Yazın inşallah nişanım olucak sizce hangisi daha uygun olur? İkimizin ailesi muhafazakar ve ben kapalı değilim ama kapalı giyinuyorum. Beyaz tenliyim ve kahverengi saç ve gözlerim var. Soldaki hoşuma gitti ama önü çok mu açık kapatabilecek miyim bilemiyorum. Sağdaki de kapalı ama nişana uygun mu kararsız kaldım
2. Olan çok sade , başka modeller de olabilir ama illa bu ikisinden birini istersen bence 1 olmalı nişan sonuçta bu , sağdaki aşırı sade nişana gelenler daha parıl parıl olursa sen sönük kalırsın. Ama biraz daha açık renk ve parlak elbiselere bakmalısın
Bence ikinci elbise tam da senin istediğin gibi mütevazı ama aynı zamanda çok zarif bir duruşa sahip. Özellikle nişan gibi özel bir gün için tam anlamıyla "uygun" görünüyor. Hem sade hem de elegan havasıyla ailelerin beklentilerine de uyacaktır. Ayrıca renk tonu beyaz tenine çok yakışır, masalsı bir hava katabilir. İlk elbise güzel ama önü biraz daha açık olduğu için üzerini kapattığında belki modelin şıklığını tam gösteremeyebilirsin. Sonuç olarak ikinciyi seç derim, çünkü tarzı, uyumu ve zarafetiyle seni çok güzel gösterecek. 🌸✨
1. güzel öbürü cok sade.1. nin önü çapraz geliyor kapatması kolay bence onu seçin
0
2 Yorumla
Soran
7 ay
Benim de en başından beri beğendiğim o ama bu kadar kişi 2. Demesi şaşırttı. Annem terzi işlerinden anlıyor aslında kapatırda arkadaşım da demişti nişanda başka renk giyin beyaza kaçma pembe giyin demişti.
2 çok basit duruyor 1 daha güzel hem abartı değil hemde ışıl ışıl önünü kumaşa ihtiyaç duymadanda kapatabilirsiniz gibi vücut yapınıza göre. sade giyimden hoşlanan biriyseniz şayet nişanınızda ışıltı olmayacaksınızda nerde olacaksınız mutluluklar dilerim 💞