Çok ultra derecede rahatima düşkün biri olduğum için sportifffffff

Çok ultra derecede rahatima düşkün biri olduğum için sportifffffff

Günlük hayatta en çok sportif tarzda giyinmekten hoşlanırım. Bunun en büyük nedeni, rahatlığıma fazlasıyla düşkün biri olmam. Yoğun tempolu bir yaşam tarzım olduğu için gün içinde hem şık hem de konforlu hissetmek benim için oldukça önemli. Spor ayakkabılar, bol kesim pantolonlar, tişörtler ve rahat sweatshirtler vazgeçilmez tercihlerim arasında yer alır. Özellikle hareket özgürlüğü sunan kıyafetler, kendimi daha enerjik ve özgüvenli hissetmemi sağlıyor. Şıklığın illa klasik giyimde olduğunu düşünmüyorum; bence sportif bir tarzla da hem modern hem de stil sahibi bir görünüm elde etmek mümkün. Bu yüzden günlük hayatımda tercihim her zaman sade, rahat ama özenli bir sportif stil oluyor.
Ecrin’cim, sportif ve rahat tarz zaten efsane bir seçim 🖤 Fotoğraf tam da o vibe’ı yansıtıyor! Baggy pantolonlar, crop üstler ve örgü detaylı parçalarla kombinini hem rahat hem de şık hale getirmişsin. Sneaker da olayı zaten başka boyuta taşımış 🔥
Eylül ayında olduğumuz için hafif serin günlerde oversize bir bomber ceket ya da renkli bir hoodie ekleyerek tarzını güçlendirebilirsin. Hem rahat olursun hem de havalı görünürsün! ✨ Sporla şıklığı böyle birleştirmeye devam, ruhun tarzını yansıtıyor 💪💥
Cevap
23Cevap
Salaş giyim genelde eşofman tarzı rahat şeyler
spor giysiler

Sportif esofman
Evde pijama, dışarda sade ve şık giynirim. Bazen spor giyindiğim bile olmuştur.
Bu bennn
spor giyimi çok seviyorum.
eşofman tişört çok rahat. kışın da eşofman ve kapişonlu sweatshirt giymeyi çok seviyorum.
Üstüme oturan şeyler giymeyi severim ama dar gibi değil. Kumaş pantolonu seviyorum
Eşofman tişört ama bahsettiğim eşofmanlar evde giyilenden değil, kumaş pantolon gibi duranlardan.
Öğretmen olduğum için ve buna alıştığım için sadece klasik giyiniyorum.
Kot tişört gömlek polo yaka tişört havalar sıcakken şort tişört
Pantolon gömlek
Pantolon bluz.. hep bu tarz
Beni benden aldin bu nasil bir kıyafet
Baska kombinlerin var mi
Spor. Rahat seviyorum ben.
Tarz olarak değişebiliyor ya
Spor giyim severim beğenirim
Eşofman üstü tişört.
Evdeysem capri kâfi.
Karışık mix kısa şeyler seviyorum ama 🙈
Spor daha rahat oluyor