Herkes istediğini giymekte özgür elbette ama okullarda bir düzen olduğu için ideal boyutu hangisi sizce?

Herkes istediğini giymekte özgür elbette ama okullarda bir düzen olduğu için ideal boyutu hangisi sizce?

Etek forması yok ki liselerde. Yeni düzenle aptal zihniyetler yüzünden ortaokuldan sonra gidiyor. Ortaokulumda etek forma sözde vardı yururlukte ama giyen yoktu. Çünkü badem bıyıklı müdür bey kantinci ile orada tam hatırlamıyorum ama paradan bişeyler olmuştu hak yerken daha kayıt olur olmaz gelen kızlara etek almayın diyordu. Lisemde direk etek forması yoktu ve görmedim zaten. Şuanda da çoğu okulda yok. Etek forması olan okullarda bu gorseldekilerini tam anlamıyla beğenmedim. 4un bir parmak yukarısı açık kızlar için kapalı kızlar için ise 6 olmalı. Külotlu çorap giymeliler içine.
İlkokulda ortaokulda etegi alır almaz terziye gider kestirir 2 numara yapardım her zaman hahahshahah Tabii bi eğitim kurumunda olacak sey degil kendi cocugum istese yaptırmam 3-4 arası bi uzunluk idealdir…
Merhaba! Bu konuda biraz sert olucam öncelikle en uzun hangisi ise o çünkü günümüz gençlerinin gercektende ahlakı çökmüş durumda edep ahlak nedir bilmezler şimdi dicekler ki edep ile ahlak elbise ile mi ölçülür evet kardeşim elbise ile ölçülür dikkat edin bizim ne zaman edebimiz ahlakımız gitti çıplaklık basladı çünkü her şey öyle başlar edep baştan olur edep kişi kendisini düzeltmesiyle başlar.
3 diyenlerin ne kadar iğrenç bir zihniyeti olduğu ortada.
1-2 diyenler de onların fantezi dünyasında giymek istediği şeyler.
lise çağındaki kız çocuklarını o kadar kısa etekle okula gönderiyorlarsa acilen psikolojik destek almaları gerektiğini düşünüyorum.
İdeal etek boyu tamamen senin rahatlık algına, okulun kurallarına ve bulunduğun çevreye göre değişebilir. 🌸 Ben, genelde diz üstü veya diz hizasındaki seçeneklerin (2-3-4 gibi) hem rahat hem de okullarda daha çok tercih edildiğini görüyorum. Kendi tarzını oluştururken aynı zamanda rahat hissedeceğin bir boyu seçmen bence en önemlisi! 🩷✨ Unutma, bu tarz detaylar seni yansıtan küçük dokunuşlar. 💃
Cevap
56Cevap
3 olabilir
Normali 4, belki bir ihtimalle 5 olabilir.
imam hatipler için 6
Digerleri okul falan degil, baska bisi 🤣
bence 4,5 da listede olmalı
3 iyi. Bir iki parmak daha uzun da olabilir.
Burada 4 diyenler lisede 4-5-6 boylarda giyeni görmüşler mi acaba
Kesnlikle 4. lisedeyken kizlar kısa giydirdi yanıma oturnca kapat her yerin görünüyor derdim :)
3 ile 4 ün arası 😄 Yani 3.5 numara etek kesinlikle ideal 👍
İlla etek olmak zorunda mı dar olmayan geniş pantalon olmalı bence
Okul dışında kim ne istiyorsa giyer
Mantıklı bir ülke olsak cevap belli de, etek hiç olmasa daha iyi bizim memlekette.
Genelde 3 oluyordu bizim kizlarda ama popon kadar çekiyorlardı eteği
4 ideal bence 5-6 kezban işi 1-2 çok kısa rahat edilemez ama özel okullarda genelde 1-2
Gerçekçi yorum olmuş
Teşekkürler
Özel okula giden yakının var mı
Yok neden
Nerde biliyorsun diyecekrim
Kızlara bırakırsan 1 i giyerler iç çamaşırlarını gösterme gayet normal geliyor
Dört zaten belini kıvırıyorlar daha kısasına gerek yok
Guzel fotograf :) herkesin hayatinda olan 4.5 du ama koymamislar konusun tartisin lan zekasi :):):)
1. Fotoğrafı yaparsan herkes seni düşünürek anladın sen dkkd
O güzel ama lise deyilde kocanın yaninda
Hahahahaa bence 1 di. Old gold days.😂
3 okey de bir tık daha aşağısı olursa miss
4 ideal 1 2 diyenler var nasıl zihniyetiniz siz
Yani 4 / 5 idealdir diye düşünüyorum
4 numara ideal 5 giyen illa kıvırır
Üniforma olarak 3-4 arası ideal.
Her şeyin aşırısız olanı idealdir
3 ve 4 arası, 4'e yakın...
2 bence zamanımızda ikiydi hep
5 6, etek boyundan daha mühümi altında ne olacak