Önceleri pek dikkat etmezdim ama şimdi düzgün kombin yapmak istiyorum
Boy 165
Kilo 52
Not lütfen niye böylesin diyenler gelmesin
Boy 165
Kilo 52
Not lütfen niye böylesin diyenler gelmesin
Cevap
2Cevap
erkeklere klasic giyim yakistiriyorum, tarzina uyuyorsa ornek bakabilirsin
Ya oda çok iyi de boyu daha uzun olanlara daha iyi yakışıyor sanki
Aslında bazen düğünlerde klasik olur mu bilmiyorum ama full siyah gidiyordum yakışıyordu da uzun saçlı middle part tarzı saçım var bazıları durmaz sanki klasikte
https://pin.it/Toanolr14
https://pin.it/5MjT6V7fX
https://pin.it/3tXbhRZTb
su tarz kiyafetlerin bir erkekte kotu durma ihtimali yok bence, ve sac kesimin cok guzel daha bile yakisir, ve illa belli bir tarza sadik kalmasin gibi bir kural yok, yakisip begendirdigini kombinleyebilirsin, sirf kisa boylusun diye yakismayacak diye bir sey yok
Of çok iyi beğendim benim saçlarda böyle zaten middle part
Aynen öyle ama çok kısa değil ya🥲 165 ortalama veya biraz altı gibi sanki aman neyse ben bunları denerim birkax bir şey sipariş edeyim
😆😆😆😆bişey olmaz benim klavyede ozrlu oluyo
Ya peki ben bakıyorum da bulamıyorum bazı parçaları çok beğendim deneyecegim bazılarını Pinterest aklıma hiç gelmedi ha bı yazdım maşallah şampiyonlar ligi gibi kombinler ve erkekler çıktı
Ya valla çok güzel ilham verdin bakıyorum çok beğendim ayrıca addaxa da bakarım çok güzel fikirler var
Bol kıyafetleri çok tercih etme seni daha kısa gösterir.
Baggy Pantolon giyiyorum bu aralar bol üst pek tercih etmiyorum ama pantolon da slim fit hiç sevmem ki başka pek modelde yok
Kumaş slim fit giyiyorum ben. Tabş benim boy 180 ama ben de tipten kaybediyorum.
Bende bazen kumaş gidiyorum bol olmayan güzel duruyor tabi bende hafiften boydan kaybediyorum
Hiç sevgilin oldu mu kanka? Kaç yaşındasın?
Yok olmadı ben hiç ortamci erkek olmadım yaş 20
Ben de 21 yaşındayım birkaç aya 22 olucam. Özgüvensiz biriyim. Saç dökülmesi kalan özgüvenimi de sıfırladı. Boy her zaman kurtarmıyor. Kızlarla göz göze gelmeye bile çekiniyorum. Erkek arkadaşım bile yok.
Spor mu klasik mi?
Farketmez esmer tenliyim güzel duracak fikirlere açığım
Beyaz çizgili siyah adidas takımı mantıklı bence
Ahaha şu an o takım var üstümde eşofman diyorsan tabi tişört beyaz çizgili alt siyah çizgili 🔥
Alev yanlışlikla oldu gülücük atacaktım😆🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, kim ne derse desin, en önemlisi kendini rahat hissetmen ve tarzını bulman! 🌟 Boyun kısa diye düşünme, doğru kombinlerle bunu avantaja çevirebilirsin. Dikine çizgili gömlek ya da tişörtler seni daha uzun gösterir. Slim-fit pantolonlar bacak boyunu uzatır ama aşırı dar da olmasın, rahat olsun. Koyu renkler her zaman daha derli toplu bir hava verir. Ceket ya da mont seçerken kısa ve tam oturan kesimlere yönel, bu da seni daha fit ve uzun gösterir.
Ayakkabı konusunda da hafif topuklu, ama abartısız şeyler tercih edebilirsin. Hem stil hem biraz boy kazandırır 😉 Renk uyumuna dikkat ederek cesur desenler denemekten de çekinme. Unutma dostum, stil ve hava her şeyden önemlidir!🔥