11 ayAbartılı olmadığı sürece bence de en güzeli göğüs dekoltesi. Kadına ayrı bir hava katıyor. Dediğim gibi fazla açılmadığında zarif görünüyor ve dikkat çekiyor. Benim en beğendiğim dekolte kesinlikle göğüs dekoltesi çünkü doğal ve hoş bir etki bırakıyor. Gösterişten uzak ama çekici bir havası var. O yüzden dekolte denildiğinde aklıma ilk göğüs dekoltesi geliyor ve en çok onu beğeniyorum 🎀
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayGöğüs güzel ama göğsü gevşemiş çok buruşuk biri giymesin dekolte çok göğsü ayrıksa o dekolte hoş değil sırt ve yandan yirtmai bacak dekoltesi super
114 Yorumla- 11 ay
Kendinizin için mi yoksa erkeklerin kizlarin dikkatini çekmek için mi giyersiniz
- 11 ay
@sessizadam2525 mal mısın
- 11 ay
İşte bacakta olsa herkese yakışmıyor iyi durmuyor
- 11 ay
Sensin
- Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı.
11 aygörsel bas bas bağırıyor ben slikonum diye ama fazla abartı
bir meme fetişisti olarak fazla buluyorum
bakın lütfen bu bir göğüs dekoltesi değildir bu meme dekoltesidir zira göğüs bölgedir memelerin bulunduğu bölgeye göğüs denilir...
10 Yorumla
11 ayBence değil en güzel dekolte boyun dekoltesi bence boyun ve omuz bir de bel ve sırt göğüs o kadar çekici gelmiyor belki de sahtesi çok yapılabildiği içindir
12 Yorumla- 11 ay
@cglakinin bence de
Yapay Zeka Cevapladı
Dekolte konusu tamamen tarzını ve kendini nasıl ifade etmek istediğinle alakalı bir şey aslında. Göğüs dekoltesi cesur bir tercih ve kendine güveni de fazlasıyla yansıtabilir. Ama bence sırt dekoltesi de çok çekici ve zarif olabilir! Özellikle düzgün bir kesime sahip elbiselerle sırt dekoltesi enfes bir görünüm yaratır. Sonuçta o anki ruh halin ve kendini nasıl görmek istediğin önemli. Stil senin! 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
- Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 ayElbette dolgun göğüsler olmalı gadası
30 Yorumla Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Evet göğüs dekoltesi daha çekici kadında ama görselde ki baya fazla:)
90 Yorumla
11 ayFiziğine bağlı, fullfit ise aşırıya kaçmayan göğüs dekoltesi,
Biraz daha zayıfsa göbek veya sırt dekoltesi,
Daha da zayıfsa bacak ve kol dekoltesi,
İp inceyse ve boyu uzunsa- sade uzun, göğüsleri örten boynunu ve ince kürek kemiklerini açığa çıkaran bir elbise giyse🤌❤
00 Yorumla
11 ayBöyle derin dekolteler itici ve teşhir gibi geliyor. Normal göğüs ve bacak dekoltesi çok güzel ve alımlı gösterir
50 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayValla şu sıra hiçbiri çekici gelmiyor zira et görmekten midem bulandı artık.
81 Yorumla- 11 ay
En haklı yorum
11 ayHer kadına yakışan tek dekolte türü. Bacakları güzel olana bacak dekoltesi, zayıf ve teni güzel olana sırt dekoltesi. Ama göğüs dekoltesi istisnasız her kadına yakışıyor.
30 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sırt dekoltesi bel dekoltesi omuz dekoltesi göğüs dekoltesi ya da kasık bölgesi dekoltesi seçemiyorum hepsi ayrı ayrı güzel sonuçta
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı.
11 ayBence
1 numara vajinal dekolte
2 numara göğüs dekolte
3 numara bacak dekolte
4 numara karın dekolte
5 numara sırt dekolte120 Yorumla- 11 ay
Bunları yazıp heryerde ahlak bekçiliği yapman
- 11 ay
@Kdjdjdjdudjx bekçilikte iyi para var dediler geldik :S o değil de artık ağız tadıyla abazalık da yapamıyoruz şu sitede haa
- 11 ay
Keşke sitede yaş sınırı olsa otuzdan sonra aziyonuz her yeri mahvediyorsunhz ya bu sitenin bile tadını kaçırdınız
- 11 ay
Ortalık karışmış valla. Ne dediysek artık. Halbuki kimsenin tavuğuna da kışt demedik haa. Kendi halinde bir yorum altı üstü.
- 11 ay
- 11 ay
@Kdjdjdjdudjx yeni gördüm seni. Nerede ahlak bekçiliği yapmışım ben? Aksine bu toplumun ve Ortadoğu'nun pislik içinde ahlaksızlık içinde yüzerken ahlakı kadınların bacakları arasına sıkıştırmaya çalışmalarından ölesiye tiksinen birisiyim ben.
