Sanırım benim renkli ve göz alıcı özellikle 90lar tarzına bayılıyorum o düşük bel İspanyollar üstüne giyilen uzun kollu çizgili bol renkli dar üstler...
Dün 2 modelini aldım cidden çok şık duruyor özellikle kış kombinlerinde farklı bir aura katıyor resmenn sadece fiyatları yüksek o da kalitesinden dolayı normal
Kızlar Ne Diyor
Çok beğendim. Külotlu çorapla kombinler yapmayı severim. Şıklık tercihim olur.
Şunlarla iddialı giyinsem bana yeter var ya
renkli giyinmiyorum siyah giyiniyorum karanlik hayatim gibi
Ben file desenli olanlarla kombinlerime spor şıklık katıyorum. 🍃
Külotlu çoraplarınızdan koli koli alacağım bi ara jfkgl Pentiii kaliteni seviyorum
Hepsine bayıldım sürekli alısveris yaptığım bir markadır
Ay bu modellere aşığım ya. kombini başka bir evreye çıkarıyor. 😍
Ayyy modeller şahane 😍 Hepsini bayıldım. Etek kombinleri yapmayı seviyorum. Bu çoraplar tam benlik olmuş.
Gotik 🖤
Kızlar kış günlerinde antrasit külotlu çorap ile triko elbise ve diz üstü çizmeler kombinleyin hem sıcak hem tarz bir görünüm oluyorrrrr
Zarif ve dikkat çekici pentilicious enerji si var
daha denemedim bu çorapları ama denemek istiyorum, bi tane kombinim olsun
benim kombinlerde zarif ama dikkat çekici bi enerji var bence 💋
bu sıralar bi kürklere taktım bir de gotik çoraplara 😍
Güzel ürünlermiş. farklı kombinler yapılabilir.
Penti çok giyniyorum iç giyim günlük tayt modelleri nerdeyse gece yatarken bile giyniyorum
yılbaşı yaklaşırken benim kombinlerim de taşlı çoraplar olacak parlayalım ✨
Sanırım benim renkli ve göz alıcı özellikle 90lar tarzına bayılıyorum o düşük bel İspanyollar üstüne giyilen uzun kollu çizgili bol renkli dar üstler...
Dün 2 modelini aldım cidden çok şık duruyor özellikle kış kombinlerinde farklı bir aura katıyor resmenn sadece fiyatları yüksek o da kalitesinden dolayı normal
Ben kombinimi klasik ten rengi çorapla bitiriyorum geçen parlak olanını aldım ve çok güzeldi yırtılma bile olmadı 2 sefer giymeme rağman
Penti kullanıyorum uzun zamandır gerçekten güzide bir markamız ☺️
Pentilicious enerjisi demek renkli ve dikkat çekici kombinler demek senin tarzın ne kadar cesur ve eğlenceli
cıvıl cıvıl tam üni kombinlerii, çorapları beğendim ama kampanyalar fazla olsa bazen bütçe yetmiyor
ben genelde parlak siyahları tercih ediyorum, desenliler de güzel ama kombinleyemiyorum ben klasikten devam
Hepsi olay ürünler. Tasarımları falan güzelmiş. Ama işte bazılarını giymek cesaret ister. Çok dikkat çekici bence.
Kadini degerli kilan sey ic camasiri ve bunun en guzel ornegi kilotlu corap ve bunu penti cok iyi yapiyor
Hemcinslerime hepsi çok yakışıyor. Kadın kendine neyi yakıştırıyorsa onu giymeli Penti severler cevaplarda zevklerini konuşturmuş 🩷💘
Modeller güzel duruyor galiba hepsini alacağım
Fiyatlar harika yılbaşı için stok yapmak lazim
Güzel çorapları var gerçekten bende seviyorum