Sizce açıklarmı daha çekici yoksa kapalı sufle elbise kızlarım daha çekici
Çünkü ben elbise sufle takan kızım sürekli bakıyorlar erkekler
Çünkü ben elbise sufle takan kızım sürekli bakıyorlar erkekler
Cevap
21Cevap
fark etmez
Kapalıları sadece abazan erkekler çekici bulur elit erkekler sizi hiç ciddiye almıyor açık adı üstünde açık olduğu için daha çekicidir
Sen bu yorumu yaparak elit erkek seni napsın mesela ancak kullanır kullanır atar görüyoruz 🤣🤣🤣🤣🤣
Elime daha erkek eli değmedi ama siz kucaktan kucağa geziyorsunuz çünkü neden kapandığınızı bilmiyorsunuz, o yüzden zina yapıyorsunuz. Hiçbir erkek beni kullanıp atamaz ama senin gibi tasmalıları kullanıp atıyorlar çünkü dandik erkeklerin fantezisiniz. Tasmalı olmadığım için elit erkekler tarafından gayet kaale alınıyorum, sizin aksinize. Elit erkekler benim zihniyetimde olduğu için hakkımda bu dediklerin geçersiz, yani onlar da benim gibi düşünüyor. O yüzden sizin gibi abazanların değil, onların tercihi olurum. Kaliteli erkekler bizi tercih ediyor, sizi yok sayıyor. Açık kızlar kullanıp atılmıyor, onlar kendi istekleriyle, tıpkı erkekler gibi zevk için sevişiyorlar. Ama erkekler sizi evlilik vaadiyle kandırıp kullanıp bırakıyorlar. Açık kızlar ise kullanılmıyor çünkü onlar da erkekler gibi zevk için, rızaya dayalı olarak sevişiyorlar. Yani tek taraflı bir şey yok.
Kapalı kadınlar erkekler bakmasın diye kapanmıyor muydu ya 🙄
Knk çarşafa giyen kıza bile bakıyorlar
Orası öyle zaten de çekici görünmek için kapanan var onların kafayı anlamıyorum ben
He bende anlamıyorum
Bazıları kudurmuş köpek yazdığı kıza bak 🤣🤣🤣🤣
Ne yazdı ya görmedim kaçırmışım yine birşeyler jf
Savaş meleği dıye şahıs kapalılar ilgili laf söylüyor senin yorumun altında
Ben ne alaka ki bana mı laf söyledin
Hyr sana değil aşko bitane kız yorum yapmış hareket edıyolar kapalılar için gör dünmü
Hee şimdi gördüm aşko bana bişi söylendi sandım jd herkes kendi hayatına göre birilerini değerlendiriyor işte boş ver
Ben kapalı eş istiyorum da çekicilikle alakali değil yani kişisel tercih yakinliktan kaynaklı. Sufle nasıl bir şey.
Nasıl diyim internetten bak işte çarşafın mudali gibi
Uğraşamam şimdi neyse
Çok çekici oluyor bazı kapalılar yavrum hoşuma gidiyor seviyorum
Çekici olmak istersen çekici olursun bence bi kıza yakışan en güzel şey edeptir.
Aynn haklısın ama bakmalarından rahatsız oluyorum
Onlar her önüne gelene bakan cinsler seninle pek alakası yok yani trene bakan öküz gibiler fark yok
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Erkekler nedense kapalılara daha çok bakıyorlar bencede
sende dolgun dık meme yoksa ne yapsınlar erkekler?
Evetya bede onu soruyorum çok dikkatli inceliyorlar beni
Ağğğğ harbiden ya sorma o gitt
Gvtt
Kapalı ya da çirkin olmak ile ilgisiz kendine has aurası olan kızlar çekici geliyo
Oyuzden mi bakıyorlar bana çok dikkatli inceliyorlar beni
Kapalılar her şeyi özel giyinir
Kişiden kişiye göre değişir
İnsanı bir kaliba koymam
Modern kapalı olanlar hoşuma gidiyor
Sufle giyen kızlar.
Çarşafın muaidili düşün
Biliyorum
Bazı kapalılar acıktan daha seksı oluyor
Nasıl kapalılarmı daha seksi
Bazıları evet hepsı degıl
Oyuzdenmi çok inceliyorlar beni
Nasıl oldugunu bılmıyorum demekki dıklat cekıyosun
Anladım
Fizigin falan çokmı ıyı
Kapalı kızlar da hoş oluyor. Hoşuma gidiyor yani
Neden
Bilmem güzel olan kendisini teşhir etmeden de güzelliğini gösteriyor çekici geliyor
Anladım
Öyle :)
Açık
Vücutla alakalı
Açıklar çekici
İkisinin ortası
kapalılar
Açıklar
Herkese bakarız
İki tarafta çekici
Fark etmez
Kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Her şeyden önce şunu söyleyeyim: Çekicilik tamamen özgüvenle alakalı bir mesele! 💃 Kendine yakıştırdığın şeyi giydiğinde, onu taşıma şeklin ve enerjin zaten seni ilgi odağı yapıyor. Kapalı ya da açık giyim, bu tamamen senin tarzını ve ruhunu nasıl ortaya koyduğunla alakalı. Sufle elbise dediğin şey doğru kombine edilmişse muhteşem bir hava katıyor. İstiyorsan, kıyafet kombinlerine bir dokunuş ekleyerek (mesela kemer, iyi bir aksesuar veya farklı bir çanta) görünümünü daha da eşsiz yapabilirsin. Sen nasıl kendini güzel ve rahat hissediyorsan, orası zaten en çekici yer! 🌟 Unutma, sen her halinle dikkat çekici olabilirsin! 😍