri seçmek isterim. 0 0 Yorumla
makbulekral Takip Et Xper 5 Yaş: 31 7 ay Penti'nin pijama ve sütyenleri seviyorum. Çorap pek tercihim değil kombinlerde. 0 0 Yorumla
DilimliPizza Takip Et Xper 4 Yaş: 24 7 ay Trendleri penti belirliyor belli ki. Valla son yıllarda kendini aştı ürünleriyle. Tebrikler. 0 0 Yorumla
sirindali Takip Et Xper 1 Yaş: 31 7 ay Dunyada kadin icin uretilmis en guzel seydir kilotlu corap bir kultur simgesidir 0 0 Yorumla
Morumsuu011 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 7 ay Penti ürünleri çok tatlı ve kaliteli kesinlike tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Gizlikullanıcıı245 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 7 ay Daha cok tenıme uyan renkler giyerim. Isıl Işıl olmak için size de tavsiye ederim🤍🤍💓 0 0 Yorumla
lemanpinar34 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 7 ay Herkesin bir tarzı olmalı tabi. ama hepsi çok güzel. 0 0 Yorumla
Yagmurpapacrks Takip Et Xper 2 Yaş: 23 7 ay Bende daha siyah severim. Simsiyah giyinip beyaz çoraplarla dikkat çekerim ortamda🌸 0 0 Yorumla
Zakkumdemir Takip Et Xper 2 Yaş: 19 7 ay En iyisi renkli giyinmek. Siyah insanın içini karartıyor çok asil bir renk olsa bile 0 0 Yorumla
starthil Takip Et Xper 1 Yaş: 20 7 ay Bütün kombini basic yapıp dantelli çorap giymek… ayyy ayyyy 😩 çok çok Pentilicious😌 0 0 Yorumla
Shjsjjsjs Takip Et Xper 1 Yaş: 26 7 ay Penti çorapları diğer markalara göre büyük fark atıyor her zaman favorim 0 0 Yorumla
meathzx Takip Et Xper 5 Yaş: 18 7 ay Çok iyi bilgilendirici bir bence güzel trendleri haber vermeniz 0 0 Yorumla
3ellifoo Takip Et Xper 2 Yaş: 19 7 ay Evetttt asiri iyiiii penti markasi cok kaliteli herseyimi ordsn aliyorum cok mutluyum 0 0 Yorumla
gizliiil Takip Et Xper 4 Yaş: 20 7 ay Klasik sık olmaya dikkat ediyorum tabi esneme oluyor ama 0 0 Yorumla
yagmuralara8 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 7 ay Penti hem kaliteli hemde bence güzel bir marka olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben kahverengici pentilicouscuyumdur her şey ile uyar mesela
Mürdümm en sevdiğim. Sanırım kestane vardı bide tam hatırlayamadım oda güzel
çoraplarda bir numara hakkını veriyor uzun zaman önce almıştım hala kullanıyorum
Çok iyi kampanya arkadaslarima önerdim.
Pentilicious şarkısının müziği insana enerji veriyor
penti'den hiç ürün almadım bu güne kadar ama vibe'ını çok beğendiğim bi marka.
Kışın ince çorap giyemiyorum yazında çorap giymek istemiyorum ama giyene çok şık oluyor bence
siyah dantelli çoraplar, file, kahverengi çok hoşuma gidiyor
Sokak modasına uyan modern ve şehirli bir havası var kombinlerimin.
bi çorap çekmecem var, içinde bir sürü çorap var. hepsini çok seviyorum
İstiyorum da çekiniyorum biraz hiç giymedim 😅 yani en son çocukken
Bende
Renkli ve göz alıcı tabiki sormamıs olun bu soruyu haha
Nerdeyse her gün 😃 siyah kahve lila rengi var
kombinler güzel duruyor, ben de bu tarz kombinler yapmak istiyorum
Hepsi çok tarz parçalar. Düz renklerden ziyade böyle ürünleri seçmek isterim.
Penti'nin pijama ve sütyenleri seviyorum. Çorap pek tercihim değil kombinlerde.
Trendleri penti belirliyor belli ki. Valla son yıllarda kendini aştı ürünleriyle. Tebrikler.
Dunyada kadin icin uretilmis en guzel seydir kilotlu corap bir kultur simgesidir
Penti ürünleri çok tatlı ve kaliteli kesinlike tavsiye ederim
Taşlı fileye bayıldım. File çorap kadınıyız.
Daha cok tenıme uyan renkler giyerim. Isıl Işıl olmak için size de tavsiye ederim🤍🤍💓
Herkesin bir tarzı olmalı tabi. ama hepsi çok güzel.
Bende daha siyah severim. Simsiyah giyinip beyaz çoraplarla dikkat çekerim ortamda🌸
En iyisi renkli giyinmek. Siyah insanın içini karartıyor çok asil bir renk olsa bile
Bütün kombini basic yapıp dantelli çorap giymek… ayyy ayyyy 😩 çok çok Pentilicious😌
Penti çorapları diğer markalara göre büyük fark atıyor her zaman favorim
Çok iyi bilgilendirici bir bence güzel trendleri haber vermeniz
Evetttt asiri iyiiii penti markasi cok kaliteli herseyimi ordsn aliyorum cok mutluyum
Klasik sık olmaya dikkat ediyorum tabi esneme oluyor ama
Penti hem kaliteli hemde bence güzel bir marka olduğunu düşünüyorum