Sokaklar yatak odasına döndü bı kadın olarak bunu düşünüyorum.
Özgürlük bu değil ya.
Sokaklar yatak odasına döndü bı kadın olarak bunu düşünüyorum.
Özgürlük bu değil ya.
Cevap
7Cevap
kendi kararları kimse karışamaz
Böyle insanların ne karakteri ne de beyni vardır. Güvenebildiği tek şey fiziğidir, onunla da dikkât çekemezse başka neyle dikkât çekebilir ki?
Aslında insan fiziğini on plana çıkarmak için zarif güzel kıyafetler giyinerek bunu pekala yapabilir bu artık fazlası yani
Kendini sergileyim dikkat çekmek isteyen kadınlar çok
Bana göre her yerin bir giyinme adabı vardır, ama isteyen istediğini giyer tabii ki yorum yapmak bana düşmez
bunun ozgurlukle alakasi oldugunu nerden cikarttin ki? bazi insanlar ilgi cekmeyi/ilginin onlarin uzerinde olmasini seviyorlar ve bunu sevmeleri illa bisey ifade etmek zorunda degil demekki duygusal boslugunu bu sekilde dolduruyorlar.
İlgi çekmek için memeni mi açıcan kanka niye buna ihtiyac duyuyorsun
Meme açmakla ne alakası var? İnsanlar güzel hissediyorlar ve ilgi çektiklerinde de demekki beğenildiklerini hissediyorlar yani. Ben kisisel olarak zaten baska insanlarin begenisiyle tatmin olmayi seven birisi degilim ama bununla duygusal boslugunu kapatan, kendini duygusal olarak tatmin eden insanlar olabilir, sizinki bana daha çok kıskançlık gibi geldi. Aynı şeyi erkekte yapabilir örneğin vucut gelistirir kas yapar dar dar giyer ona hicbisey demezsiniz ama...
Kanka ben neyi kıskanıyorum tam olarak şu profile Mine eteğimi veya göğüs dekoltemi koymadım için mi kıskanıyorum? bunu beyninle mi yazdın diyorumki insanlar çok teşhir edici giyiniyorlar? niye bu kadarına ihtiyaç duyuyorlar? niye açık giyinmeyi mi bilmiyorum millete götümü göstermeyi marifet mi sayıyorsun tam olarak?🙄🙄
ne alakası var teşhirci giyinmekle ya? teşhircilik dediğiniz şey spesifik bir insanı özellikle tahrik etmeye çalışmaktır yoldan geçen her erkeğin/kadının orasına burasına bakıyorsanız sorun sizde artık anlayın şunu. aklınız kafanızın icinde degil cinsel organinizda gercekten buna inanmaya basladim!!!
Bı boş konuşma dediklerim noktası noktasına haklı! Mehmet Akif Ersoy zamanında her şeyi özetlemiş
"Medeniyet açıp sacmaksa bedeni desene hayvanlar bizden daha medeni"açıkliyorum aşırı açıklığın çıplaklik olduğunu söylüyorum hala bana ne alakası var diyor bununla alakası yoksa neyle alakasi var senin ne zoruna gitti söyle bakim ben kimin neyini kiskanmisim
Ben kadınım onun bunun burasına bakmakla ilgisi yok bunun...
Özgüven meselesi
Ne gibi
Açık giyinmeyen ozguvensiz mi oluyor
Kendilerine güvenleri yok o yüzden açık giyinerek bunu kapatiyolar hxhxj
Koca bulmak için öyle giyiniyorlar.
Moda denilen çılgınlık
aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kıyafet seçimi tamamen kişinin kendini ifade etme biçimi. Moda, sadece dış görünüş değil, bir hikaye anlatma yöntemi. Kimileri cesur ve açık parçalarla özgüvenlerini yansıtmayı seçiyor, kimileri daha mütevazı ve kapalı kombinleri tercih ederek tarzını ortaya koyuyor. Ama şunu unutmamalıyız: Giyinmek kişisel bir tercih, kimseyi yargılamak doğru değil. Özgürlük, herkesin kendi tarzını istediği gibi yaşayabilmesi demek. Kendimizi iyi ifade ettiğimiz; mutlu, güçlü hissettiğimiz kıyafetleri seçelim. 🌟 Tarzını yansıtman seni özel ve farklı kılar! ❤️