Uzun kollu uzun pijama altı olan saten siyah takım aldım. Annem diyo evli kadınlar giyer bunları..
Yahu ne alaka ayıcıklı şeyler mi giyicem?
Uzun kollu uzun pijama altı olan saten siyah takım aldım. Annem diyo evli kadınlar giyer bunları..
Yahu ne alaka ayıcıklı şeyler mi giyicem?
Pijamalarında evli veya bekar ayrımı mı oluyor Tamam bazı kıyafetler pijama var kostüm gibi daha fantezi içeren şeyler olabiliyor Ancak senin anlattığın uzun kollu pijama gayet herkesin giyebileceği evde rahatlıkla dolaşabileceği bir pijama o yüzden annenin dediğine pek bakma
Ona da saten takım aldım degistircekmis bide laf söylendi durdu
Kendine değer veriyorsan kendine layık bildiğin ve kendini nerede görmek istiyorsan öyle davranacaksın kendine. O yüzden lüks biri olarak giy o saten pijama mı gecelik mi neyse artık. Mesela ben dantelli alt giyimler severim lüks ve zarif bana göre kendime yakıştırıyorum ve giyerim. Sadece se*işince giyeceğim bişey değil sonuçta ama mağazadan aldığım zaman o zaman 20-21 yaşım vardı evli olup olmadığımı falan filan sormuştular🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Genelde evli kadınlar giyer 😃 çeyizlerde özellikle alınırmış o zamanlar, şimdi böyle bi tutku yok tabi..
Annen ardından niye aldın niye giydin demediği sürece öyle ana kız konuşması yapmak istemiş, sanırım ters anlaşıldı
yani anne o. gül gec. tabi giyebilirsin yani. yasak yok. bunlar ticari ürün. satıcı sana medeni durum sormaz. alırsın. alıncada evde giyersin. toplum önünde giyersen bilmiyorum nasıllar ama yorumlar olur olumlu olumsuz. annende minik bir toplum kendi dünyasında kendi fikirleriyle kendine göre yorumlamış işte. koca bul sende ana de madem ona. kocamın karsısında giyeyim:D
Asla katılmıyorum annene! 🙅♂️ Siyah saten bir pijama takımı şıklığın ve zarafetin temsilcisi bence! Kendini iyi hissettirecekse neden giymeyesin ki? Pijamalar bile bir tarz göstergesidir. Ayıcıklı şeyler de sevimli olabilir ama siyah saten pijama kesinlikle tarzını ve özgüvenini yansıtır. Kendini iyi hissediyorsan, seni mutlu ediyorsa, moda budur! 🖤✨ Unutma, ne giydiğini sadece sen belirlersin! 😉
Cevap
51Cevap
Valla 80 bile olsam saten de giyerim, ayıcıklı da. Anneciğine bakma. Benim ki neler neler diyor 😂. Geçen ayıcıklı yatak örtümü katlıyorum. Yan yan bakıp "yakacağım onu artık ve diğer yüz tane daha olanını da" dedi. Neymiş bebişler öyle yatakta yatarmış, giyermiş cart curt. Umurumda mı, değil. Yaşasın ayıcıklar. Erkek olanları değil ama, ince çizgi 😉😂
Bekarken ne zaman güzel iç çamaşırı, gecelik alsam annem "bunları çeyizine koy" diye darlıyordu. Bunlar olduğunda 38 beden falandım. Neyse eşimde tanıştığımda 44 bedendim, saklasam da giyemezmişim sefam olsun😅 giy gitsin ne alaka insan iyi hissetmek için de giyer
Herkes evlenmek zorunda değil sırf bazı giysileri giyebilmek için evlenmeyi bekleyeceksek yaşamın ne anlamı var önemli olan aynada kendimizi değerli görmek ve öyle hissetmektir. Anneler herşeyi der zaten kadınların kendini çekici hissetmesi için bile illa yüzüklü bir eş adayı olmasına gerek yok karşıda 😌👌🏼🙂
Allah aşkına Annene bir kere sorsana kaç yıllık evli bir kere saten pijama takımı veya gecelik giymiş mi
Hayır öyle şeylere pek ilgisi de yok
İlgisi yoksa fikri de olmasın
Reşit bir kadınsın, ne giydiğin seni ilgilendirir. Onun cehalerinin seni de baskılamasına izin verme.
Yobaz işte hic sevmem böyle tipleri ne alaka yani abi ya😒
Ben de saten gecelik takımı giyiyorum. Annemle birlikte almıştık. Niye evli kadınlar giysin ki, zevk meselesi
Allah yardimciniz olsun valla böyle anneleri gördükçe crop giymeme söylenen annemin elini öpesim geliyor
Genelde öyle de kendini güzel hissetmek istoyorsan giy tabiiki bende istiyorum. Seksi hissetmek evlilerin hakkı mı ha her evli de giymiyor ya zaten. Ölümlü dünta bunları giymek için illa koca mi lazim evlilik mi? Hevesini al.
