Ben hep siyah kıyafetlerden yanayım ben siyah kadınıyım nasıl bir kombin yapacaksan yapayım mutlaka siyah kombin ilk tercihim bu gün ku kombinim tahmin edin ne renk 😁
Reklamdaki kızların kombinleri çok iyiymiş. ben kombin yapmayı pek beceremiyorum. özel bi tarzım yok ama çorap severim. özel günlerde kullanırım en azından.
Kızlar Ne Diyor
şunları çok beğendim ama günlük olarak giyecek vizyon yok bende :D
gotik 😍
🖤
🖤
ay bunlar çok cici. cici gotik gibi bi şey 😂
🖤💋 hem seksi hem cici
Şu öndeki kızın kombinine aşık oldum.
😍
😍
valla çok güzeller
bordo ve siyah uyumu
Ben hep siyah kıyafetlerden yanayım ben siyah kadınıyım nasıl bir kombin yapacaksan yapayım mutlaka siyah kombin ilk tercihim bu gün ku kombinim tahmin edin ne renk 😁
ben de siyahcıyım
lacivert ve siyah rengi severim özelikle diz kapağı boyundaki eteklerin altına güzel gidiyor ekose desenli düz farketmez
lacivert güzel olurdu gerçekten
@ShoppingColic lisede okul uniformasinda etekle lacivert kulotlu corap uyumluydu
ofiste çalıştığım için şok komikler sık sık yapıyorum. çorap da çok sık kullandığım bi aksesuar.
ofis şıklığı önemli
ofis için siyah çorap koleksiyonum var
Reklamdaki kızların kombinleri çok iyiymiş. ben kombin yapmayı pek beceremiyorum. özel bi tarzım yok ama çorap severim. özel günlerde kullanırım en azından.
tekli ve göz alıcı bir enerjiyi her zaman tercih ederim. penti bi çok ürünü severek kullandığım bir marka. çorapları da güzel ve dayanıklı.
dayanıklılık konusunda iyi
O kadar çok beğendiğim yeni ürünleri var ki. Kullandıklarımdan hep memnun kaldım. Yeni ürünleri kullanmak için can atıyorum neredeyse 🤭🥰
seçmek çok zor, güzel tercihler var
bordo güzel gider yeni yıl kombininde
Evet olabilir
bugün gidip mağazada bakıyorum aşırı merak ettim güzel olduğuna çok eminim
mağazaya gitmeden sitede bak, ürünleri kızların üstünde görünce daha iyi anlaşılıyor. sonra mağazaya gidip alıyorum ben
@SevDaM çok iyi taktik
Romantık zarif görünmeyi çok severim özellikle dantelli çoraplar benim için en iyisi
dantelli çoraplar güzel ama kombinlemesi zor
Enerjik biriyim kombinlerimde çoğu zaman sportif ve hareketliyim. Renkli külotlu çoraplara bayılıyorum yaa
Külotlu çorap kombinlerine alışık değilim. beceremiyorum, yakıştırmıyorum kendime. ama başka kızlarda çok beğeniyorum.
bi alışınca da bağımlılık yapıyo
bunu beğendim en çok
ay bu şok şık bi modelmiş
Siyah ince külotlu çorap benim vazgeçilmez sevgilim gibi. Aşk yaşıyorum onunla. Her anımı onunla yaşıyorum.
etekli kombinleri seviyorum ama hava çok soğuk :( çoraplar benim için hep pantolon içine kalıyo 😂
Pinti deyince aklıma ilk sütyenleri geliyor ama çoraplarını da seviyorum. Kaçmıyor, uzun süre giyiyorum.
Pinti çoraplarını zaten seviyorum ama ben farklı modellerdense mürdüm rengi olanı giyiyorum sürekli.
Çok güzel modeller var ama reklamdaki gibi kombinlemeyi beceremiyorum ben. öyle dümdüz giyiyorum. ürün kendini parlatamıyor.
Seda ablam gibi düşünüyorum.
Ay dansı hemen ezberledim, çok eğlenceli bi video olmuş. 😍 çoraplardan favorim Leopard Chic Külotlu Çorap oldu.
Siyah külotlu çorap giymeyi çok seviyorum, siyah mini etekle kombinleyince kendimi klasik ve şık hissediyorum.
Tabi ki de zarif olmak. Dikkat çekmekten daha güzeldir
Dikkat çekici tüm renkleri , modelleri severim vücudunda konuşturmalı yakışanı giyip
güzel tasarımlarınız için teşekkürler elinize sağlık
Baya iyiymiş zaten devamlı ürünlerini aldığım bir marka. ❤️
Penti'nin en sevdiğim ürünleri sütyen ve çorapları.
@Penti asla başkasına bakmıyorum bile adım adım takibindeyim
Şu an Tiktok'ta sürekli Pentilicious dansı yapan kızlar görüyorum. ezberledim 😂
zarif ve dikkat çekici tarzım var haliyle tercihim siyah çoraplar <3
beyaz olanı beğendim bende beyaz kürkle etekle ne cici bir kombin olur