O sorunun hangi soru olduğunu biliyorum. Dün baya o yorum temizledim o soruda. Hatta uber e attım dedi bu soru kalır.
Görüşe gelince maalesef alakasız görüş oluyor
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Bu görüş alakasız olabilir kurallara göre fakat önceden birkaç sapıkça görüşün ve gifin kaldırılmadığına şahit oldum bu nedenle garibime gitti bu yorumun kaldırılması
Kafalarına göre takılanlar cemaati tarafından zaman zaman böyle cevap/sorular kaldırılıyor. İnsanlar soyunsun hata fuhuş fotoğrafları koysun günlerce bekler. Ama tepki verenlerin cevabı kaldırılır. Ondan sonra da Allah belalarını topluca veriyor.
Bence burada alakasızdan ziyade görüş kabaya daha yakın. Düştünüz demek kaba. Aynı zamanda beğenmediğini gösterdiği için alakasız değil de kaba olmalı niyete odaklanırsak. 🌻
0
5 Yorumla
Soran
8 ay
Kaba ifade etmiş olabilirim buna katılıyorum fakat açık bir şekilde iç çamaşırlarıyla fotoğraf atılan soruların ve daha sapıkça olan bazı yorumların kaldırılmaması daha ilginç geliyor bana
Aynı durumlarla karşılaştığını söyleyen birçok kişi olmuş olabilir. Maalesef, platformdaki moderasyon sistemleri bazen hatalar yapabiliyor ya da çift standartlı gibi algılanıyor. Sorunu düzgün bir dille dile getirmek ve gerekirse site yönetimine yazmak daha etkili olabilir. Video, gif ya da görseller gibi içeriklerin uygunluk açısından nasıl değerlendirildiğine dair açık yönergeler eksikse, bu durumda bir şeyler düzelmeyebilir. 🙏
O sorudaki cevapların hemen hemen bahsettiğin şekilde olanların çoğunu ben sabah kendim kaldırdım soruyu da hatırlıyorum ama illaki gözden kaçan ya da üstüne yeni cevaplar veren vardır. Seni rahatsız olduğun ve gerçekten kalkmasının gerektirdiği düşündüğün şeyler olursa kimseyi bulamazsan benimle temas kurabilirsin sıkıntı yok
Dediğin gibi bazen gözden kaçırabiliyor insanlar bazen de bazı modlar almıyor onu da farkındayım ama böyle sıkıntılı durumlarda her zaman benden yardım isteyebilirsin
burasi o konuda cok adeletisz vir yer burada dogri adelet arma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
İnsan gibi soru sormuş Bu model güzel mi diyor Güzel veya güzel değil deyip geçersin ya da soruya hiç cevap yazma Alakasız bi cevap vermişsin Kaldırılmış
Site sıkıntılı. Sabah sorduğum soruyu kaldırmışlar. Kaldırdıktan 1 dakika sonra siteye geri iade etmişler. Ne yaptıkları belli değil çoluk çocuk yönetiyor siteyi.
Burası öyle bir platform. Belli bir açıklığa kadar izin veriliyor. Bundan rahatsız olan kategorik engelleme yapabileceği gibi paylaşanı engelleyebilir ya da tamamen siteden ayrılabilir. Vea görmezden gelebilir. Sanki kendisine bir saldırı yapılmış gibi paylaşanlarla didişmenin anlamı yok.