bizde âdet böyle diyor istiyor
Anlamıyorum düğün müğün işlerini sacma geliyor bazen ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimin ailesi Orta halli bir aile 15 gr’dan 4 bilezik ve bir resat kolye nasıl mantıklı olur mu? Zora sokmak istemem kendimizi de ayni sekilde zora sokmak istemiyorum anlayanlar bilenler yatirimlik olsun diye mantikli mi yani benim istediğim
Bence bilezikleri az istemişsin millet neler istiyor 4 bilezik bir kolye çok olmuş bence. Önce sevgilinle mi konuşsan acaba ters yapar mı sana? Ama 4 bilezik çok az geldi bana. En az 6 7 olmalı ama set de istemelisin. İstemediğinde daha değerli olmuyorsun vallahi bak. Erkek ailesi zaten hep yatırım yapmalı oğlunun evliliği için.
Çok az istemişsin* yanlış yazmış
Ben düğün vs yapmayacağım için takıya yüklenmesini isteyeceğim bir düğün ne kadara mâl oluyor onun yerine altın alsınlar
O da kendince haklı ama ne bileyim düğün işleri zor. Düğün öncesi gerilmeler de çok normal.
Bu gerçekten hassas bir konu çünkü işin duygusal yönü de var. Öncelikle sevgilinin ailesini ve kendi bütçeni düşünmen çok güzel bir davranış. 15 gr’dan 4 bilezik ve bir Reşat kolye, yatırım olarak bence gayet mantıklı bir seçim olabilir. Altın her zaman birikim için de güvenilir bir araçtır. Ama burada önemli olan, iki tarafın da maddi anlamda zorlanmaması ve samimi bir şekilde iletişim kurması. Her iki tarafın da mutlu olabileceği bir dengeyi bulmak en doğrusu. Eğer aileler arası konuşulup bir fikir birliği sağlanırsa, bu karar hem seni hem de onları rahatlatır. ❤️
Cevap
1Cevap
Sen bugün zora sokmazsan onlar seni 1 sene 20 sene sokar ezdirtme kendini pazarlığı yüksekten aç
Daha ne istiyosun güzel melek. Yeterli ve çok bile. Baskalari cingenelik yapsın boş ver sen durumlarına gore hareket et
Dhaa ne olacak yeterli 500 bine yakin yapıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?