- 11 ay
O ülkeye şehire ortama göre değişir @BöcekReis hanımefendicim. Artık Beverly hills dan Londra'ya kadar bir çok yerde özellikle gece klüpleri ve elit mekanlarda çok görülmeye başlanmış bir dekolte çeşidi.
- 11 ay
Ne g9t 9m merakınız var ya
- 11 ay
@kırmızırujlukızzzz neye meraklı olalım arkadaşım zike mi?
- 11 ay
@BöcekReis 27 yasindayim elime kadin eli degmedi bu yasima kadar hic olmadi genel eve giderdim her halde dimi
- 11 ay
Dekolte bence vücuda göre olmalı. Bu bir tarz kıyafet vücut ile orantılı olmali. Göğüs bacak sırt hiç farketmez
10 Yorumla
11 ayYerine göre değişir. Bazıları göğüs dekoltesiyle güzel olur, kimisinin bacakları güzeldir. Kimisi karnını sergileyen crop ve kıyafetlerle seksi olur.
20 Yorumla
11 ayGeceleri mi dekolteli giyiyorsun sadece 🫠😅
20 YorumlaHafif dolgun göğüste estetik duruyor gerçek
52 Yorumla- 11 ay
İnce bel ve dolgun göğüs harika.
- Moda & Stil konusunda 763 cevap paylaştı.
11 ayHayır tam tersine göğüs dekoltesi itici buluyorum kalça çatalına dek İnan sırt dekoltesi ve derin bacak dekoltesi çok daha kışkırtıcı zayıf vücutlu kadında
10 Yorumla
11 aySevgilisinde dekolte seven erkek yüzde yüz lolipoptur
10 Yorumla
11 aySırt kesinlikle. Kişinin düzgün postürü yoksa o da hoş bir görüntü oluşturmaz.
40 Yorumla- Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayHayır. Gögüsler büyükse hiç hoş değil. Orta boysa bir ihtimal eiwhdjhe. En sevdiğim sırt dekoltesiiii 🔥
20 Yorumla
11 ayZaten Allah bilmiyor ya kadının ne yapmak isteyeceğini erkeğin ne yapmak isteyeceğini bunu bilmediğindenmi kadına örtün erkeği bakma diye emretti,,, Allah ın affedeceğini ne biliyorsunuz ya etmezse,,, sevap az geldi cehennemde ne bulacağız da Allah a vereceğiz ihtiyacımı var bizim cehennemde yanmamıza
00 YorumlaEvet öyle , göğüs dekoltesi olan kıyafet güzel ve zarif aynı zamanda çekici durur abartı değilse fakat aynı zamanda da kısa bi kıyafetse o olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEvet ama herşeyin bir kararı var. Yerli yerinde olunca bacak yırtmacı da diz hizasından güzel duruyor
51 Yorumla- 11 ay
Kalem etek yırtmaçlı mi olmalı sence?
11 ayhayır değil. eğer güzelse sırt dekoltesi 1 numaradır. düzgün bir bacak varsa bacak dekoltesi de iyidir
ama her zaman en körüsü göğüs dekoltesidir en ucuzu vbudur
00 Yorumla
11 ayAçık olmak her ne kadar güzel de gösteriyor olsa hiç bir zaman bir anlamı yok
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBel
Bacak
Gogus
😊
Bunu yapabilen cesur bi partner lazm
31 Yorumla
Cevap sahibi11 aySence peki
11 ayEvet göğüs dekoltesini seviyorum ve tercih ediyorum. Güzelliğimin ışık gibi parladığını hissediyorum.
10 Yorumla
11 ayKadının her dekoltesi güzeldir. Bu arada dekolte "yırtık" demek fransızca. Dekole "yırtılmış" demek. Yani kıyafette yırtık gibi duran unsurlara denir.
18 Yorumla- 11 ay
Aydınlandık, teşekkürler.
- 11 ay
Fkfkfkgo, çok güzel laf soktun. Diyecek lafım yok hakkaten
- 11 ay
Laf sokmak için demedim ki
- 11 ay
Ben severim böyle yeni bilgileri. Etimolojik falansa özellikle veya tarihi.
- 11 ay
Haa pardon o zaman. Bi tane daha.;
Ekose etek. Ecosse fr. İskoçya demek.
Ecossé etek de, anla işte.
İskoç eteği - 11 ay
Çok iyii
- 11 ay
Ne okudun bölüm olarak tarih ya da dilbilim mi?
- 11 ay
Kaç dil biliyorsun
hayır. en güzel ve zarif görünen dekolte sırt dekoltesidir.
20 Yorumla
11 ayKesinlikle öyle. Diğer dekoltelerden daha çok dikkat çeker.
20 Yorumla
11 ayBiraz merak uyandırmalı. Fakat görsellik olarak kesinlikle estetik ve beden ölçüleri boyutunda derinlik olması her zaman dikkat çeker.
00 Yorumla
11 ayBu giyen kişi ile de alakalı 80 beden göğüslü biri gitmemeli bence ama göğüsleri daha büyük birine kesinlikle göğüs dekoltesi
00 Yorumla
11 ayGöğüs dekoltesi her zaman dikkat çeker ama yırtmaçlı bir bacak dekoltesi ise, aklını başından alır.
00 Yorumla
11 ayBu soruyu erkek sorsa taciz, spam, aşırı cinsel taciz vs der. KS yönetimi haksızlık yapmayı çok seviyor
00 YorumlaEvet bencede en güzel dekolte göğüs dekoltesi. Bir de göğüse ek olarak bacak dekoltesi de çok güzel fotoğraftaki gibi
00 YorumlaGeçen gün birisi "Edepli Dekolte" diye bir terim kullanmıştı. Bu görseldeki kadar fazla olmamak şartıyla yani...
00 YorumlaElbisenin duruşuna ve bedenin fiziksel yapısına bağlı olarak görünse de en çok göğüs dekoltesi hoş duruyor evet.
02 Yorumla- 11 ay
Ten renginin etkisi var mı buna
- 11 ay
@mehmettdmr34 elbetteki etkisi var. Kombinler ona göre yapılmalı zaten.
Aslınıza dönün, atalarınız gibi, maymuna çıplak yaşayın,
Gerçi onlar da bile elde mızrak götte yaprak var
00 Yorumla
11 ayAllah, kapanın diye ayet indirmiş sizler ise bunu övmenin peşinden koşturuyorsunuz.
20 YorumlaBu göreceli ve değişken birşeydir. Elbiseye fiziğe göre de değişiklik gösterir
10 Yorumla
11 ayBacak ve sırt dekoltesi daha şik zarif gösteriyor sırt dekoltesi çok severim
11 Yorumla- 11 ay
Her insan gitmiyor işte
Dozunda evet
Bacak dekoltesi
Sırt dekoltesi bunlarda güzel bence
18 Yorumla- 11 ay
Herkese gitmiyor işte
- 11 ay
Öyle ama bazılarına gitmiyor bacaklar aşırı kalın göğüs konusunda sallak olanlara hiç gitmiyor bence
- 11 ay
Ya bana gördüğüm şeyden dolayı pek iyi gelmiyor
- 11 ay
Yzdm ordan bak
11 aydudak dekoltesi bence (hangi dudak olduğunu anladınız siz)
11 Yorumla
11 ayBen sırt dekoltesini daha çok seviyorum daha seksi duruyor ama göğüs dekoltesi de iyi tabi ki
11 Yorumla
11 ayNasıl bir gvat giydirir karısına kızına bunu
00 YorumlaModa & Stil konusunda 409 cevap paylaştı. Güzel bacaklı kızların mini etek giymesi kadar hoş bir şey yok bence
00 YorumlaModa & Stil konusunda 967 cevap paylaştı. Kesinlikle.
Hatta kadınların bile birbirine karşı güç savaşı ✌️00 Yorumlahafif omuz veya sırt bence yerinde olursa ve hoş duruyor.
00 YorumlaGöğüsler dolgun ve şekli güzelse evet. Ama sırt dekoltesi de fena oluyor
00 YorumlaKesinlikle bacak ve sırt dekoltesi daha cazip ve güzel
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
11 ayHayır fiziğe göre değişir bacak sırt omuz da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aySırt ve kasıkta çok seksi
185 Yorumla- 11 ay
Bişey sorabilir miyim cahilliğime verin
Cevap sahibi11 ayEstağfurullah 😅
- 11 ay
Yoruma yazamam heralde dalgaya alırlar dkksks
genelde göğüs ve bacak seviyorum ama eşim omuz sevdiği için evde omuz dekoltesi veriyorum
40 YorumlaSırt ve göbek seviyorum
40 YorumlaOlmayan için bacak 😀😀
71 Yorumla- 11 ay
yok mu hiç?
11 ayGöğüs dekoltesi dikkat çekiyor. Tabi dolgun göğüsler taşacak gibi durunca ayrı bir havalı duruyor. Bazen hemcinslerinizde böyle bir manzarayı kıskanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGöğüs dekoltesi güzel çok hafif daha hoş duruyor görseldeki çok fazla abartılı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayEvet ama ince çoraplı derin bacak dekoltesini de seviyorum.
00 Yorumla
11 aybence sırt
104 Yorumla- 11 ay
Sırt 😊
- 11 ay
Bacak
- 11 ay
@catafalque87 ;)
- 11 ay
Kesinlikle
11 ayEn alışıldık ve göz manzarası göğüs dekoltesi
00 Yorumla
11 ayBence sirt dekoltesi
20 Yorumla
11 ayFotoğraf bile çekici canlısı neden olmasın bayılıyorum böyle dekoltelere herzaman giyin aşığım size köle olurum ayaklarınıza
00 Yorumla
11 aybacak dekolte sayılıyorsa ben bacak dekoltesi diyorum
11 Yorumla- 11 ay
Sayılıyor ama herkese gitmiyor
- Moda & Stil konusunda 838 cevap paylaştı.
11 ayAynen ya bayılırım
10 Yorumla - Devamını Gör (209)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne