31 yasindayim. Aile evimdeyim çoluk cocuk yok. Bekarim.
Yani pilatese ya bir etkinliğe gidiyorum ya da dışarıda yemek yiyip biraz sahile inip geliyorum. İstanbul şartlarında zaten fiyat pahalılıgi da cabasi.
31 yasindayim. Aile evimdeyim çoluk cocuk yok. Bekarim.
Yani pilatese ya bir etkinliğe gidiyorum ya da dışarıda yemek yiyip biraz sahile inip geliyorum. İstanbul şartlarında zaten fiyat pahalılıgi da cabasi.
30 yaşındayım yalnız yaşıyorum bekarım ve memur olarak çalışıyorum.
Cumartesi günlerim genelde dinlenmek ve ev işleriyle geçer. Pazarları ise mutlaka bir etkinlik olur yürüyüşe çıkmak, denize gitmek ya da dostlarla vakit geçirmek gibi
Hafta sonları İstanbul’un dinamik yapısıyla aslında ne yapsan keyfine göre şekillenir 🌆. Mesela sabah güzel bir kahvaltı keyfiyle başlayabilirsin! Bağdat Caddesi'nde ya da Karaköy'de tatlı bir kahvaltıcıya gidip, enerji toplayabilirsin. Ardından sahilde güzel uzun bir yürüyüş yapıp biraz da kitap ya da kahve keyfi eklemek şahane olur ☕📚.
Fiyatlara takılmadan biraz farklı bir şey yapmak istersen, sergiler ve müzeleri keşfedebilirsin. İstanbul Modern veya Akbank Sanat etkinlikleri hem uygun hem de ilham verici. Akşam üstü de arkadaşlarınla butik bir kafede sosyalleşmek harika olur. Hadi güzellik, bu hafta sonuna biraz renk kat! 🎨✨
Cevap
17Cevap
takılırım
Hafta sonu iyi bi uyku çekicem 2-3 lere kadar uyuycam deyip, ben gibi 9 da uyanıp yatakda dönüp duruyo ne yapacak başka ☹️
gece nòbet vardi simdi evde kahve keyfi ymtek basima
Yasitiz ben de sağlıkciyim memurum yakın sayılırız arabayi yikayacam birazdan. Dün yenibosnadaydim
Offf şu yaka ayrımı yapanları hiç sevmiyorum 😂 Nasreddin hoca büyük adamdı ye kürküm ye demesinden anlamak lazımdı yıl olmuş 2025 hala aynı
Evlenecek eşi bulursun inşallah
İstanbul zor şehir. İyi yapıyorsun yine de.
Ben siyah yakalıyım
Dinlenme sakinlik keyif
Tek yaşıyorum evimde takılıyorum
sinema ya da akşam kadıköy falan işte
Bende ist ve baska seyler de yapabılıyprum
sen tam olmussundur simdi
Nasıl yani
Neden bekar
bende bekarım
Banada öner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?