Moda & Stil Bu hafta dünya sütyen haftasi falan mı? scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sitede heryerde sütyenler havada uçuşuyor sorular soruluyor. Bu hafta dünya sütyen haftasi falan mı? Cevapla Fal Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Wiswlymiswly Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Evet herhalde öyle, karşıma ne kadar böyle soru çıksa baydınız diye yorum atıyorum cidden baydı 🤦♀️ 2 1 Yorumla scorpion026 8 ay Ne sütyenmis be giymeyin kardeşim Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Penti öncülüğünde bir kampanya var da ondan. Kadınların dahil olduğu bir kampanya bir de sitede bu minvalde sorular sorup ödül kazanıyorsun. 1 3 Yorumla scorpion026 8 ay Bana faydası olmayan papazın... Diye cümle vardı 🤣 penti reklamını gözüme sokuyorlar ankette erkek işaretliyorum seni ilgilendirmez diyor 🤣 ama. Gözüme sokuyor Yorumla befoderler 8 ay Şu an kısa süreli bir şey ya biter zaten Yorumla scorpion026 8 ay İnşallah Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 590 cevap paylaştı. Söylediklerine kesinlikle katılıyorum 1 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. memeler baş kaldırdı 1 1 Yorumla scorpion026 8 ay Düğmeler kavuşmuyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet herhalde öyle, karşıma ne kadar böyle soru çıksa baydınız diye yorum atıyorum cidden baydı 🤦♀️
Ne sütyenmis be giymeyin kardeşim
Penti öncülüğünde bir kampanya var da ondan. Kadınların dahil olduğu bir kampanya bir de sitede bu minvalde sorular sorup ödül kazanıyorsun.
Bana faydası olmayan papazın... Diye cümle vardı 🤣 penti reklamını gözüme sokuyorlar ankette erkek işaretliyorum seni ilgilendirmez diyor 🤣 ama. Gözüme sokuyor
Şu an kısa süreli bir şey ya biter zaten
İnşallah
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum
memeler baş kaldırdı
Düğmeler kavuşmuyor
Bu kadarda düş"meme"li insan ya egosu icin