Moda & Stil Montunuzu siler misiniz yoksa makineye mi atarsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Şişme mont ✅Topak topak olan mont için tavsiyeleriniz nelerdir..🙂 Montunuzu siler misiniz yoksa makineye mi atarsınız? Cevapla Mont Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ŞeffaflığınRitmi Takip Et FenomenGuru Yaş: 95 8 ay Moda & Stil konusunda 748 cevap paylaştı. Şişme mont giymediğim için doğrusu ne olur bilmiyorum ama ben makineye atıyorum montlarımı 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 8 ay Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Makineye atarım silmeyle çok uğraşmam gadası 0 0 Yorumla
GelincikKokusu Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 39% 8 ay eğer montla birlikte makineye iki tane tenis topu atarsan bu sorun ortadan kalkacaktır. 0 2 Yorumla Soran 8 ay Tenis menis kurtarmaz bence 😂 Yorumla GelincikKokusu 8 ay tek çözüm inan bana hiç de bir şey olmuyor saçma bir şekilde. Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 992 cevap paylaştı. Kuru temizlemeye veriyorum topak olabilecek konumda olan şişme montları, geri kalanını atarım makineye. 0 0 Yorumla
Bygundema Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kaz tüyünü makineye atıyom sıkmadan alıp düz seriyom kurudumu havalansın diye elimde pof pof ooh mis gibi 0 0 Yorumla
pembe_Kabus Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Şişme mont giymiyorum diğerlerini makineye atiyorum 1 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Makineye atıyorum. çamaşır kolasıyla yıkayabilursin 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saç kurutma ve ince sopayla döve döve topaklanan yerleri düzelt YouTube da var videosu 0 0 Yorumla
KeineGnade7 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 8 ay Montu yıkayınca sanki geri dönülemez bir eski haline gelmeme sürecine giriyor ya, genelde mont temizlemem :D 0 0 Yorumla
AcıGerçek06 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 8 ay Ceket mont takım elbise hiç farketmez her türlü makineye atarım 0 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kuru temizlemeye veririm veya makineye atarım. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 366 cevap paylaştı. Silmek, silmek yetmediğinde de kuru temizleme. 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elimle silerim 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yıkarım veya kuru temizlemeye veririm... 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 8 ay Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Makine hassas yikama 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 8 ay Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Makine 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Şişme mont giymediğim için doğrusu ne olur bilmiyorum ama ben makineye atıyorum montlarımı
Makineye atarım silmeyle çok uğraşmam gadası
eğer montla birlikte makineye iki tane tenis topu atarsan bu sorun ortadan kalkacaktır.
Tenis menis kurtarmaz bence 😂
tek çözüm inan bana hiç de bir şey olmuyor saçma bir şekilde.
Kuru temizlemeye veriyorum topak olabilecek konumda olan şişme montları, geri kalanını atarım makineye.
Kaz tüyünü makineye atıyom sıkmadan alıp düz seriyom kurudumu havalansın diye elimde pof pof ooh mis gibi
Şişme mont giymiyorum diğerlerini makineye atiyorum
Makineye atıyorum. çamaşır kolasıyla yıkayabilursin
Saç kurutma ve ince sopayla döve döve topaklanan yerleri düzelt YouTube da var videosu
Montu yıkayınca sanki geri dönülemez bir eski haline gelmeme sürecine giriyor ya, genelde mont temizlemem :D
Ceket mont takım elbise hiç farketmez her türlü makineye atarım
Kuru temizlemeye veririm veya makineye atarım.
Şişme mont makinede mahfoluyor
Silmek, silmek yetmediğinde de kuru temizleme.
Elimle silerim
Makinaya atıyoruz
Yıkarım veya kuru temizlemeye veririm...
Makine hassas yikama
Kuru temizleme
Kurutemizlemeye veririm
Makine
Silerim
Yıkıyor annem