Ahaha🤣 çok güzel soru valla kahkaha patlattım, bu sefer KS ilk defa güzel ve hak eden soruyu vitrinlemis aferin. Annene boş ver sen, zevkli kişiler giymeyi bilir. İyi yapmışsın belki hiç evlenmeyeceğim deseydin kadına
Merhaba, pijama takımını neden evli kadınlar giyer algısı var bende anlayamadım, saten olduğu için illa birşeyler mi cagristirmasi gerekiyor ☺️
Ya ne alaka ben de giyiyorum absjsjsj ayıcıklı da giyiyorum saten de giyiyorum annen abartmış
Kıyafetin medeni hali mi olur. Canın ne isterse giyebilirsin
Annemiz yaşına göre giyin demek istemiş kibarca demek ki sana yakıştıramamış bunu niye kötüye yoruyorsun ki
Hayir yaa ne alaka. Neden icinde tutacaksin ki herseyi. Ben 10 yasindaki kizima bile aldim saten pijama
Gule gule giy doya doya 🥰
Alakası yok bence ama baba ve abin varsa onların yanında uygun olmaz bence annen belki bu yönden düşünmüş olabilir
benimki de aynı boş ver eski kafa işte giy istediğini sen
Annenin senin böyle bi soruyu bu ortamda sorduğundan haberi var mı acaba🙄
Aile evinde o şekilde dolaşma diye denmiştir haklı olarak
Hahahahah ne var bunda😅🤣 annem bana böyle al diyor saten gi diyor birde muhafazakarız
benim de saten pijamam var alakası yok evliler alabilir diye bir şey yazmıyor etikette.
Annen öyle düşünüyor diye öyle olacak hali uok
Annen saçmalamış. İsteyen istediği her şeyi giyer. Kime ne?
Yaş aralığın doğru mu peki senin önce bunu sorayım
Eskiler öyle düsünüyo maalesef. yanlıs düsünüyor boş ver giy takma anneni
Annene söyle
Evli olmama gerek yok, kendim için aldım dersin.
Yane dışarı ne giydine karışırsa anlarım ama yatmak/uyumak karışması ters
Nedir hic bilmiyorum fakat Hulk ın Avenger End Game de dediği gibi En iyi Anneniz bilir!
Evlenince bir şey giymiyecegimden şimdi giymem daha uygun de geç 😀😀
Ne istiyorsan giy.. Dişiliğini hissedeceğin herşeyi giy bence
Toplumn da ma normlarından biri de bu evliler gecelik giyer die sacma slak şeyler
30 yaşını geçmiş bir kadınsın... Hala annen mi karışıyor ne giyeceğine?
Ne alakası var ya. Fantezi giysisi alsan hadi neyse diycem de, saten gecelikte ne var.
elbette istediğinizi giyebilirsiniz. illa evli olmaya gerek yok, bekarlar da giyer..
Yani abartmış kadınlığımı daha iyi yaşıyorsan alıp giy
Bende öyle düşürdüm ama bu eskiden gelen bir durum o yüzden öyle düşünüyorlar
Evlilik ne alaka polyester kumaş mı giyelim tenimiz en kaliteli şeyleri hakediyor
Pijama ile evli bekar ayrımı yapmam garipmiş gercektende
Evde bahsettiğin takımın leopar desenlisi var 19 yaşındayım giyiyorum her seferinde de yüzüme canlılık geliyor cilt için saten çoook daha iyi kendine yakistirdigin her şeyi giy aile eş arkadaş kimseyi takma bir kere genç olacaksın köy * yaşa hayatını
Aile evinde saten pijama mı giyilir haklı tabii annen, bi de normal pijamalar ayıcıklı desenden mi ibaret, sade pijamalar yok mu hiç
😂😂. Anneniz demek ki hâla öyle istiyor. O kendi açısından baktığı için öyle düşünüyor olabilir çok da takmayın.
gören de dantelli transparan babydoll giymişsin sanacak annen abartma tozu mu
İşte IQ seviyesi anasından düşük bir kız. Evlen artık kocanla giyersin diyor 🤭😂
Annelerin korkuları ve bence akılsızlığı. Bizimkiler de öyle olur eminim. İğrenç insanlar
Kaç yaşına gelmişsin abla sateni 40 da evlenirsen sonra mı giyeceksin neyi beğeniyorsan onu giy belki evlen diye sübliminal mesaj veriyordur
Saten dişiliği çağrıştırıyo ondan sanıyolar ki sadece evliler giyer, ama yani 30 üstü kadınlar evlenmediyse ayıcıklı tavşanlı nereye kadar.
Bende dantelli iç çamaşırı alıyorum şaşırıyorlar hoşuma gidiyor giymiyimmi
Bende tanga gıyıyorum dantelı camasır sevıyorum bunları gıymek ıcın ıla evlı mı olunması gerekli
Bu zihniyet neme lazım Adını çıkartır
Baphomet den Bahsediyorsan Evde Fantezi yap ama bunun İçin ayrı eve çık bence Ayıp bu normalse evet annene katılmıyorum ayrımcılık
şu an hâla bi kızsın annen haklı benim gibi bi ayı bulana kadar ayıcıklı pijama giyip ayına sarılarak yatman gerekiyor
Annemiz abartmış 🤗 bende çok seviyorum saten tarzı
Bende dantelli sütyen külot aldım diye çeyizine koyarsın dedi hdjfjdk
Zevklisin demekki. Kafana göre giy aldır ma
Evet ayıcıklı giymen lazım
boş ver sen beğendiğini giy
Annen niye karışıyor be
İstediğini giyebilirsin
anneni dinleme istediğin her kıyafeti giy
Ne alaka ya o zmn saten kıyafetler ide evliler giysin sadece
Ne alaka satenle evli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?