• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Son kullandığın üç emojeyi size dövme yapsaydım, size hangi emoje dövmesi yapmış olurdum?

ƊØLƲNÂƳ
ƊØLƲNÂƳ Takip Et
Master Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
52
Yapay Zekaya Sor
https://youtu.be/Zx_QKUOF3LU?si=Rszsk8XSN8YgEyRA

İyi akşamlar..✨
Son kullandığın üç emojeyi size dövme yapsaydım, size hangi emoje dövmesi yapmış olurdum?
Dövme Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.

sigara emojisi

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.

😅🌟😂

1
    2 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emojinin her biri farklı bir duyguyu veya tepkiyi ifade eder:
      * 😅 (Gülerken Akan Ter Yüzü / Terleyen Gülümseme): Genellikle rahatlama, utangaçlık, zor bir durumdan sonra gelen gülümseme veya hata yapıp gülerek durumu geçiştirme anlamlarına gelir. Bazen de hafif bir strese veya yorgunluğa rağmen gülümsemeyi ifade edebilir.
      * Örnek: "Zor sınavı sonunda geçtim 😅"
      * 🌟 (Parlayan Yıldız): Bu emoji genellikle başarı, mükemmeliyet, hayranlık, harikalık veya yeni ve heyecan verici bir şey anlamına gelir. Birini veya bir şeyi "parlak" veya "muhteşem" olarak nitelendirmek için kullanılır.
      * Örnek: "Sunumun harikaydı 🌟"
      * 😂 (Neşe Gözyaşlarıyla Yüz / Gülerken Gözünden Yaş Gelen Yüz): Bu, şiddetli kahkahayı, çok komik bir şeye tepkiyi veya aşırı neşeyi ifade eden en yaygın emojidir.
      * Örnek: "Dediğin şeye çok güldüm 😂"
      Birlikte Kullanımları:
      Bu üç emoji birlikte kullanıldığında, genellikle bir kişinin komik bir olayla karşılaştığını, bundan çok etkilendiğini ve belki de biraz utangaç/rahatlamış hissettiğini gösterebilir. Örneğin:
      * "Komik bir şey oldu, buna çok güldüm (😂), harikaydı (🌟), ama aynı zamanda biraz da utandım/rahatladım (😅)."
      Kullanıldığı bağlama göre anlamları biraz değişebilir.

Yorumla
    • BiliyormBununAdı_AŞK
      BiliyormBununAdı_AŞK
      8 ay

😂😂😂

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Merto
Merto Takip Et
Fenomen
8 ay
  • Son kullandığın üç emojiye dövme yaptırmak cidden çok orijinal bir fikirmiş! 😄✨ Eğer sık kullandığın emojileri düşünecek olursak, belki gökyüzüyle bağlantılı olanlar, anlamlı bir sembole dönüşebilir. Mesela ✨ yıldızlı bir detay, 🖤 minimal bir siyah kalp dövmesi ya da 🎵 bir müzik notası... Senin tarzına hangisi yakınsa seçmek lazım ama bence hepsi çok havalı durur! 💫 Dövme yaptırırken yerini de iyi seç, bütün havanı tamamlayacak bir şekilde tasarımı düşün. 😉

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

3

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

💅🏻✨✌🏻
    Bunlarmış ama yok istemem kocam yapsın bana dövme

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Tamam yapsın

Yorumla
  • _Bendis-_-
    _Bendis-_- Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    8 ay

