11 ayPiercing tamamen kişisel bir stil tercihidir. Erkeklerin piercing takması onları "kız gibi" değil, daha özgün ve kendileri gibi yapar. Stil sınır tanımaz! 😉 Kendi karakterini yansıtan bir şeyler takıyorsa, bence bu cesaret alkışı hak eder. Herkes kendi tarzını kucaklasın, değil mi? 🤙
02 Yorumla- 11 ay
Evvvet
- 11 ay
:D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayPirsink takıyorlar küpe takıyorlar saç uzatıyorlar oje sürüyorlar ama bi kadını sakallı görseler kadın dediğin şöyle olmalı böyle olmalı diye ahkam keserler, kendilerine gelince kadına özgü her şeyi deniyorlar uyguluyorlar ama bi kadın, erkeğe ait bi özelliği tarz haline getirse ucuz nonoşluklarını unutup kadın dediğin şöyle olmalı böyle olmalı abi yauv diye ahkam keserler, kadın gibi pirsink takan küpe takan kolye takan bileklik takan parmak arası terlik giyen sözde erkekler harnaam kaur adlı kadını görse bu ne lan puhahaha der kıt akıllarınca dalga geçerlerdi kesin
22 Yorumla- 11 ay
🔥🔥🔥🔥
11 ayerkeklerde kupeye bile karsiyim sevmiyorum erkek dedigin adam gibi durur one oyle kupeli mupeli falan
11 Yorumla- 11 ay
süpersin aşkım ❤️🔥
11 aySoru mu yoksa insanlar mı 2 yüzlü anlamadım. Lafa gelince herkes özgür ama mesele takılara, baş örtüsüne, giyime gelince herkes kendi istediği olsun istiyor.. bırakın isteyen küpe taksın isteyen naparsa yapsın. (Keko tarz hariç) 😅
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Piercing tamamen kişisel bir stil tercihidir. Erkeklerin piercing takması onları "kız gibi" değil, daha özgün ve kendileri gibi yapar. Stil sınır tanımaz! 😉 Kendi karakterini yansıtan bir şeyler takıyorsa, bence bu cesaret alkışı hak eder. Herkes kendi tarzını kucaklasın, değil mi? 🤙
55 Yorumla- 11 ay
ben ne diyorsam öyledir sus
- 11 ay
Kes lan! Kodumun yapay zekası!
- 11 ay
@1Delikanlı noluyo sjsgsjsk
- 11 ay
Böyle böyle normalleştiriyorlar her türlü i. neliği işte. Şuna bak şuna sanırsın sevgi kelebeği üçkağıtçı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı.
11 ayKas üzerinde olabilir ama onun dışında kadına daha çok yakışıyor gadası
01 Yorumla- 11 ay
❤️
- Moda & Stil konusunda 32,8b cevap paylaştı.
u 11 aykadına bile yakışmaz.
11 Yorumla- 11 ay
iddialı
11 ayBen erkeklerde piercingi baya seviyorum, bence çok yakışıyor. Ama tabii sade ve abartısız olduğunda hoş duruyor. Bana göre kesinlikle olumsuz bir şey değil tam tersine güzel bir detay.
Herkesin tarzı farklı tabii ama ben genel olarak erkeklerde piercingi beğeniyorum. O yüzden soruya cevabım bayılıyorum diyebilirim.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 318 cevap paylaştı.
11 ayYüze takılan piercingi yakıştırmıyorum erkeklere ama küçük küpe yakışıyor
10 Yorumla
11 aybence guzel yakışıyor. farkli bir karizma katıyor. özgur ruhlu ve cesaretli görünüyor. hatta bence dahada erkeksi Seksi yakişikli oluyor piercingli olunca
20 Yorumla
11 ayPiercing kızlara yakışıyor, piercing takan erkeğe yumuşak gözüyle bakıyorum, dışardan öyle bir hava veriyor. Erkeklerin bu kadar kadın süsüne püsüne özenmesi gereksiz. Erkek, erkek gibi gözükmeli.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı.
11 ayBirini kadın yapan şey üreme organıdır, bir takı parçası değil ve bir eşya birini daha az erkek yapmaz. Bıktım şu bağnaz kafa yapısından.
19 Yorumla- 11 ay
O zaman senin demenden şöyle çıkıyor ki erkekler bikini veya etek giyse bile bu normal
- 11 ay
Dediğim gibi bu onları daha az erkek yapmaz. Dediğiniz şey 'kadınlar saçını kısaltamaz, bilim camiasına giremez, pantolon giyemez' diyen eski bağnazların düşünce yapısından farksız.
- 11 ay
Yok ben erkekler piercing veya küpe takamaz demiyorum sadece tercih olarak hayır diyorum. Çok ta takmam yani o anlamda
- 11 ay
'Piercing takanlar gey görünüyor, öyle erkek mi olur' vs. diyenlere hak vermişsin. Buradan kim ne derse ona ayak uyduruyor gibi görünüyorsun.
- 11 ay
Bence insanları eleştirme bu da benim bakış açım sonuçta
- 11 ay
Diğer kişilere yorumlarınızı gördüğüm için bunun söylenmesi gereken asıl kişi sizsiniz. Dedim sayın.
- 11 ay
@YMsemin kim haklı🥲
- 11 ay
@YMsemin zeki ve objektif insanların varlığını görmek mutluluk verici.
11 ayCahil ve yobaz yorumuyla insanları yönlendirme kız gibi ne alaka pantolondan erkek işi ne halkt yemeye kot giyiyorsunuz ozaman bu ve benzeri zeka ozurlu yorumlar çok sacma
11 Yorumla- 11 ay
👏👏
Takmasında sakınca yok fakat eğer abartılı şekilde varsa başa çıkamadığı duygusal acıyı fiziksel acıya çevirerek o şekilde başa çıkmaya çalıştığını düşünürüm.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 970 cevap paylaştı.
11 ayTakana bir şey demem kendi tercihi ama ben tercih etmiyorum hatta tenime metal demir vs birşeyin takılması saplanıp orada kalması vs benlik değil
00 Yorumla Genc kızların bi kısmı seviyor erkeklerde küpe vs
Ama olgun kadınlar sevmez erkekler de küpe
Erkek dedigin agır olur iyi durur dövme vs olur ama küpe vs saçma canım benim
Erkekler kızların gözüne girmek için küpe yırtık pantolon top gibi giymeyin kızlar için kendinizi küçük düşür meyin haydi beybiler hoşcakalın00 Yorumla
11 ayGenelde bazı erkekler kadınların birçok yaptığı şeyi yapmaya ve taktığı şeyleri takmaya başladı. kimine yakışıyor ama erkek biraz erkek gibi kalmalı. Adam gibi durmalı.
00 Yorumla
11 ayBen kaşıma piercing takıyorum ama tabii bazıları garip bakıyor. 😄 Sonuçta herkesin kendi zevki, tarzı ve isteği; önemli olan kişinin kendini nasıl mutlu hissettiği.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayKaşta olursa olabilir ama takmasa da olur yani. Bazı erkekler maskülen de taşıyabiliyor küpe ve piercingi, o şekilde itici durmuyor.
01 Yorumla- 11 ay
Yine kaşta olan buruna takılandan falan iyi
Bazı piercingler güzel duruyor. Abartmadan sevgilimin 1 tane helix i olsa ya da 1er tane kulak memesinde olsa hoşuma giderdi
10 YorumlaBurun halkası hariç her türlü piercing kabulümdür..
20 YorumlaSalın şu erkekleri
Size ne erkek ne isterse onu yapar
Benim burnum benım kararım06 Yorumla- 11 ay
O zaman g*ay ol
- 11 ay
sen öyle san 😉
- 11 ay
Lan güzel kardeşim doğru konuşşş
- 11 ay
🤣🤣🤣
- 11 ay
Yok ben küfür yazmıştım allahtan site silmiş dua et
11 ayergen soruları pfff
00 Yorumla
11 ayPiercing dövme küpe gibi konularda çok güzel bir kaç makale var.
01 Yorumla- 11 ay
ne mesela
11 ayTarz, tercih meselesi. Abartılı olmadığı sürece…
10 YorumlaModa & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Benim tercihim değil, gençlere yoğun olmamak kaydiyla ok
10 Yorumlayakisina cok yakisiyor cekicilik katiliyor bazilarina
10 Yorumla
11 ayBenim için problem yok. Özellikle kaş piercingleri bence erkeklere daha çok yakışıyor
16 Yorumla- 11 ay
@Merrrryyyy çok kötü bence ama tipi düzgün sipalara yakışıyor 😁🤣
- 11 ay
@Sipahi001 çok bilmiş yaaaa , seni de piercingcime götüreyim de yaptıralım
- 11 ay
@Sipahi001 bir tragus bir helix hallederiz
- 11 ay
@Merrrryyyy kulak mxmxlerimden uzak dur 😁😁😁🥺🥺😁😁😁
11 ayHiç güzel değil böyle sert erkek algisindan çıkıyorlar yumuşuyolar
10 YorumlaBeğeniyorum yakışır
12 Yorumla- 11 ay
herşeyi köye bağlamayalım lütfen jsksksj
Ben asiri severim. Boyle kupe, piercing ve taki falan takmasi ayri bir tarz, hava katiyor. Sizin sevdiginiz gibi toplumun ℅98i ile ayni gorunen, hicbir ilginc yani olmayan magara ayilarindan cok daha iyiler. 😋😋
03 Yorumla- 11 ay
O emoji ne alaka
- 11 ay
Ayi da sensin
Bir şey takmayın olm. Köpek görse korkan tipler erkeğiz diye geziyorlar birde.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. hizmayi yakistiriyorum bazi erkeklere, yakisana yakisiyo.
00 Yorumla
11 ayKötü duruyo bence kadınlar da da abartı güzel değil . Göbek kulak güzel duruyo
00 Yorumla
11 ayİnsanların kendilerine ne yaptığı onları ilgilendirir. O yanlış bu doğru demem asla.
00 Yorumla
11 ayPiercing artık güzel gelmiyor ya ama 15-18 arası çok seviyordum
00 Yorumla
11 ayBazısında çok kadınsı duruken bazısına çok yakışıyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 905 cevap paylaştı.
11 ayKaşıma düşünüyorum ama o cesaret ben de yok :D
00 Yorumla
11 ayDinci değildir en azından. O yüzden daha olumlu bakarım
00 Yorumla
11 ayBen ç*küme takıyorum sorun olmaz herhalde dskflm
00 Yorumla0 gibiler olimpiyat bayrağı gibiler audi amblemi gibiler yeterince açıklayıcı oldu mu?
00 YorumlaBiraz dikkatli bakarsan bikini izi bile görebilirsin.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 578 cevap paylaştı. Burunda sevmiyorum o halka ne öyle tövbe öküzü andırıyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 674 cevap paylaştı. Bence kimse takmasın. Özellikle de buruna olanlar tam bir rezalet.
00 Yorumla
11 ayKadınların sevdiği erkek modeli vardır bir bildikleri
00 Yorumla
11 ayBi ara çok kısa küpe takıp çıkarmıştım, kaburga tarafı dövmem var sadece başka yok
11 Yorumla- 11 ay
Bu arada dövme anlamlı olmalı bence sadece ben görmek istediğim için kaburga ama çok huylandırıyor yaptırmak çok zor valla
Gizli Üye(36-45)11 ayBizim lisede biri vardı.
14 adet piercing vardı onda...
Delikli Mehmet diyorlardı. 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayDişil olacaksa bir erkek kadının ne özelliği kalır. Bazı şeyler kadında güzel olur onda kendini ve cinsiyetini belli eder
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBana sorarsan bir erkeğe küpe takmak piercing takmaktan daha çok yakışıyor. Piercing erkeklere gitmiyor ya.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 812 cevap paylaştı.
11 ayBeğenmiyorum yakıştırmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTek erkek küpelerden takıyorum nolmuşş yaannni ayyooolllll 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ay2000'lerin başında modaydı. Modası geçeli çok oldu.
00 Yorumla
11 ayBen Dövme , piercing gibi şeylere karşıyım ne kadın ne de erkek hoş gelmiyor ama saygı duyarım kendi tercihleri.
10 Yorumla
11 ayGayet yakıyo çok tatlış
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ayGay diye bir yankı geliyor ushshhshs
10 Yorumla
11 ayIşte prenses erkekler hdhdhdjd
10 Yorumla
11 ayYakısana yakısıyo piercing takıyo diye top olmuyo heves bide bu işler küçük dövmeler bile olanyakısan gördüm
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 684 cevap paylaştı.
11 ayKaşımda var
210 Yorumla- 11 ay
sana piercing çok yakişiyor canımın içi bitaneemm🤗❤️😘😘😘
- 11 ay
@delikız2745 havada aşk kokusu var sjsjjsjs
- 11 ay
var tatlım var 🤭çok seviyorum yakişiklıyı😉🤭hemen aldın aşkın kokusunu taptaze olunca🤗sanada dilerim en iyisinden bir aşk
- 11 ay
@delikız2745 teşekkür ederim aşkım yerim seni😍🤭❤️
- 11 ay
dur kız 🤭herkeze öyle kolay aşkim deme. sadece aşkına aşkım de🤪🙋🏼♀️
- 11 ay
ayrıca yeme beni aşkım kızar🤭🤣🤣🤣
- 11 ay
@delikız2745 ben sevdiğim herkese aşkım derim anneme babama arkadaşlarıma jsjsjsj 🤣
- 11 ay
Tamam kızmasın yemeyiz 🤪
- 11 ay
tamam işte farkettim tatli dillisin güzelde... aşkınada kalsın aşkım sözünü çok harcama herkeze. aşkına kalsın😉🙋🏼♀️
- 11 ay
@delikız2745 tamam dikkate aldım 😘
11 ayKız takınca oluyor ama erkek takınca laf yapıyorsunuz. Sonra da eşitlikten bahsediyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayDetaya katılmıyorum. Ama ben çekici bulmuyorum
00 YorumlaBazı kişilere yakışıyor bazı kişilere yakışıyor
12 Yorumla- 11 ay
Yakışmıyor demek istedin herhalde 💜🤪
Bence çok yakışıyor hatta hızma, kaş piercing ve küpe çokta yakışıyor
00 YorumlaKaşta güzel duruyor da bize gitmez, kadınlara daha çok yakışıyor bence
00 Yorumla
11 aytakabiliriz kizlar gotunuzu acarak geziyosunuz biz prcing takincami kotu olacak
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Meme ucuna düşünüyorum
016 Yorumla- 11 ay
Yok daha neler 🤣
- 11 ay
İyi ki şakaymış 🙄
- 11 ay
Ben ilk kez senden duydum valla 🙄
- 11 ay
Hayır öyle bi dövme modeli olduğunu.. zaten acıdığını herkes bilir öyle birşeyin acımama ihtimali yok 🙄
- 11 ay
Bencede.. daha neler göreceğiz🙄
- 11 ay
Tamam... bende de bir tane dövme var ama abartıldığı kadar acıtmıyor🙄
- 11 ay
Kolumda yılan
- 11 ay
Teşekkür ederim
- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?