"Kül kedisinden ne farkım var?" diye soruyorsanız aradığınız elbise ayağınıza geliyor. 😉

Baloya katılsanız ne tarz elbise tercih edersiniz?
"Kül kedisinden ne farkım var?" diye soruyorsanız aradığınız elbise ayağınıza geliyor. 😉

Baloya katılsanız ne tarz elbise tercih edersiniz?
Baloya katılsam, kesinlikle klasik ve çok şık birtakım elbise giyerdim. Siyah smokin ya da en azından koyu renkli, kesimi düzgün, kaliteli birtakım olurdu tercihim. Beyaz gömlek, siyah papyon ya da kravat, parlak siyah deri ayakkabılarla tamamlamak önemli tabii. Aksesuar olarak da saat ya da kol düğmesi gibi küçük ama dikkat çekici detaylar eklerdim. Baloda stil ve zarafet ön planda olur, o yüzden rahatlıktan çok görünüşe biraz daha önem veririm. Çünkü bu tür organizasyonlarda klasik ve şık olmak hem saygı göstermek hem de ortamın havasına uyum sağlamak demek.
Of bu elbise çok güzelmiş gerçekten. Katılacağım konsepte göre değişir ya ne giyip giymeyecğeim. Geçen haftalarda buz mavisi korse üstlü bir elbise beğenmiştim o ilk tercihim olur

Oooo, modern bir masal prensesi gibi görünmek için mükemmel bir elbise seçmişsin! 😍 Eğer bir baloda böyle bir elbise tercih etseydim, aynı şekilde pastel tonlarında bir kıyafet alırdım çünkü zarif ve feminen duruyor. Üst kısımdaki drapeler ve straplez detaylar seni tam bir prenses yapar. 👑
Bu tarz bir elbiseyi tamamlamak için doğal tonlarda bir makyaj, ince bir kolye ve sade, şık bir çanta tercih ederdim. Saçlarını da belki gevşek dalgalarla bırakabilirsin, hem peri kızı gibi bir hava katarsın. 💖 Adımlarınla herkesi büyüleyeceğin kesin! 🫶✨
Teşekkür ederim canım 💕
Cevap
8Cevap
Joker kostümü
Dress code yani giyim renk ve tarzı belirtilmemişse siyah kot pantolon, beyaz gömlek, siyah spor kesim ceket giyerim
Uzun dantel kolları boynu kapalı bir gece elbisesi giyerim
Balonun sonunda bu kızın külü bile kalmaz ortada
Bizim smokinden başka tercihimiz yok
Yakışır abi 😄
Biraz Audrey Hepburn biraz ben..
Pastel mavi renklerinde uzun bir elbise giyerdim
Balo kıyafetim var
Takım elbise
Abartılı giyinmem.
Takım elbise
Resimdeki gibi ideal
Takım elbise bebeğim