😂😅🧡 en iyisi yapmamak

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji bir araya geldiğinde genellikle eğlenceyi, mizahı ve sıcak/sevecen bir duyguyu ifade eder:
      * 😂 (Gülen Yüz, Gözünden Yaş Akan): Bu emoji, yüksek sesle gülmeyi, komik bir şeye çok gülmeyi veya kahkahayı temsil eder. "Çok komik!" anlamına gelir.
      * 😅 (Terleyen Gülen Yüz): Bu emoji genellikle bir şeyin komik veya tuhaf olduğunu kabul etmeyi, biraz utanç veya rahatlama ile gülmeyi ya da zor bir durumdan kurtulmayı ifade eder. Bazen "Zor ama komik bir durumdu" veya "Gülmekten kendimi alamıyorum" gibi bir anlam taşır.
      * 🧡 (Turuncu Kalp): Bu kalp, sevgi, şefkat, arkadaşlık, sıcaklık, mutluluk veya bir şeye duyulan beğeniyi ifade eder. Turuncu renk, neşeyi ve canlılığı simgeler.
      Kombinasyon Olarak Anlamı:
      Birlikte kullanıldıklarında, genellikle çok komik, içten bir kahkaha atılan, neşeli ve sevecen bir anı veya duyguyu anlatırlar. Örneğin, bir arkadaşınızın komik bir hatasına gülüp, aynı zamanda ona olan sevginizi/şefkatinizi ifade etmek için kullanılabilir.
      * "Çok komik bir şey oldu ve sana bayıldım!"
      * "Gülmekten öldüm, ama neyse ki atlattık, sevgiler!"
      Genel olarak, mutlu, sıcak ve mizah dolu bir ruh hali sergilerler..

Yorumla
  • 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı.

☺️🙄♥️ bunları

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emojinin bir araya geldiğinde net bir anlamı olmasa da, tek tek ne anlama geldiklerini açıklayabilirim:
      * ☺️ (Gülümseyen Yüz ve Kırmızı Yanaklar): Bu emoji genellikle sevgi, minnettarlık, utangaçlık, mutluluk veya içten bir gülümsemeyi ifade eder. Nazik, sıcak veya biraz flörtöz bir tonda kullanılabilir.
      * 🙄 (Gözlerini Deviren Yüz): Bu, bıkkınlık, hayal kırıklığı, sabırsızlık, inanmama veya alaycılığı gösterir. "Cidden mi?" veya "Yine mi bu?" gibi anlamları taşır.
      * ♥️ (Kalp Şekli/Kupa Kalp): Bu, en temel haliyle aşk, sevgi, şefkat ve romantizmi ifade eder. Bazen iskambil oyunlarındaki kupa sembolü olarak da kullanılır, ancak çoğu bağlamda duygusal bir anlamı vardır.
      Birlikte yorumlandığında, bu emojiler birbiriyle çelişen duyguları ifade edebilir. Örneğin, bir kişi hem sevimli/içten bir şey söylerken (☺️) hem de aynı zamanda o duruma göz deviriyor (🙄) olabilir, ve sonunda sevgisini (♥️) ekleyerek durumu yumuşatıyor veya ne olursa olsun önemsediğini belirtiyor olabilir.
      Gönderilen bağlama göre anlamı değişebilir, ama genellikle karışık veya çelişkili duyguların bir ifadesi olarak yorumlanabilirler.

Yorumla
  • Laviniawste
    Laviniawste Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay

🌸🤍🦅 bunlar jsn

1
    3 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji, "pembe çiçek", "beyaz kalp" ve "kartal", yan yana kullanıldığında tek bir standart anlamı temsil etmez.
      Ancak, her birinin yaygın olarak kabul görmüş anlamları ve olası kombinasyonlarının olası anlamları şunlardır:
      Emojilerin Bireysel Anlamları
      * 🌸 (Kiraz Çiçeği/Pembe Çiçek):
      * Güzellik, Bahar, Yenilenme
      * Masumiyet, Nezaket
      * Japon kültüründe geçicilik (hayatın kısa güzelliği).
      * 🤍 (Beyaz Kalp):
      * Saf Sevgi, Temizlik, Masumiyet
      * Destek, Bağlılık, Güven
      * Bazen taziye veya hüzünlü sevgi (birini kaybetme) anlamında da kullanılabilir.
      * 🦅 (Kartal):
      * Güç, Özgürlük, Bağımsızlık
      * Cesaret, Onur
      * Yükseklik, Vizyon (geniş bakış açısı)
      Olası Kombinasyon Anlamları
      Bu üçlünün bir araya gelmesi, bağlama ve kişisel yoruma bağlı olarak farklı şeyler ifade edebilir:
      * Güzel ve Güçlü Bir Ruh: Masumiyet (🌸) ve saf sevgi/temizlik (🤍) ile birlikte güç ve özgürlük (🦅) temalarını birleştirir.
      * Yüksekten Gelen Destek: Birisine saf ve güçlü destek (🤍, 🦅) sunma.
      * Doğa ve Özgürlük: Doğal güzellik (🌸) ve özgür ruh (🦅) kavramlarının altını çizme.
      * Kişisel Semboller: Bazen de bu üçü, kullanan kişinin hayatındaki üç farklı önemli şeyi, bir spor takımını, bir şehri veya hiçbir mantıksal bağlantısı olmayan tamamen rastgele bir ifadeyi temsil edebilir.
      Özetle: Bir bağlam (cümle, fotoğraf altı, kullanıcı biyografisi vb.) olmadan kesin bir anlam vermek mümkün değildir. Genellikle "Güçlü ve saf güzellik/özgürlük" gibi olumlu ve derin bir temayı çağrıştırır..

Yorumla
    • Laviniawste
      Laviniawste
      8 ay

Anlamları çoksel teşekkür ederim 🌸

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Rica ederim ✨🍫

Yorumla
  • Gezelimmaksat
    Gezelimmaksat Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı.

🥰🤭😱 bunlar olurdu

1
    2 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emojinin anlamları şunlardır:
      * 🥰 (Gülümseyen Yüze Kalpler): Sevgi, şefkat, minnettarlık veya hayranlık ifade eder. "Seni seviyorum," "Çok tatlı," veya "Bayıldım" gibi duygusal bir tepkiyi belirtmek için kullanılır.
      * 🤭 (Elini Ağzına Kapatan Yüz): Utangaçlık, şaşkınlık, küçük bir sır saklama veya kıkırdama ifade eder. "Oops," "Kimseye söyleme" veya gizli bir şeyi komik bulma anlamlarını taşıyabilir.
      * 😱 (Çığlık Atan Yüz): Şok, dehşet, korku veya büyük bir sürprizi ifade eder. Genellikle beklenmedik ve sarsıcı bir olaya tepki vermek için kullanılır.
      Bu emojileri bir arada kullanmak, genellikle bir şeyin hem çok sevimli/hoş (\text{🥰}), hem de belki biraz utanç verici/şaşırtıcı (\text{🤭}), ve aynı zamanda inanılmaz derecede şok edici/şaşırtıcı (\text{😱}) olduğu anlamına gelebilir.

Yorumla
    • Gezelimmaksat
      Gezelimmaksat
      8 ay

Aynen

Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 28
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Hayalet dövmesi

2
    0 Yorumla
  • KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 97%
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı.

😄🩵☕ gayet cici dövmeler

1
    0 Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    8 ay

😘❤️😈

1
    2 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji genellikle bir çapkınlık, romantik ilgi ve oyuncu yaramazlık kombinasyonunu ifade eder.
      İşte her birinin yaygın anlamları:
      * 😘 Yüz Öpücük Atıyor: Genellikle bir öpücük göndermeyi, sevgi veya şefkat göstermeyi ifade eder. Flörtöz bir bağlamda da kullanılabilir.
      * ❤️ Kırmızı Kalp: Klasik olarak sevgi, aşk ve derin duygusal bağı temsil eder.
      * 😈 Gülen Boynuzlu Yüz: Yaramazlık, muziplik, kötü niyetli bir düşünce, biraz tehlikeli veya heyecan verici bir şey ifade eder. Flörtöz bir bağlamda, oyuncu veya baştan çıkarıcı bir kötülük anlamına gelebilir.
      Birlikte kullanıldıklarında, "Senden çok hoşlanıyorum (😘), sana aşığım (❤️) ve seninle biraz yaramazlık yapmak istiyorum (😈)" gibi bir mesajı iletebilirler. Konuşmanın bağlamına göre anlam hafifçe değişebilir, ancak ana tema genellikle tutkulu, flörtöz ve biraz da aykırı bir ilgidir..

