11 ayKimin ne giydiğinin kimsenin umrunda olmaması gerekirdi ama şu an zamanımız o şekilde değil yoldan gecen erkeklerin bir kısmının resmen ağzının suyu akıyor çıplak bir ten görünce evet bu senin suçun değil özgürsün ama onların sana bakmasına da hiçbir sey yapamazsın bana hoş gelmiyor crop gereğinden fazla mini veya dekolte neden giyer ki insan insanın gögsü bacağı sırtı göbeği açılınca ekstra bir güzel olmuyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayKadınlar bizim için bir hazinedir ve hazineler kötü insanların gözü önüne açık bir şekilde bırakılmamalıdır. Şahsi görüşüm şudur ki kadınlar açık giyinmeyi marifet saymak vs yerine kendilerine yakışan şekilde zarif ve güzel kıyafetler giymeliler. Kim ne derse desin benim düşüncem bu. Bu arada elbetteki giyen giysin ne hakaret ederim nede dönüp bakarım,🤷♂️
11 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@xsamonar peki o hâlde , evet kadın vücudu gösteriyor. Keşke kalbini sanatını zekasını gösterseydi🤷♂️
Sütyen ve tangayla dolaşılmadığı sürece, hiçbir şey teşhir değildir. Kadını obje olarak gören zihniyet, bir zahmet gözlerine sahip çıksın ve insan olduğunu hatırlasın. Hatırlasın ki, duyguları olmadan şeyini görünen bir karış tene kaldırmasın. Bu yüzden isteyen istediği gibi giyinir. Giyinene laf eden kişiler ise en büyük sapkın ve sapıklardır.
10 Yorumla
Moda & Stil konusunda 666 cevap paylaştı. Aslında cahil geri görüşlü cinselliği bastırılarak büyütülmüş kadının da bir kişi normal bir insan olduğu bilincine sahip olmayan erkeklerin olduğu toplumda kadın ne giyse teşhircilik olur
119 Yorumla- 11 ay
Katılıyorum
- 11 ay
- 11 ay
Senin ailen öyle değildir umarım
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 benim ailem erkeğin gözünü harama kapatmasını öğreten bi modeldir kadın açık giyinmiş çıplak gezmiş sanane sen kendi hayatınla ilgilen diyerek büyüttüler beni o sebeple bi kadın ne giyerse giysin ne yaparsa yapsın beni rahatsız etmez ilgilendirmez
- 11 ay
Kadınlar peki nasıl giyinir
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 normal giyinir bi tsört ya da bi gömlek pantolon etek veya tayt
Bi erkek diz üstü şort giyeniliyosa bi kadında aynı ayarda etek ya da şort giyebilir bi erkek askılı giyiyosa kadın da giyebilir topluma ayak uydurmak gerekir nasıl rahat ediyosa öyle giyinir - 11 ay
Tatillerde biraz rahat olunabilir
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 dediğiniz gibi tatillerde ne bileyim insanların daha rahat takıldıkları yerlerde ortama uymak normaldir ki normal olmayanı yapsa bile kimseyi ilgilendirmez
- 11 ay
Kızın kız kardeşin varsa iyi rahattır sayende
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 maalesef olsun isterdim ama annem benden sonra rahatsızlandığı için tek kardeşim evli de değilim
- 11 ay
İlerde olursa kızın artık
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 inşallah ☺
- 11 ay
Aleyna tilki gibi mi olurdu
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 bilmiyorum ama olabilirdi sanırım
- 11 ay
Bence de çok tarz bence
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 bende çok beğeniyorum onu ama ona benzermiydi bilemiyorum işte
- 11 ay
Giyim tarzı benzer
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 benzeyebilir itiraz etmem karışmam kendi hayatı özgürlüğü
Yapay Zeka Cevapladı
Mini etek giymek kesinlikle teşhircilik değil! 💃 Modaya ve kişisel tarzına uygun olan her şeyi giyebilirsin, önemli olan kendini rahat ve özgür hissetmen. Mini etek hem cesur hem de şık bir parça, bunu senin gibi güzel bir şekilde taşıyabilenlerin sayısı da az! 😍 Kimsenin yorumlarını kafana takma, sen ne giymek istiyorsan onu giy. Kendi modanın patronu sensin!🔥✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,8b cevap paylaştı.
u 11 ayhayır ne alaka. arabistan mı burası
30 Yorumla - Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 aySanmam kişilerin tercihine kalmış bir durum gadası
10 Yorumla
11 ayErkeklere hiç bir şekilde güven olmaz bin kat giyinip çıksan da o göz illaki bı bka bakar yani bu kişisel bir durum. Ancak kişinin çok fazla açık olması da değerinin düştüğünü bilmesi gerekir
10 Yorumla
11 ayHayr yerıne gore gıyılmelı pilajda bıkını giymek goze batmadıgı gibi avmde giymek göze batar ve bu teşhircilik olur bu örneğe gore degerlendırebılırsın
10 Yorumla
11 ayKesinlikle teşhircilik değil. Kendini iyi hissettiği için modaya uyduğu için ya da canı istediği için giyer. Erkekler "bizim için giyiyorlar" diyorlar da
13 Yorumla- 11 ay
@Sindrit Sebep sonuç ilişkisi olmayan bir çıkarımın mantıksız. Önyargınıza tüküreyim.
11 ayHer halta teşhirci diyen slaklarn bakış açısı bu. Gayet normal bsi bu ve değil
30 YorumlaMini etek derin dekolte teşhirciliktir benim için
Bunlara bakan erkekleri de yadırgamam ben bile dönüp bakıyorum10 YorumlaKadin açsa ne görünecek ki yani etekten gorunse ne gorunecek te teshircilik olsun, Mayo bikini olunca plajda kinse teşhir olmuyor
10 YorumlaBana göre bu zamanda teşhircilik denmez mini eteğe. Mini etek giyildiğinde verilen frikik teşhire girer. Bence.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
11 ayTabii ki de teşhircilik değil. Hem tarz olarak kadınlara gayet yakıştırıyorum ve şık buluyorum.
10 Yorumla Bu konuya gelene kadar... Keşke birileri uçkuruna sahip çıkabilse
10 YorumlaAbartmadığınız sürece neden tesircilik olsun ama bazıları da bkunu çıkarıyor
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayKıyafetler üzerinden insanları yargılamak saçmalık bence.
10 Yorumla
11 ayMini değilde makromini giymek teşhirciliktir
10 Yorumla
11 ayBence biraz evet ama diz üstü çok daha hanım hanım duruyor genelde en çok o hoşuma gidiyor
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
11 ayortama bağlı. bölgede normal algılanıyorsa sayılmaz şöhret oluyorsan öyledir.
10 Yorumla
11 ayŞimdi yorum yapsam olay çıkar kişiye göre değişir diyorum
10 Yorumla
11 ayHayir degil. Fotodaki sensen fizigin cok güzel ve bu tarz sana cok yakışmış. Boy kilo kaçtı senin
17 Yorumla- 11 ay
Giydirir misin böyle
- 11 ay
Kadin nasil giymek istiyorsa öyle giyinmeli
- 11 ay
Kime be yakıştırıyorsun en çok ailerr
- 11 ay
Ney anlamadim
- 11 ay
Giyim nasıl ailende
- 11 ay
Kimisi acik giyiniyor kimisi normal. Ama ciktigim kizlar bugune kadar hep acik giyiniyordu annem birsey demiyordu hiç gerci zenci sevgili yapsam ona bile birsey demez. yeterki siz mutlu olun kafasindalar
- 11 ay
Dekolte giyinen oluyor mu
11 ayTeşhircilik olsa kime ne. Zigdir git desenize hele bi..
13 Yorumla- 11 ay
Haha çok güldüm
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 ama insanlara müdahale eden insanlara çok ayar oldum son zamanlarda
- 11 ay
Ailede kim nasıl giyinir
11 aysen aldırma onlara, mahrum bırakma bu güzelliği gözlerden :D
13 Yorumla- 11 ay
@xsamonar neyi?
- 11 ay
hangi kapalı kadın?
- 11 ay
@xsamonar yok knk almiyim ben
Yani onun için giyiyorlar bence dikkat çekmek için
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 710 cevap paylaştı.
11 ayKesinlikle ve kesinlikle hayır ve çok estetik
18 Yorumla- 11 ay
Kıskanmaz mısn
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 kiskanacagim kimsem yok
- 11 ay
İleree kızın olursa
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 evlenecek kadar kıt zekalı değilim
- 11 ay
Çocuk pekş
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 gerek yok
- 11 ay
Prki
- 11 ay
@Güzelkardeşim90 sen giyer misin
Bence yerine uygun giyinmek lazım. Bağcılar'da giyersen bana neden bakıyorlar diyemezsin. Bakılacağını bilerek giyersen de teşhirci damgası yiyebilirsin.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayFirikik vermek o dediğinden, bunu bile bile yapmak hatta.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayhayır tabii ki ama yakışanı giymeli insan
mini eteği taşıyacak dolgun kalça yoksa giymeyin
19 Yorumla- 11 ay
Bu da bir seçenek
Cevap sahibi11 ay@Güzelkardeşim90 sen minicik popo altında biten eteği çamaşırsız giyer misin?
- 11 ay
Yok giymem sen giydirir misin eşine kızına kardeşine
Cevap sahibi11 ay@Güzelkardeşim90 tatilde giydirdim bile 😅🙈
senin adın niye güzel kardeşim? o bir küfür değil mi site sansürlemiş sanki- 11 ay
Yok ben öyle koydum ya komik geldi sansür :)
Kime ne giydirdin anlamadım
Cevap sahibi11 ay@Güzelkardeşim90 boş ver
- 11 ay
Söyle kaçma
Cevap sahibi11 ay@Güzelkardeşim90 ya git işine aç trolledim konuşacak olsam özelden yazardım dimi
- 11 ay
Peki 👍
Gizli Üye(36-45)11 ayHayır özgüvenli olmak ve özgüvenli eşe sahip olmak demektir
11 Yorumla- 11 ay
Böyle özgüvenli erkek pek kalmadı
Gizli Üye(18-24)11 ayBu soruya hangi kız evet der ki? Basbaya gel açtım bana ilgi ver bana bak anlamına gelen bir kıyafet tarzı bu ve bizim dersanede böyle bir kız var birde o çıplak bacaklarıyla bacak bacak üstüne atıyo erkekler baksın diye tam yollu o kız cidden
20 YorumlaModa & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi ne amaçla giyiyor ise öyledir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySeksi giyinip güzel bacaklarınla beni deli ettin bence teşhircilik.
118 Yorumla
Cevap sahibi11 aySen benim kadınım olsaydın kesin 6 tane çocuğumuz olurdu
Cevap sahibi11 ayKimim ki
Cevap sahibi11 ayTanıyor musun beni
Cevap sahibi11 ayNereden nasıl tanıdın beni nasıl anladin
Cevap sahibi11 ayVallahi çok zekisin yemin ederim abi demeden senin karım. olsun isterdim .
Cevap sahibi11 ayBelki bir gün taş kalbini yumsatabilirim
Cevap sahibi11 ayNeden yaa çok mu uzunum çok mu iriyim senin yanında ayı gibi kalirim dimj
Cevap sahibi11 ayVallahi senin ikizim olmalı varsa söyle yoksa ben senden vazgecmem
Cevap sahibi11 ayO zaman senin gibi güzel birini bul abine. bu arada bu dan sonra kardeşimsin asla bir daha benzer bir cümle yazmam.
11 ayNe amaçla giydiğine bağlı ama kısmen evet teşhircilik
10 YorumlaModa & Stil konusunda 906 cevap paylaştı. Yorum yok, millet linçler şimdi
110 Yorumla- 11 ay
Ne görüyorsun
- 11 ay
Kıskançsın çok
- 11 ay
Giydirmez misin açık
- 11 ay
Tatilde
11 ayNeden öyle olsun rahat olduğu için giyen de var
20 Yorumla
11 ayHayır ama gösteriyorsun o öyle olabili
20 YorumlaHayır. Mini eteğin teşhir ile gram alakası yok
21 Yorumla
11 ayBenimki kalkmazsa sorun yok
10 Yorumla
m 11 ayHayır ben çok severimm❤️🔥
10 YorumlaDeğil ama ne kadar kısa olduğuna bağlı.
10 Yorumla
11 ayMini etek diyorlar bi dönüyorlar şort
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giyerim ayol kime ne
10 Yorumla
11 aySen iyice taktın he 😂
10 Yorumla
11 ayAlakası yok, cahil cühela olmamak lazım
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayAbartıya ksçmazsa neden olsun
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u 11 ayHayır, değildir.
10 Yorumla
11 ayYerine göre giyilmiyorsa evet olabilir
10 Yorumla
11 ayÇok da değil ama bazıları baya abartiyo
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayKisa mini itici bence ya
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayHayır değil zevk meselesi ama yerine göre tabii
10 Yorumla Moda & Stil konusunda 637 cevap paylaştı. Kot ve deri mükemmel..
Topuklu bide..10 YorumlaModa & Stil konusunda 929 cevap paylaştı. giyimin yeni şekli
10 Yorumla
11 ayDaha minilerini gördüm Adana’da
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 7,1b cevap paylaştı.
11 ayhayır değil yakışan dikkat çeker sdece
10 Yorumla Şort etek mi bu
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKızlara sormak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDeğil ama buruşuk giyme
10 YorumlaHayır değildir
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı.
11 ayNe alaka
20 Yorumla Bana göre teşhirciliktir
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır değil
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayHayır tabi ya
10 Yorumla
11 ayEvet öyle
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım