Moda & Stil Ben biraz rahat giyinirim evde annemde kiziyo kardesin var evde diye ne olcak ki sanki bana bakicak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Yani evet ama yani bakar mi ki bana bilmiyorum he oyle cokta acik giyinmiyorum Ben biraz rahat giyinirim evde annemde kiziyo kardesin var evde diye ne olcak ki sanki bana bakicak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sena920 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 7 ay kardeşin sana yanlış gözle bakıyorsa zaten o kardeşinin sorunu sen niye kendini baskı altinda hissedceksin kj 1 3 Yorumla Soran 7 ay Yani evet aslinda ama bakmasi daha ileriye gidebilir mi? Yorumla sena920 7 ay Öz kardeşin değil mi ileriye gitmez herhalde gerçi haberleri görüyoruz imkansız dediğimiz herşeyi yapıyorlar öz bile olsa anne baba dahil... Yorumla Soran 7 ay Oz kardesim ama bende acik giyinmiyorum heralde yani:) ama bazen bakiyor Yorumla
m Bichoteva0 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 7 ay Bu devirde annen iyi yapıyor valla, kendi ablasına veya kardeşine ağzının suyunu akıtanlar var. Haksız mıyım? 0 10 Yorumla Dancerfreedom 7 ay Haksızsın kardeşi o be olur mu öyle şey Yorumla m Bichoteva0 7 ay @Dancerfreedom e bende onu diyorum kendi kardeşine ablasına tahrik olanlar var Yorumla Soran 7 ay Ama cok acikta giyinmiyorum yinede mi bakar Yorumla m Bichoteva0 7 ay Kardeşine bağlı o Yorumla Dancerfreedom 7 ay Sen ne istiyorsun neden bu kadar üstüne düştün bunun ensest misin Yorumla Soran 7 ay Bakislarini gordum ama ciddiye almadim aslinda Yorumla Soran 7 ay Sence beni hayal eder mi? Yorumla Dancerfreedom 7 ay Hayır ya etmez kardeşte olsa bazen gözü kayabilir ama kötü bir şeyi yoktur sen bakmıyorsun musun kardeşine gözü dalabilir kötü düşünmek istemiyorum olmasın öyle bir şe y Yorumla Soran 7 ay Ozelden yazabilor miyim? Yorumla Soran 7 ay Gozum kayiyor bazen evet Yorumla
damloşşşş Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 507 cevap paylaştı. Erkekse bakıyodur illaki 1 9 Yorumla Soran 7 ay Erkek evet bakiyor goruyorum Yorumla damloşşşş 7 ay Belkide seni hayal eder belli mi olur Yorumla Soran 7 ay Ediyor mudur? Yorumla damloşşşş 7 ay Güze ve alımlıysam ediyor olabilir Yorumla Soran 7 ay Yani iyiyimdir evet Yorumla Soran 7 ay Sonuçta ablasiyim Yorumla damloşşşş 7 ay Yani fiziğini göremesekte dediğim gibi Yorumla Soran 7 ay Dilersen gorebilirsin Yorumla damloşşşş 7 ay Sen bilirsin canım yazabilirsin Yorumla
Hanımeefendi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Kardeşin erkekse ondan annen seni uyarmışstır 1 1 Yorumla Soran 7 ay Erkek evet Yorumla
nwilbunny Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 7 ay Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı. ne giyiniyorsunki 0 2 Yorumla Soran 7 ay Sort ve askili Yorumla nwilbunny 7 ay normal ev kıyafeti işte saçma sapan laf ediyo Yorumla
LazKizi6129 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 7 ay Evet bakar 1 19 Yorumla Soran 7 ay Nereme bakar sence Yorumla LazKizi6129 7 ay Neren açıksa Yorumla Soran 7 ay Goguslerim buyuktur popomda oyle ama yani sort giyerim ya da tayt vs Yorumla LazKizi6129 7 ay O zaman heryerine bakıyordur Yorumla Soran 7 ay Ama acik giyinmiyorumMesela yinede mi Yorumla Soran 7 ay Aslinda yakaladim bir kac kere Yorumla LazKizi6129 7 ay İşte bakıyorlar. Yakaladığında bir şey dedin mi Yorumla Soran 7 ay Yok demedim goz goze geldik askimi vardi icimde sutyen yoktu baya bakiyidu ama onemsememistim Yorumla Soran 7 ay Hayal ediyor mudur beni? Yorumla LazKizi6129 7 ay Büyük bir ihtimalle Yorumla Soran 7 ay Hmmm Yorumla Soran 7 ay Neden beni hayal etsin ki ama Yorumla LazKizi6129 7 ay Kadın olduğun için Yorumla Soran 7 ay Ablasiyim ama Yorumla LazKizi6129 7 ay Olsun erkek milleti bakıyor. Yeter ki karşı cins olsun Yorumla Soran 7 ay Ne gecirdi acaba kafasindan Yorumla Soran 7 ay Seni hayal eden biri oldu mu ailenden sence ya da bakan Yorumla LazKizi6129 7 ay Olmuş olabilir emin değilim Yorumla Soran 7 ay Kim var ailende? Yorumla
Hissesenedigibiyim Takip Et Xper 4 Yaş: 28 7 ay Ne olacak sanki demi 0 3 Yorumla Hissesenedigibiyim 7 ay Görünce etkileniyor mu öyle mi söyledi sana Soran 7 ay Evet Hissesenedigibiyim 7 ay Sen ne düşünüyorsun peki
Kızlar Ne Diyor
kardeşin sana yanlış gözle bakıyorsa zaten o kardeşinin sorunu sen niye kendini baskı altinda hissedceksin kj
Yani evet aslinda ama bakmasi daha ileriye gidebilir mi?
Öz kardeşin değil mi ileriye gitmez herhalde gerçi haberleri görüyoruz imkansız dediğimiz herşeyi yapıyorlar öz bile olsa anne baba dahil...
Oz kardesim ama bende acik giyinmiyorum heralde yani:) ama bazen bakiyor
Bu devirde annen iyi yapıyor valla, kendi ablasına veya kardeşine ağzının suyunu akıtanlar var. Haksız mıyım?
Haksızsın kardeşi o be olur mu öyle şey
@Dancerfreedom e bende onu diyorum kendi kardeşine ablasına tahrik olanlar var
Ama cok acikta giyinmiyorum yinede mi bakar
Kardeşine bağlı o
Sen ne istiyorsun neden bu kadar üstüne düştün bunun ensest misin
Bakislarini gordum ama ciddiye almadim aslinda
Sence beni hayal eder mi?
Hayır ya etmez kardeşte olsa bazen gözü kayabilir ama kötü bir şeyi yoktur sen bakmıyorsun musun kardeşine gözü dalabilir kötü düşünmek istemiyorum olmasın öyle bir şe y
Ozelden yazabilor miyim?
Gozum kayiyor bazen evet
Erkekse bakıyodur illaki
Erkek evet bakiyor goruyorum
Belkide seni hayal eder belli mi olur
Ediyor mudur?
Güze ve alımlıysam ediyor olabilir
Yani iyiyimdir evet
Sonuçta ablasiyim
Yani fiziğini göremesekte dediğim gibi
Dilersen gorebilirsin
Sen bilirsin canım yazabilirsin
Kardeşin erkekse ondan annen seni uyarmışstır
Erkek evet
ne giyiniyorsunki
Sort ve askili
normal ev kıyafeti işte saçma sapan laf ediyo
Evet bakar
Nereme bakar sence
Neren açıksa
Goguslerim buyuktur popomda oyle ama yani sort giyerim ya da tayt vs
O zaman heryerine bakıyordur
Ama acik giyinmiyorum
Mesela yinede mi
Aslinda yakaladim bir kac kere
İşte bakıyorlar. Yakaladığında bir şey dedin mi
Yok demedim goz goze geldik askimi vardi icimde sutyen yoktu baya bakiyidu ama onemsememistim
Hayal ediyor mudur beni?
Büyük bir ihtimalle
Hmmm
Neden beni hayal etsin ki ama
Kadın olduğun için
Ablasiyim ama
Olsun erkek milleti bakıyor. Yeter ki karşı cins olsun
Ne gecirdi acaba kafasindan
Seni hayal eden biri oldu mu ailenden sence ya da bakan
Olmuş olabilir emin değilim
Kim var ailende?
Ne olacak sanki demi