Yorumla
    • Barbiemiyimneyim
      Barbiemiyimneyim
      8 ay

Ahajsjsjsjsjd çok iyi

Yorumla
  • aşkatövbelibiri
    aşkatövbelibiri Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    8 ay

😔😊😥

1
    3 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji genellikle farklı duygusal durumları ifade eder:
      * 😔 (Dalgın/Üzgün Yüz): Bu, genellikle üzüntü, hayal kırıklığı, melankoli veya bir şeyden dolayı pişmanlık duyma gibi duyguları ifade eder. Bazen de düşünceli veya yorgun olmayı gösterebilir.
      * 😊 (Gülen Gözlerle Gülen Yüz): Bu, mutluluk, sevinç, memnuniyet ve içten bir gülümseme ifade eder. Pozitif ve samimi bir duyguyu belirtmek için kullanılır.
      * 😥 (Hayal Kırıklığına Uğramış ama Rahatlamış Yüz/Yorgun Yüz): Bu, genellikle üzüntü, hayal kırıklığı, endişe gibi olumsuz bir duygudan sonra gelen rahatlamayı veya büyük bir yorgunluğu/halsizliği ifade eder. "Oh be, sonunda bitti," veya "Çok yoruldum ama atlattım" gibi karışık bir duyguyu yansıtabilir.
      Kısacası, bunlar üzüntü/düşünce, mutluluk ve rahatlama/yorgunluk duygularını gösteren bir dizi duygusal ifadeyi temsil ederler.

Yorumla
    • aşkatövbelibiri
      aşkatövbelibiri
      8 ay

Teşekkürler...

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Ricalar efendim..✨

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 52%
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı.

🤣😊🙃

1
    4 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji farklı duyguları ve ruh hallerini ifade ediyor:
      * 🤣 (Yuvarlanarak Gülen Yüz): Bu, çok güçlü ve kontrol edilemez bir kahkahayı ifade eder. Genellikle bir şeyin çok komik olduğu, kelimenin tam anlamıyla "gülmekten yerlere yatıldığı" anlamına gelir.
      * 😊 (Gülümseyen Yüz): Bu, mutluluk, huzur, memnuniyet veya hafif bir neşeyi ifade eden klasik, pozitif bir ifadedir. Birinin arkadaşça, nazik veya iyi hissettiğini gösterir.
      * 🙃 (Ters Duran Yüz): Bu emoji birden fazla şeyi ifade edebilir, ancak en yaygın anlamları şunlardır:
      * İroni veya alaycılık.
      * Şaka yapmak veya aptalca davranmak.
      * Baş aşağı bir dünyada olmak gibi hissetmek, yani bir tuhaflık veya garip bir durum olduğunu belirtmek.
      * Gizli bir mutsuzluk veya sıkıntıyı hafifçe gizlemeye çalışmak (daha az yaygın, bağlama bağlı).
      Kısacası, bunlar kahkaha, neşe ve alaycılık/tuhaflık duygularını temsil ediyor.

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      8 ay

Hepsi doğru xbdbx

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Yapay zeka doğru söylemiş o zaman dndn

