+1 yılSaç Bakımı
Elidor şampuan ve saç kremleri vazgeçilmezimdir.
Saçlarımı kurutmadan önce saç uçlarıma Nunaat Karite Special Thermo Active kremini sürerim ve kurutma makinasıyla şekil veririm. Isıdan koruyor ve istediğim şekli almasını sağlıyor. Güzel bir kokusu var, yapışkan hissi bırakmıyor.
Saç kuruttuktan, düzleştirdikten, maşa yaptıktan veya fön çektikten veyahutta hiçbir ısı vermeden de Eau Minerale Paris saç serumu ve argan yağını da sıklıkla kullanırım. Kesinlikle öneriyorum, elektriklenmeyi almakla kalmayıp gerçekten ayrı bir bakım yapıyor ve koruyor saçı bu serum ve yağ. Her tür saç şekline özel ayrı ayrı serumlar var.
Makyaj
Çok ağır makyaj yapmayı sevmem. Yüzüm pürüzsüz sayılır ama fondoten kullanıyorum. Suratımın her yerine olmasa da ben göz makyajına önem verdiğim için göz çevrelerime sürerim bazen fondoteni sadece.
Marka: The One Everlasting Foundation Natural Beige
Oriflame
Çok memnunum asla bulaşma olmuyor, subazlı ve belli olmuyor fondoten sürüldüğü.
Bundan önce BB medium to dark kullanıyordum ondan da çok memnunum ama onda bulaşma olabiliyor.
Göz kalemi olarak Farmasi kullanıyorum
Eyeliner olarak yine Oriflame kullanıyorum ama ismini hatırlamıyorum şu an elimde yok, yeni sipariş verdim. Kalem şeklinde mor renklerinde bir eyeliner.
Rimel olarak da Nyc Big Bold Mascara kullanıyorum. Aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum.
Makyaj temizleme olarak da Avon makyaj temizleme kremini kullanıyorum.
2 ayda bir kez cilt bakımı yaptırıp çeşitli maskeler, peelingler kullanıyorum ayrıca yüzümü yıkadıktan sonra Dr. Belter sıkılaştırıcı tonik sürüyorum.
Hepsini tavsiye ediyorum kızlar.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMakyaj olarak kapatacım. BB krem aldım ama kapatıcının verdigi kusursuzlugu vermedi, bosa gitti param. Esse kapatici bu anlamda isimi goruyordu zaten.
Bunun disinda makyaj icin vazgecilmezim yok hem cesaret edemiyor hem de gerek duymuyorum. Ama rimel surmek isterdim.
Diger urunler olarak da tabiiisi parfum. En en en vazgecilmezim bence dogru parfum aşka sebep olur.
Kremler peelingler falan da ara sira kullandiklarim arasinda. Bu kadar.
Ama diger kadinlar gibi makyaj yapabilsem uçuk pembe ruj da vazgecilmezim olurdu.04 Yorumla- +1 yıl
Simdi ben trans kadinim ve disarda erkek rolu yaptigim icin makyaj pek yapamiyorum:) en azindan daha az tepki ceker sadece uzun sacli erkek derler arkamdan. Toplum baskisi yuzunden yapamiyorum.
- +1 yıl
Tesekkurler:) deniyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılkullandıklarımın markalarını bılmem kız kardesım kuafor eve getırır kullanırım..
haftalık yuz bakımı sac bakımı yaparım.. peeling bıle yapıyorum.
aylıkta calıstıgı yere gıder cılt bakımı ve yuz bakımınıda yaptırırım..
evde kendım karısımlarımı yaparım saclarıma ozen gosterırım onlar benım her seyım :)
hafta bır sac kırıklarımı aldırırım.07 Yorumla- +1 yıl
pasaklı mı olayım :)
- +1 yıl
ıııı ımkansız olmam :) kuafore gıderken bıle kendı aldıgım makas ve taraklarla gıdıyorum :D 650 lıra harcama yaptm sen ne dıyosun yaa :d
- +1 yıl
Abarti 😏
- +1 yıl
Anartı hoşumaa gidiyor sonuçta kendime yapıyorum... Yabancıya gitmiyor..
- +1 yıl
Bu herifte bir numara var ama 😜😜😜
Tebrik ederim büyük özen👍
+1 yılHiç terleme huyum yok sporda bile 1.5 saatten sonra ter atıyorum ama deodoranttan vazgeçemem Bu Bakım ürünü değildir mutlaka kullanacak bir üründür ihtiyaçtır yani otobüslere falan lütfen yıkanmadan ya da deodorant kullanmadan binmeyelim (Kamu Spotu)
26 Yorumla- +1 yıl
Ben utanıyorum bunlar utanmıyor günde 1-2 paket sigara içiyorlar gidip 10 lira verip deodorant almayan adamlar :)
- +1 yıl
Şimdi yemek yedim sende yorum atacak vakti buldun midemi bulandırma saçını başını yolarım 😂
- +1 yıl
Nyss Çayımıda yudumlayıp ks de dolanıyım barihh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılGerçekçi olmak gerekirse, kesinlikle rimel ve ruj olmadan yapamam. Ama bunların yanında eyeliner kesinlikle kullanırım. Buraya gelip şu marka temizleyici falan demeye gerek yok. Islak mendil candır arkadaşım :) İş yorgunluğuyla eve geldikten sonra ilk işim ıslak mendile yapışmak oluyor.
Yüz temizliği için hemen ardından bildiğimiz Dalin bebe şampuanıyla yüzümü yıkıyorum. Böylece gözlerimde mikrop kapmıyorlar. Zaten yakmıyor gözü.
Dudaklarımın nemi koruması içinde gece yatarken kesinlikle safranlı kokusuz vazelin sürüyorum. Gün boyu nemli oluyor dudaklarım. Tavsiye ederim.10 Yorumla
+1 yılMakyaj: Catrice matt fondöten, catrice nude beige bronzer, catrice highliter, catrice eyeliner, catrice eyebrown set, catrice eye lashes, mac kajal ve rujum'da heidi klum'dan.
Saçlarım: dove argan yağlı bakim kremi ve şampuani, extradan swiss o par dan argan yağlı bakım kremi, yikadiktan sonrada schwarzkopft'dan gliss kur sprayini sıkıyorum ki fön çektikten sonra parlaklık versin diye.
Çilt bakımım: haftada da iki kez nivea nemlendirici yüz maskesi, loreal'dan yüz temizleyici, loeral'dan göz makyaj temizleyicisi, makyaj yapmadan once ve uyumadan önce nivea nin baby creme'ini sürüyorum.
Hepsindende çok memnunum 👍😊01 YorumlaOtaci/the body shop sampuan ve sac kremleri
mystic oil sac yagi
clearasil yuz eizleme jeli
gulsarayi tonik
nivea yuz nemlendirici
nivea goz alti kırışıklık giderici
Nivea deodorant
the body shop parfum
garnier bb krem ve göz alti kapaticisi
flormar rimel
flormar eyeliner
Alligin markasını bilmiyorum
flor mar ruj
el kremi ve vucut losyonu dermatolojik urunler markalarini bilmiyorum.
su anda kullandiklarim bunlar. Ama daha dogal urunlere gecme asamasindayim.02 Yorumlamakyaj yapmıyorum ama BB kremi bence her kadın sürmeli çünkü güneş koruması, nemlendirmesi çok iyi. Ama fondöten etkisi de çok az hatta yok gibi bence. (malesef) bir de lipbalm kesinlikle. Kadın rujlarını hiç sevmem. Hayatımda ilk defa rimel aldım sadece 3 kez sürdüm. Güzel bişey gibi galiba :D
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRoll on / stick jell im.. asla ter kokamam..
Parfumlerim.. 212- kenzo leopar.. gio ve clinique happy.. 1 ya, da iki tanesi mutlaja bulunur.. her gun gunde 2 kez tazelerim..
Jolem.. olmazsa olmaz..
Balsam.. tras sonrasi mutlaka..
Vucut sampuanim.. her gun dus aldigim icin iyi bir secenek..
Nadiren de siyah nokta bandi..01 Yorumla
+1 yılYuztemizleyici, tonik nemlendirici haftada bir kez peeling, sackremi bitki oxlu oldugu icin maske ve sekillendirici kullanirim. koyu goz makyaji ve ten uyumlu patfumler, be yine bitki ozlu vucut losyonu kullanirim. ve belirki bir markanin sikilastiricisini kullanirim. bir beden ince gosterir. kimse oldugum yasi bilemez;)
00 Yorumla
+1 yılYüz temizleme jeli olarak -Effaclar jel
Tonik olarak -avonclearskin
Maske olarak kil maskesi yapıyorum 3-4 günde 1
Saçlarıma gelecek olursak zeytinyağlı sedef sabunuyla kurutup en son head &shoulders la şampuanlıyorum temiz oluyor. Yağlı saçı olanlara öneririm.
Sabun olarak sedef -kil ve dove sabunlarını kullanıyorum.15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bakımlı erkek
- +1 yıl
Evet @cileklisuttt1 bakımlıyım.
+1 yılRimel, kalem, ruj bu uclu olsun yeter
Kozmetikden ziyade vazgecemeyecegim bakim urunlerim var
Bakim. yaglarim, ojelerim, garnier markasinin herbisi, bioderma sebium yuz yikama seysi, gulsuyu, gliserinli el kremi vs vs02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
neutrogena krem ve temizleme sütleri vazgeçilmezim. saç kremi elseve onsuz yaşayamam. makyaj çoğunlukla ayeliner ve ruj kullanıyorum takıntı bir markam yok. bir de nadir kullansam da mükemmel bir ürün missha bb
02 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Urban sampuani, maskesi, kremi, göz altı kremi ve nemlendiricilerim birde parfümlerim parfumlerimle aynı takım olacak vucut lasyonlarim ohooo saymakla bitmiyorki bak 💄💄💄🐔❤
01 Yorumla
+1 yılBB Kremlerim, sayısı bir hayli fazla :)
Rimellerim, onlar da aynen fazlaca varlar :)
Rujlarım, genelde toprak tonları severim :)
2 Adet pudram var biri daha bronz biri daha açık renkte :)
Far kullanmayı seviyorum farlarım :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazsa olmaz bir tek eyelinerım var Manhattanden
Onun dışında astor mascara, dove saç kremi ve argan yağı
BEbe temizleme peçeleri ve Vichy temizleme suyu
Garnier 3in 1 Yeni kullanMya başladım
Bide haftada 1-2 defa yüz maskesi.
Dudak ve göz altı için önerebileceğin nemlendiriciler var mı? 😃00 YorumlaTemizleyici, cilt tonunu dengeliyici, ferahlatıcı toniğim <3
Rimelim <3
Göz kalemim ve likitim <3
BB kremim <3
Kırmızı rujum <3
Ojelerim <3
Elidor saç spreyim <3
Parfümüm ve roll-on um <3
Her sabah yüzüme çarptığım soğuk su <3 <3 <300 Yorumla
+1 yılSivilcelerm olduğu içn maalesef fondoten ama sivlcelerm olmasa kesinlikle kullanmazdm.
Amaa göz kaleminden asla V a z g e ç e m e m m m :)
Onun dışndakiler olmasa da olur yani:)02 Yorumla- +1 yıl
Zaten çogu iz :( bilmiyorm ya kararsizm
+1 yılyves rocherin rimeli... dunyanın en ıyı rımelı ılan edebılırım. fiyatı bir rimele göre fazla uçuk ama 5 rimele bedel.
02 Yorumla- +1 yıl
seksi pub
+1 yılBilistex dudak nemlendiricisi. Her çeşidini kullanıyorum. Herkese öneririm. Soğuğa karşı süper etkili :))
01 Yorumlacimbiz kas makasi eyelinerim concealerim ve kas kalemim bide rimelim veee ruj bunlari hep yanimda tasirim :D evt yanimda cimbiz var hahaha
04 YorumlaMac mat kırmızı ruj ve pudra
Lancome Tazeleyici temizleyici köpük
Dior gece kremi, saçlarım için argan oil
Ve parfümlerim aslında çok şey var ya 😄00 YorumlaSadece cruelty free yani hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaların ürünlerini satın alıyorum. Bu yüzden seçeneğim oldukça az.
01 YorumlaYves Rocher, L'Occitane, Clinique favori markalarım özellikle parfüm için Yves Rocher ideal bana göre u. u
00 YorumlaSebamed göz çevresi ve yüz kremi. Bir de yves rocher şampuan ve saç kremim.
02 Yorumlaeyeliner ve rimeli bu ikiliyi sürmeden evden çıkamıyorum ;/
01 Yorumla
+1 yılEssence 'nin 'İ love extrem' Rimeli3 senedir favorim
02 Yorumla- +1 yıl
Vazgecilmezim yani olmazsa olmaz
+1 yılTraş köpüğü, Balsam. Deodorant, Parfüm, Nivea Traş Kolonyası bu kadar sanırım :)
02 Yorumla- +1 yıl
Standart erkek bakım ürünleri :) Teşekkür ederim.
Tonik olarak: Gül suyu
Şampuan ve makyaj temizleyici olarak: Bebe şampuanı
Nemli bir cilt için duştan çıkmadan önce: Bebe yağı
:)00 YorumlaOoo kadar çok şey varki. Aslinda sahip olduğum tüm ürünler benim için önemli ve vazgeçilmez 😍 çok zor bir soru oldu ya :)
00 YorumlaEstee Launder Mascara we eyeliner... yuz cremi Originis...
04 Yorumlaeyeliner ve oje bayılıyorum onlarsız bir dakka duramıyorum
02 Yorumla
+1 yılçok allerjik bir cildim olduğu için nedense bir tek MAC ürünleri beni rahatsız etmiyor
MAC'ten asla vazgeçemem.00 Yorumla
+1 yılEyeliner
Allık
Fontoten ve rimel olmazsa olmaz :D Ruj pek sevmıyorum zaten.
Ayrıca flormarınkileri kullanmaya özen gösterıyorum =)00 Yorumla
+1 yılsaç jolem :)
bide el kremim malum mevsim kış :)
parfümü söylemiyorum bile012 Yorumla- +1 yıl
dove krem
burberry sport parfüm - +1 yıl
benimle bütünleşince kainatın 8 harikasından birine eşdeğer oluyorum :))
- +1 yıl
merak ettim senin vazgeçilmezin hangisi :)
- +1 yıl
parfüm ve ruj
rujun rengi mesela - +1 yıl
nude candır ya.
bayanlarda da hafif kokuları seviyorum ben çok keskin olmasın :)) - +1 yıl
hahaa ha :))
haf koku daha kalıcı bence.
dengeli kızlar candır. toplumun ahlakınıda bozmaz hem :)
HC HAIRCARE saç bakım yağları 1 ayda mükemmel oldu saçlarım diyebilirim kısa sürede uzadı şu an belime yakın hem de saçımda boya olduğu halde memnun kaldım :-)
04 YorumlaBoğaziçi limon kolonyası
Arko nem
Hacı şakir zeytinyağlı sabun01 YorumlaEyeliner oje ve parfum baska bisey kullanmam zaten kozmetk olarak.
bakim olarak el kremim vucut losyonum yeterli00 Yorumla
+1 yılfondöten, saç düzleştirici, bepanthol el ve yüz kremi
00 YorumlaBio Blas , Guzel bir parfum , Dove veya Nivea Nemlendirici , Gilette Turbo :D
00 YorumlaTel tokalarim , göz kalemi , eyeliner , ruj , rimel, goz makyaji temizleyici , pamuk , bebek yagi , parfüm
00 Yorumla
+1 yılSaç maskem ve ojelerim. Saç maskemi sürmezsem acayip dolaşıyor. Onun dışındada tam bir oje manyağıyım ☺️💅
00 Yorumla
+1 yılParfüm, saç kremlerim , oje ne biliyim makyaj malzemeleri
00 Yorumla
+1 yılSaç bakım yağım, vücut ve yüz nemlendiricilerim, komedojenik olmayan bb kremim ve lip balmim :)
00 Yorumla
+1 yılSöylemem yeni bir marka keşfettim market raflarında olmayan kremler ve çok çok etkili ;)
01 YorumlaKesinlikle krylan profosyonel makyaj urunleri cilt bakimi icin aloe verali kremler ve simdiden anti eacjng😁💖💖💖
01 YorumlaH&S sampuanim, Taft sac jolem, Gillette tras kopugu ve Arko tras kolonyasi, Nivea balsam ve biri Avon digeri Dunlop parfumum :)
04 Yorumla- +1 yıl
Adam sahip olduğu tüm varlıklarını yazacakmış ya la. İyi bari durmuş 😜
+1 yılSaç açıcı spreyim dudak balmlarım el kremlerim bide parfümlerim diğerleri pek önemli değil
00 Yorumlathe balm göz bazı, loreal paris false lash wings maskara
00 Yorumlaruj, fondoten, pudra, göz kalemi, parfüm, el yüz kremi... diş fırcasi ve macunu bide suuuu!!!
01 YorumlaEn iyy markalar MAC ve MAKE-UP STUDIO.
Cok harika urunleri var ben cok memnunum
Tavsiye ediyorum03 YorumlaClear 2si1 sampuan , deodorant, Parfum, Nemlendirici , peeling, Krem, Wax, Duzlestirici, Ustura ne cokmus be :D
10 YorumlaMakyaj da vazgeçilmezim Maybelline cilt Bakım watsons saç için Argan Yağlı şampuan kullanıyorum Ersağ'ın
00 Yorumla
+1 yılthe balm pudra ve rockn roll paleti garnier bb arada da siyah kalem
01 YorumlaShampoo, conditioner, hair mask, bodywash, Cleansing milk and tonic, bodylotion, day&night creme. Peeling mask, deo, vaseline, consealer, parfum
00 Yorumla* Nemlendirici
* Mascara
* Pudra
* Göz Kalemi
* Lip Balm
* Parfüm/Deodrant
* El Kremi
* Oje01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeborah ruj, olay cc krem, mac rimel, burberry parfüm note' un ojeleri 👍👍☺️☺️
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSürüm olarak çok kolay ve ben tek kullanmıyorum üzerine flormar matlaştırıcı ojeyi sürüyorum duruyor rahat kullanıyorum :)
Makyaj-Rimel, Ruj suz olmaz🙈
Saç-Şampuansız olmaz🙈
Cilt Bakım-Temizleme jeli olabilir00 YorumlaSadece dudak nemlendirici , sampuan , su , nemlendirici vucut kremi
00 YorumlaGarnier bb cream
Rimel
Lip balm
Eyeliner
Göz çevresi kremi00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılgöz kalemim fondötenim kırmızı rujum rimelim :-D:-D
00 Yorumla
+1 yılnemlendirici kremim , parfümüm bide eyeliner ve rimel.
04 Yorumla- +1 yıl
chanel chance :)
- +1 yıl
harikaa
Collistar Concealer
Yves Saint Laurent Opium parfümü
Chanel Rimel (asla vazgecmem)
Isa Dora Rujlari
Benim Liste bitmez :(00 Yorumla
+1 yılGül suyu ve pamuk bir de Nemlendirici krem Yüzüm için yeterli
Saç için serum argan yağı krem şampuanlarım
Issız adaya bunları almadan düşmem 😂00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar