Tesettürlü kadınlar evde nasıl giyiniyor? kuranda geçen doğrusu kısa kollu elbiseymiş ve evde bile olsan başın kapalı olmalıymış dizden göbeğe kadar örtü örtülmeliymiş doğrusu nedir kuranda geçen? veya kapalı hanımlar siz nasıl giyiniyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kuranda bu kadar detay yazıyor mu bilmiyorum açıkçası sanmıyorum da ama Bi tesettürlü olarak gerçekten dışarıda düzgün giyinirken yarım tesettür değil yani ama ev içinde kenime ait yerde mini askılı şort etek giyerim dekolte ve açık jen olduğundan daha çok özenir süslenir takılar takarım ev halim ile dışarı halim arasındaki fark çok yani ki bence doğrusu da bu Bi çocuğun olduğu zaman seni evde açık dışarıda kapalı bilmeli mahremi bilmeli tabi çocuğun yanında o kadar mini değil ya da çocuk değil evli iken eş bile bence bilmeli bu özel his bana göre dışarıda dinine göre ama kendi mahremine fevkalade afet gibi tabiri caiz ise bana göre doğru ama tabi ki gelen eleştiriler de olacaktır illaki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba, Kur'an da detayıyla yazmaz, bununla ilgili hadisler vardır. Örtünme Nur süresinde geçer, ama evde, eşinin yanında vs diye ayrı ayrı bahsetmez, ama şu bir gerçek ki, evde dahi olsa edebe uygun giyinmesi gerekir, ki düşünün gusül alırken ve ilişkiye girerken dahi tam olarak soyunmamayi rivayet eder hadisler
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Zeynep, açıkçası bu konu tamamen kişinin inancına ve yaşam tarzına göre değişir. Tesettürlü kadınlar evde rahat ve kişisel tercihlere göre giyiniyorlar. Kimisi evde geniş pijamalar tercih ediyor, kimisi rahat elbiseler. Kuran'da belirtilenler kişisel yorumlanabilir olduğundan bir şey söylemek yerine kişi kendi inancına göre uygulamalarda bulunuyor. Önemli olan senin buna nasıl yaklaştığın ve kendi inançlarınla nasıl bir yol izlediğin. 🌸 Herkesin kendine has bir tarzı ve inanışı var. Özgün kalman en güzeli! ❤️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Kur’an'da (Nur 31, Ahzâb 59) Örtünme emri yabancı erkeklere karşıdır. Tam tesettür ister.
Hadiste ise kadın, kadınlar arasında ve mahremleri yanında göbek ile diz arasını örtmekle yükümlüdür.
Evde baş kapatma veya uzun kollu giyme farz değildir; bu kişisel tercihtir.10 YorumlaEşi veya çocukları varsa normal giyiniyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- Moda & Stil konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılKapali degilsin kapalilarin derdi senimi gerdi yani
03 Yorumla
Soran1 yılHayır ne alakası var doğrusunu öğrenmek istedim bilmeden neden yargılıyosun gayet merak edip sorduğum açık namaz kılan ve inanan bi insanım
- 1 yıl
İnanan biri böyle saçma bi sitede din plomigine girmez ibadette gizlidir kabahatler de
Acik olanda kapali olanda kendine
Yargılamak kulun haddi değil
Soran1 yılAbla sen iyi misin kimi yargılamışım merak ettiğimiz şeyleri sorduğumuz bi site bende mersk ettiğim şeyi sordum doğal olarak
- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılCjgjh evde özgur oluyolar tahmininden daha fazla iyi giyiniyolar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evliyim tesetturluyum gecelik giyiyorum askılı mini
181 Yorumla- 1 yıl
Rabbim herkese sizin gibi eş nasip etsin
Cevap sahibi1 yılAmin
Cevap sahibi1 yılSanada inşallah
- 1 yıl
Amiin amiin kıskandım durduk yere hiç tanımadığım insanları
Soran1 yılEvde serbest o zaman giyim konusunda
Cevap sahibi1 yılKocana kendini göstermek lazım diye duyuyorum napalim adam aç kalsın arayışa girsin sonra aa aldatıldım mi diyelim zaten öyle bir şey olması çok saçma o kadar kuranı bilemiyorum ne yazıyor da hocadan duyduğum kadarıyla eş eşine en güzel kıyafetleri evde giyinmeli diyordu
- 1 yıl
Bu kadar basit işte
Cevap sahibi1 yılEvde kapalı dışarda kapalı adam napsin bizi😃çok komik
Cevap sahibi1 yılYani anladığın için teşekkürler kemo bey
- 1 yıl
Bu kadar net anlattığın için teşekkürler gizli üye hanım
Cevap sahibi1 yılRica ederim 😉
- 1 yıl
Eşiniz beyfendiye imrendim sayenizde 😄
Cevap sahibi1 yıl😃 ay sana da benim gibi kadın nasip olsun başkalarında size imrenir inşallah
- 1 yıl
Senin gibi kadınlara da benim gibi erkek nasip olsun dicem de olmuş belli ki 😄
Cevap sahibi1 yılOraları karıştırma sıkıntılı 😃
- 1 yıl
Haydaa etmedi mi yoksa nasip cortladı mı 😄
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum ya özel konular adam isteklide sorunlu işte iki üç gecede bir yanasirda ilişki de sorunlu yanii biraz özel buralar buralar cortladi resmen malasef zaten böyle bir insana hep problemli denk gelmez mi ya erken boşalır ya da artık işte sertleşme problemli insanlar denk gelir birsuru eksiler var istekli böyle bir insana çok te duzgunu denk gelmiyor ya ay
- 1 yıl
Haydaa nelerle uğraşıyormuşsun. Senin gibi kadınlar böyle sorunlu adamlara denk gelince sinirleniyorum varya ziyan oluyorsun diyesm geliyor
Cevap sahibi1 yılÖyle oluyor zaten ziyan oluyoruz bizim gibi kadınlar böyle problemler le karşılaşınca özellikle karşı taraf sorunu kabul etmeyince daha kötü durum
- 1 yıl
He kabul de etmiyor bir de. Senin içinden neler geliyordur da bu herif yüzünden heves de kalmamıştır
Cevap sahibi1 yılBazen uykumdan açıyor beni ya seks için bende pjama giymeyi don felan hiç sevmem hemen dokunup ediyor pjama giysem hemen dokunamaz da kolay oluyor gecelikle dokununca istekleniyorum ama olmuyor koca gün istekli gezdigim oluyor mastürbasyon ta istemiyorum ilişki istiyorum ama evliligimde ki eşimde hayır yok o konuda eşim istekli ama olmuyor bir yerde birşeyi yarım kalıyorum sürekli yani sana dengini verir inşallah yoksa sende benim gibi koca gün istekli gezersin
Cevap sahibi1 yılKabul etse sorun yok tabi de etmiyor maalesef gurur heralde
- 1 yıl
Ben de koca gün istekli geziyorum da senin gibi bir eşim olmadı ki her türlü fantezileri deneyip rahatlayalım. Bu istekli hallerimizi karşılayacak bir eş denk gelmemiş ikimize de baksana
Cevap sahibi1 yılEvli misin değilsin diye düşünüyordum?
- 1 yıl
Yok ben bekarım evli olsam şu an onu isteklendirmekle meşgul olmak isterdim burada gezeceğime 😄
Cevap sahibi1 yılAhahaha iyisi senin olsun ya umarım birgün
- 1 yıl
Seninki de bir gün tedavi falan olur da yarım bırakmadan sağlam sağlam doyursun inş 😄
Cevap sahibi1 yılAhaha güzel di bu inşallah ta benimki iki sene oldu duzeltmez kendini ya😃
- 1 yıl
İki senedir yarım mısın sen şimdi
Cevap sahibi1 yılAhaha sen yeni mi sandin
Cevap sahibi1 yıl2 senedir maalesef 3 e girdik birde şaka gibi
- 1 yıl
Senin çok acil tatmin edilmen lazım hasta olursun bak 3 sene ne manyak mısın sen
Cevap sahibi1 yılŞu sıralar çok kötüyüm ama koca gün istekli geziyorum en ufak birşeyden etkileniyorum o derece oldum ya beni anlamadı tedavi ol dedim red geciktici kullan red iki üç git gelde boşalan adammi olur ya 3 kere arka arkaya yapar mesele iki üç gel de geri çekilme zevk vermiyor dokunup edince aşırı istekleniyorum tabi ama işi beceremiyor
Cevap sahibi1 yılİki senedir bu duruma iyi sabrettim
- 1 yıl
Bence de iyi sabretmişsin senin şu an o 3 senenin acısını çıkarmak için sabah kadar içinde gidip gelmek lazım ki biraz normale dön. Gergin yapar bu seni olmaz böyle
Cevap sahibi1 yılGeçen bir erkek yanlisiklik ile kucağımda eşya vardı kapıyı acicaksan tutabilirim dedi usta karşı daireyi yapıyor olur dedim o anda gogusume geldi eli hemen yukseli verdim sen düşün adam doyuramiyor ki cozum de yok
- 1 yıl
Böyle giderse gözün başka erkeklerde olacak o mini şortlarla geceliklerle başka erkeklerin kucağına gidersin kaybeder bu herif seni
Cevap sahibi1 yılYa çok güzel seks hayatım vardı aileler istemedi memleket farklıydı uzaktı olmaz denildi bitti o kadar uyum vardiki aramızda anlatamam saatlerceydi böyle ben afedersin artan inip eşege bindim derler öyle eşimden önce normalde açık biriydim sonra kendi isteğim üzerine tesettür e girdim ondan sonra eşim i buldum mesajlarda felan iyidi şöyle olur böyle olur sabahlara kadar felan dedim bu oldu tamam yani istediğim gibi adam bu seks te kafada okeyledim ama evlenince nikah kiyilmadan ilişkiye girmem ben dedi bu bana nikah kıyıldı o gece geldi bu iki üç git gelde boşalıyor belki düzelir dedim düzelmedi konuştum yok yok malzeme bu ceşmemi diyor adam p. rno filmimi sandın diyor tutamıyorum gelince nasıl tutucam diyor geciktirici yok geciktirici li prezo istemiyor hap istemiyor doktor istemiyor idare et dedi resmen bana zaten dedim bu düzelmez iki sene kendi başıma buraya kadar gelebildim tabi o her istediğinde onu iki üç git gele rahatlatfim ama ben hep kaldım ama son zamanlarda çok fena etkilenmeye başladım başkalarının en ufak birşeyin den
Cevap sahibi1 yılAslında yetersiz kaldığının farkında eşim gün içinde hep güzel cümleler yazar eve gelince hemen öper sarılır mutfaktaysam işim varsa gelir sarılır hiç sıkılmaz bunları yapmaktan hergün sevdiğini söyler güzel hoş ama bunlar yetersiz açığını böyle kapatmaya çalışıyor
Cevap sahibi1 yılBazen anlık gece vakti askılı ile balkona çıkarım görürse kızar birisi gorucek diye içi gidiyor dekolteli felan giyerim hep bakım makyaj yaparım kendimi hiç salmadim üçüncü senedeyiz ama eşim i bu konuda duzeltemedim
- 1 yıl
Senin eşin gerçekten sana sahip çıkamıyor
- 1 yıl
Bu kadarı çok fazla adamın duygusal tarafı iyi hoş güzel ama azıcıkta memnun et şu kadını yanıyor yani herkese nasip olmaz böyle kadın
Cevap sahibi1 yılCikicagi da yok daha 25 yaşındayım o 35 birde olgun bilinçli olması lazımda nerde
- 1 yıl
Çok da çıtırmışsın ya gerçekten ziyan ediyor adam seni bu yaşta bu ateşi kimsede bulamaz gerçekten hakkını verecek birinin kucağına itiyor seni
- 1 yıl
Eski halini özletmiş sana resmen
Cevap sahibi1 yılAynen öyle oldu
- 1 yıl
Bu kadar ateşli bir kadını bu kadar yarım bırakırsan hakkını veren birini bulur daha çok da gençmişsin
Cevap sahibi1 yılGencim su sıra aklım gözlerim başkalarına kaymaya başladı yanlış in yanlış olduğunun farkındayım ama insan kendini tutamiyor belki de en sonunda aldaticam günahtır belki dinen belki yanlıştır herşeyi biliyorum ama itende suç
- 1 yıl
Senin aldatman suç değil o herife verilmiş bir ceza sayılır bence. 3 kere girmeyle boşalmak neymiş git tedavi ol be adam. Başlayınca 3 saat sürse yetmiyor belli ki karına. Ziyan oluyorsun gerçekten ah ah
Cevap sahibi1 yılmaalesef dediğin gibi
- 1 yıl
Keşke benim karım olsaydın dedim içimden kaç kere varya
Cevap sahibi1 yılİlk iliskim zaten çok atesliydi nerdeyse farklı dehirdeydij 1 saat vardı aramızda her fırsat bulduğunda gelirdi giderdim sabah mesela yola cukardim 11 de felan 12 de ordayım sonra baslardik akşam üstü eve dönene kadsr bazen akşam ,7 ye felan kalırdım o gelirdi ben giderdim çok güzel ateşli bir ilişkiyi her türlü pozisyon herşeyi yaşadım tattım ama evlendigimden beri hiç birini iki üç git gel dışında yaşayamıyorum bu sadece dokunur eller emer bir bakmisim boşalmış neden bu duruma getirdi bizi bilemiyorum evliligimdeki şahıs niye böyle geri kafalı kalmış hiç anlamadım şu adamı
- 1 yıl
Ben de anlayamadım ama baya hasta yani adam ve kabul de etmiyor. Senin gibi sabahlara kadar her pozisyona girebilen bir kadını böyle bir adam daha ne kadar elinde tutabilir ki. Bir gün bu içindeki ateşi söndürmek için başkasının altında bulursan kendini o zaman ne yapacsk
Cevap sahibi1 yılBugünler de sabrım kalmadı gibi olurda bir nane yersem haberi olmaz ama başkasında tekrar tadinca ona evde yemek koyasim bile gelmez 😃
- 1 yıl
Başkasının altında sabahlarsan kendine gelirsin 😄 ama adamın itten farkı kalmaz senin için harbiden 😄
Cevap sahibi1 yılGerçekten öyle 😁
- 1 yıl
Bu gülüş normal bir gülüş değil sen yakında aradığın tatmini bulacaksın gibi geliyor 😄
- 1 yıl
Sen kapanmadan önce bir tane mi sevgilin oldu böyle
Cevap sahibi1 yılBirilerini gözüme kestiriyorumds çevreden olunca güvenemiyorum eşimi de tanıyorlar bana tanımadık lazım😁
Cevap sahibi1 yılOnu bulmasi mesele ahaha
Cevap sahibi1 yılİlişkiye bir kişi ile girdim
- 1 yıl
Nerde yalıyorsun sen
- 1 yıl
Yaşıyorsun diyecektim aslında 😄
- 1 yıl
Bir kişi olmuş ama tam olmuş her şeyi deneyip çıtayı yükseltmişsin
Cevap sahibi1 yılSonra kimseye guvenmedim biz onunla normalde ciddiydik o bana kaç evlenelim ailemle yaşarız dedi ben böyle birşeyi kabul edemezdim ailesi aşırı kalabalık aynı evdeler abu yenge ondan sonra sevgililerim oldu hepsini denedim süzdüm bıraktım bu eşimi buldum sonra tanıştık felan eşim öpmeye bile cekinirdi bir hediye vericek bir hallere girerdi dedim bu tamam pek bir şey yaşamamış eli ayağına dolanıyor belli konudtuk felan 2 sene flört durumu oldu sonra evlendik ama sevişme oldu eşimle oral da felan ilişkideki gibi bosalirdi hemen şüphelendim ama ilişkide öyle değildir heralde dedim evlendik adam oral i bıraktırdı bosslicak diye ilişkiye geçti
Cevap sahibi1 yılAynen herşeyi denedim hepsini tattım saatlerce yasadim eşim hiç
Cevap sahibi1 yılEdirne tarafı sen
- 1 yıl
Adam baştan belliymiş
- 1 yıl
Belki her şeyi tatmamışsındır çıkar yine bir şeyler 😄
Cevap sahibi1 yılMesajda çok iyidi adam ya gerçekte farklı sevgili denedim ama ilişki yaşamadım o adamdan sonra
- 1 yıl
K. çekmece tarafı
- 1 yıl
Adam gerçek bir hayal kırıklığı
Cevap sahibi1 yılİstanbul'da kuzenlerim var ya bazen görüşüyoruz onlarla aynen dediğin gibi
- 1 yıl
Benim de tekirdağ tarafında yazlık var 1 hafta oldu döneli dua et yolda falan karşılaşmayalım 😄
Cevap sahibi1 yılAhaha bugün tekirdagdaydim😃 gezmek
- 1 yıl
Aynı yerlerde dolanıp duruyoruz baksana bir gün denk gelirsek şaşırmam 😄
Cevap sahibi1 yılBazen kesana felan kaçıyorum 😃gezmeyi seven biriyim
- 1 yıl
Sen gidince gezilecek yer oluyordur keşanda 😄
Cevap sahibi1 yılArkadaşlarım var bazen yemeğe felan gidiyoruz bir kaç hafta önce geliboluya felan geçtik kış gelmeden biraz gezelim diyorux zaman buldukça eşim le de giderim de o hafta sonları uymayabiliyor
- 1 yıl
Yazmak ister misin bana. Hayır dersen üstelemem
Cevap sahibi1 yılKeşan ya küçük yer ama güzel orada yengemin anneleri felan oturuyor bazen gidersek ugrariz felan yengemler farklı şehirde onlara gider geliriz gezentili bir dongudeyim
1 yılYok yatarkende kullanılsın bu alimler iyice şaşırmış olmalı eften püften ayet uyduruyorlar evde istediği gibi gezilebilir
03 Yorumla- 1 yıl
Alimler ayet uydurmuyir ayet Allahin kelamidir soruyu soran aslında uydurmuş amsci soru veya öğrenmek değil provatif amaçlı bu
- 1 yıl
@Bulutsencer yok bazı alimlerde var imamlar vs evde açık gezene gece açık uyuyana melekler lanet ediyor diye
- 1 yıl
Aslında suç bizim biz dinimizi bilmiyoruz hacı hoca istediği gibi yorumluyor açıp kuranin mealini okumaliyiz
Hepsinin cvbı Kuran’ı Kerim’de mevcut
04 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum ama okumayı bilmiyorum
Soran1 yılYa abi çok uzun çok nasıl bulucam metsk ettiğim şeyi
Gizli Üye(30-35)11 ayÖyle bişey yok ya evde erkeğii ile iken istediğini giyer
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılEvde sıkıntıdan dışarıda kapalı oluyorlar genelde
00 Yorumla Sen nasıl giyiniyorsun?
00 Yorumla
1 yılNamahrem insanların yanında kapalilardir illaki
00 Yorumla
1 yılSende kapalı mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvde normal giyiniyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler de yazsın mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında