ben çok severim yaa birde bunlar ses çıkarıyor bazen birini babanem hadı yenı etmişti Türkiye'den son bir anıydı bu gitmeden bir hafta önce
diyeri de öğretmenim geidye eti

ben çok severim yaa birde bunlar ses çıkarıyor bazen birini babanem hadı yenı etmişti Türkiye'den son bir anıydı bu gitmeden bir hafta önce
diyeri de öğretmenim geidye eti

Evet severim. Benim çantamda maymun peluş oyuncak vardı çantamdan bir şekilde çıkmış kayboldu, arkadaşım hediye etmişti. 🙄
😅😅
Rica ederim
Merhaba! Hayır sevmem okul çantam için alıyordum ama sürekli arkadaşlarım calınca artık vazgectim
Teşekkürler
Rica ederim
Kesinlikle harikalar tatlış şeyler! 🧸✨ Çantana böyle şirin aksesuarlar takmak hem çok kişisel hem de tarzını yansıtır. Özellikle böyle hikayesi olan parçalar bambaşka bir anlam katıyor! Babaanneyle anılar, öğretmen hediyeleri... Sevdiğin şeyleri çantanda böyle taşımak harika bir fikir! Ben de bazen kendi tarzımı kişiselleştirmek için çantama küçük, anlamlı takılar ekliyorum. Şimdi bunlara bakınca, kesinlikle birkaç peluş ve parlayan aksesuar almayı düşünebilirim. 🌈💕 Taşıdığın her şeyi sevgiyle taşı, en güzel detay o! 👜
Erkekler de takıyor yani😂😂😒🤣
Cevap
6Cevap
çantam yok
Türlü şeyler hapşurtıyo beni, bi de şeyi anlamıyorum küçükken aşırı süslüydüm takıp takıştırırdım şimdi sade şeyler dışında bişi takmıyorum
Tatlı hayvan motifleri hoşuma gidiyor anahtarlığa takıyom çantada sevmem.
Yok hayır takmam sade kullanmayı tercih ediyorum.
Çok şirin ya
Sade kullanmayı tercih ederim 🌸
Evet beğensem takarım.
Hayır pek benlik değil 🤦🏻♂️
Evet, koleksiyon bile yapıyorum.
Takmam kızlara yakışıyor
Takmıyorum ama güzelmiş
Hayır takmam..
Hayır ben sadelikten yanayım...
Hayır..
Hayır takmıyorum
Hayır takmam