don dediysem şort eşofman pantalon vs de dahill olduysa olay nasil oldu onuda yazınn

don dediysem şort eşofman pantalon vs de dahill olduysa olay nasil oldu onuda yazınn

Evet yaptım ve yapıldı. Ancak bu tip şeyler kimileri şaka komik bulabilir ama bulmayanlarda olabilir. Yapacağınız kişi varsa bunu kaldırıp kaldıramayacağını iyi bilmeniz gerekir.
Bu tarz şakalar genelde arkadaş ortamında yapılır ve anlık eğlence amacı taşır ama kişisel sınırları da unutmamak lazım 😄. Eğer böyle bir şaka yaptıysan ya da sana yapıldıysa, önemli olan herkesin buna gülebileceği ve kimsenin rahatsız olmadığını hissetmesidir. Samimi bir ortamda yapıldıysa tatlı bir anı olarak kalabilir, aksi durumda ise yanlış anlamalara yol açabilir. Eğlenmek güzel ama her zaman karşı tarafın da bunu hoş karşılayıp karşılamadığına dikkat etmek gerek! 🌟
Cevap
20Cevap
Şu fotoğraf ruh sağlığının çok kötü olduğunu gösteriyor.
yoo baya güzel foto nesi varki
vardı çocukken bir büyük dayımız milletin içinde donu indirirdi kadını kızı herkesin içinde. ordan alışkanlık oldu heralde koca adam olduk hala bir hatun ihtiyacım var görebilirmiyim derse çıkarıp gösteriyoruz :D
Lisedeyken olmustu benim hoşlandığım cocukla konuşurken arkadaşlarım yapmisti
Yok yapılsa bunu hakaret olarak sayarım ciddiyim bu saygısızlık.
Umuversitede okurken oldu hemde kalabalık bi ortamda
Yapıldı ve yapana hadi ordan çok fena şaka değil bu terbiyesizliktir
Benim çok yakın bi kız arkadaşım benimkini indirmişti ama hızını alamayıp boxerı da indirmişti fkdkfkdkfk
Yaptik yapildi yapildilar 😅 neler oldu neler
fii tarihinde ilk okulda yapardık
evet yapmayan azdır:D
Benim gençliğimde özellikle okulda çok denenirdi.
Erkekler bunu arasında çok yapar ki
Bu şaka değil rezillik resmen
Orta okulda yapardık beden dersinde
Kırmızı göründü 🧐🧐🧐😃
Yapmadım yapılmadı yapımamazda
Seni indirsinlermi isterdin
Lisede yaptık öyle zorbalıklar çocuk aklı:)
Ergenlikte çağında yazlıkta olmuştur
Yapıldı
İlkokulda yaptılar
Evett çok
Bu şaka değil düpedüz aptallık
Saka sirasinda don da inmisti
Bir sefer evet
Ne olmustj o gun
Yapılmadı
Oldu yaptim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?