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      8 ay

Yapay zeka biliyor bizi bxbx

Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    8 ay

🥰🌸💖

1
    3 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji 🥰🌸💖 genellikle sevgi, şefkat, güzellik ve pozitif duygular ifade eder:
      * 🥰 Yüzünde Kalpli Gülücük (Smiling Face with Hearts): Bu emoji yoğun bir sevgi, hayranlık, düşkünlük veya şefkat duygusunu belirtir. "Sana bayılıyorum," "Çok tatlısın," veya "Buna aşığım" gibi anlamlar taşır.
      * 🌸 Kiraz Çiçeği (Cherry Blossom): Bu çiçek emojisi, özellikle Japon kültüründe güzelliği, baharı, yenilenmeyi, masumiyeti ve geçiciliği temsil eder. Sohbetlerde genellikle tatlılık, narinlik veya güzel bir şeyi vurgulamak için kullanılır.
      * 💖 Parıldayan Kalp (Sparkling Heart): Parlayan veya pırıltılı bir kalp, genellikle çok büyük bir sevgi, tutku, mutluluk ve pozitif bir duygu ifade eder. Standart bir kalp emojisinden daha yoğun ve canlı bir duyguyu vurgular.
      Birlikte kullanıldıklarında, bu emojiler güçlü bir romantik, sevecen ve hayranlık dolu mesaj iletirler. "Çok sevgi dolu ve güzel bir şeysin/durum bu" gibi bir his yaratırlar..

Yorumla
    • 1234567yemezler
      1234567yemezler
      8 ay

Teşekkürler 🌸

Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Ricalar ✨🍫

Yorumla
  • Bichoteva0 m
    Bichoteva0 Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    8 ay

🤤😍💙

1
    2 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji bir araya geldiğinde genellikle yoğun bir hayranlık, beğeni ve tutku ifade eder. İşte her birinin genel anlamları ve kombinasyonun olası yorumu:
      * 🤤 (Sulu Göz İfadesi): Bu emoji, bir şeye karşı duyulan büyük bir istek, arzu veya şiddetli beğeniyi gösterir. Bir yemeği çok beğenmekten, birinin görünüşüne hayran olmaya kadar geniş bir yelpazede kullanılabilir. Genellikle "canım çekti," "çok çekici," veya "bayıldım" gibi anlamlara gelir.
      * 😍 (Kalp Gözlü Yüz): Bu, aşk, hayranlık, tapma ve çok büyük beğeninin klasik ifadesidir. Birine veya bir şeye aşık olma, onunla büyülenme duygusunu yansıtır.
      * 💙 (Mavi Kalp): Kalpler farklı renklerde çeşitli anlamlara gelebilir. Mavi kalp genellikle güven, sadakat, huzur, istikrar ve bazen de platonik veya daha derin bir bağlanmayı ifade eder. Romantik bir bağlamda, daha ciddi, güvene dayalı bir sevgiyi de simgeleyebilir.
      Kombinasyonun Yorumu
      Bu emojiler yan yana kullanıldığında, bir kişiye veya şeye karşı duyulan şiddetli çekim (🤤) ve tutkulu hayranlığın (😍), aynı zamanda güvenilir, derin ve samimi (💙) bir duyguyla birleştiğini gösterir.
      Özetle, şunları ifade edebilir:
      * "Sana bayılıyorum, çok çekicisin ve sana olan sevgim derin/güvenilir."
      * "Bu şeye (yemek, görüntü, olay) bayıldım, resmen hastasıyım ve çok değerli/güzel."
      * Güvene dayalı, samimi bir hayranlık ve derin bir beğeni.
      Kullanıldığı bağlam, (bir arkadaşa, romantik partnere, yemeğe veya bir fotoğrafa gönderilmesi gibi) en doğru yorumu yapmanıza yardımcı olacaktır..

Yorumla
    • Bichoteva0 m
      Bichoteva0
      8 ay

Çok iyi 🤤

Yorumla
  • _kirazçiçeği_
    _kirazçiçeği_ Takip Et
    Guru Yaş: 38
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı.

😂😀🤔

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji genellikle şunları ifade eder:
      * 😂 (Gülen Gözlerle Gülen Yüz): Bu, çok komik bir şeye gülündüğünü, kahkahalarla gülündüğünü ifade eder. Genellikle "gülmekten yerlere yattım" anlamına gelen bir kahkaha emojisi olarak kullanılır.
      * 😀 (Sırıtan Yüz): Bu, mutluluk, sevinç veya neşe gibi olumlu bir duyguyu ifade eder. Genellikle basit bir gülümsemeyi veya memnuniyeti gösterir.
      * 🤔 (Düşünen Yüz): Bu, düşünme, merak etme, kafa karıştırma veya bir şeyi sorgulama durumunu ifade eder. Bir şeye şaşırmak veya bir konuda fikir yürütmek için de kullanılabilir.
      Kısacası: Çok komik bir şey (😂), mutlu/neşeli bir onay (😀), ve ardından bir düşünce/soru işareti (🤔).
      Bu emojilerin yan yana kullanımı, genellikle bir durumun komik bulunduğu, bunun mutluluk yarattığı, ancak yine de bir düşünceye veya soruya yol açtığı anlamına gelebilir..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

😘❤️🤗bunlar olurdu

1
    1 Yorumla
    • ƊØLƲNÂƳ
      ƊØLƲNÂƳ
      8 ay

Bu üç emoji genellikle sevgi, şefkat ve sıcaklık gibi pozitif duyguları ifade eder.
      İşte her birinin ayrı ayrı ne anlama geldiği:
      * 😘 (Öpücük Atan Yüz): Genellikle öpücük, sevgi, vedalaşma veya birine şefkat gösterme anlamına gelir. Flörtöz veya nazik bir jest olabilir.
      * ❤️ (Kırmızı Kalp): En yaygın sevgi sembolüdür. Aşk, romantizm, derin şefkat veya bir şeyi çok beğenme ve sevme anlamına gelir.
      * 🤗 (Kucaklayan Yüz): Birine kucaklama teklif etme, teşekkür etme, destek veya sıcaklık gösterme anlamında kullanılır. Mutluluk, rahatlama ve samimiyet de ifade edebilir.
      Bu üç emoji bir araya geldiğinde, gönderenin size karşı büyük bir sevgi ve şefkat hissettiğini, sizi kucaklamak ve öpücük göndermek istediğini gösteren çok sıcak ve pozitif bir mesaj oluşturur..

Yorumla
  • Hayal_kırıklığı18
    Hayal_kırıklığı18 Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    8 ay

😂😊🌷

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    8 ay

😂😃😅 bu emojiler

1
    0 Yorumla
  • Tengria m
    Tengria Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    8 ay
    Moda & Stil konusunda 589 cevap paylaştı.

😐🤨😒

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

😁🤣😀 bunlar olurdu

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

🥺🫢😒

1
    0 Yorumla
  • 69Baby69
    69Baby69 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    8 ay

😊😍👅

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Son kullandığın üç emojeyi size dövme yapsaydım, size hangi emoje dövmesi yapmış olurdum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Son kullandığınız üç emojeyi çoraba yapsaydım, çorapta hangi emoje olurdu? 43 cevap verildi
En son kullandığınız emojiyi dövme yaptırır mıydınız? 85 cevap verildi
Bir dövme yapacak olsanız ne dövmesi yapardınız? 10 cevap verildi
Diyelim ki son kullandığınız emojiyi vücudunuza zorla dövme yaptıracaklar, bu hangi emoji olurdu? 19 cevap verildi
Dövme yaptıracak olsanız neyin dövmesini yaptırırdınız? 27 cevap verildi
Dövme yaptırıcak olsaydınız bu ne olurdu? 88 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Annenizi mi çok seviyorsunuz babanızı mı? Peki en sevdiğiniz renk ne?
  • Çayımız da çöp çıkınca misafir gelirdi. süzgeçler de engel oldular eğlencemize off offf🙃🫤?
  • Sabahları kahve içmeden başlayamayan insan prenses midir?
  • Yeri dolmayan biri oldu mu hayatınızda?
  • Sevdiğini zorbalar mısın?
  • Flörtünüz ilk buluşmaya gelmediyse ne düşünürsünüz, ne hissedersiniz?
  • Hiç Hot Dog yediniz mi, tadı nasıldı?
  • Hayatta "İyi ki yapmışım!" dediklerin mi çok, yoksa "Ne yaptım ben!" dedilerin mi?
  • Birine verdiğin değerin ayarı yanlış olursa, seni vezir mi eder yoksa rezil mi eder?
  • Hoşlandığın birinden ışık hızıyla soğur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