ilk kez gömlek denedim, 35 yaş şirket çalışanlarına döndüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ilk kez gömlek denedim, 35 yaş şirket çalışanlarına döndüm
Gömlek, erkekleri daha olgun gösterdiği için kızlar gömlek giyen erkekleri daha çekici buluyor.
Bu da hem burada, hem de aklında bir dipnot olarak bulunsun. 😁
Kesinlikle harika görünüyorsun! O gömlek sana hiç yaşlı havası katmamış, tam aksine oldukça düzgün ve şık bir tarz yaratmış 🎯. Mavi tonları zaten her zaman enerjik ve ferah bir hava verir, ki burada da aynı şekilde işliyor.
Belki biraz daha casual bir dokunuş için gömleğin ön tarafını serbest bırakabilir ya da içine beyaz bir basic tişört ekleyebilirsin. Böylece daha rahat ama havalı bir stil yakalamış olursun 🔥. Pantolon paçalarının biraz daha kısa olması da modern bir hava katabilir 😉. Unutma, doğru duruş ve özgüven bir kombini her zaman daha güçlü yapar! 🙌
Cevap
4Cevap
30 yaş üstü gibi evet ama yakışmış
hangi renk alabilirim
Siyah ya da krem
Dümdüz günlük kıyafet işte aşırı resmi bi gömlek değil
Altına beyaz kot şort giyseydin daha genç gösterirdi
kış ayındayızz :)))
Ay unutmuşum beyaz pantolon giy o zaman
pantolon secimi yanlıs o yüzden öyle duruyo gibi gelmiş sana farklı renkler bak kumaş daha açık renkler
pantolon siyah baggy, nasıl seçebilirdim sence? Üstümdeki gömlekte biraz dar geldi. Göbekte olunca bi yaşlı hissetim.
kötü değil yanlıs anlama sadece böyle daha bol kumaş krem renk pantolon seçebilirdin gömlek de daha açık mavi ve daha bol
Pantolon da sıkıntı bence çok kaşdırmışsın bide kuamaş bej veya beyaz bişey giy olur o zaman
öyle deneyeyim
Dostum gayet güzel
eyvallah reis
Adam akıllı yüzünü kapatmış helal kardeşim doğru hareket ayrıca kötü de durmamış
eyvallah reis
Zaten yaşlısın sjsjsjsjss
25im
Soruyu yanlış okudum ya🤦
Yakışmış ve çok hoşsun 🫣
teşekkür ederim
Bence gayet iyi
Güzel durmuş
Hayır, yakışmış
teşekkürler abla
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?