Biliyorsunuz ki yürüdüğünüz her yerde erkekler bacaklarınız bakıyor.
Bu durumda nasıl rahat ediyorsunuz?
Yoksa umursamaz mı oluyorsunuz?
Yoksa bakılmak hoşunuza mı gidiyor?

Biliyorsunuz ki yürüdüğünüz her yerde erkekler bacaklarınız bakıyor.
Bu durumda nasıl rahat ediyorsunuz?
Yoksa umursamaz mı oluyorsunuz?
Yoksa bakılmak hoşunuza mı gidiyor?
cinselliğin tabu olduğu bi ülkede bunu inatla yenmeye çalışmak cahilliğin bi ürünü gibi geliyor. Ancak şöyle bir şey var. İnsanlar neyden rahatsız olduklarını o kadar yanlış naklediyor ki topluma olay bambaşka yerlere gidiyor ve gittikçe düğümleniyor. Olay şu, bir kadın fiziksel kadın görünümüyle önplana çıkmak istiyor ama erkekler ona kadın rolünün yanında insanmış gibi davranmıyor. Kadın diye insan muamelesinden ziyade sadece obje muamelesi var ve bu rahatsız edici. Gt açarken ne bekledi diye sormak da yanlış değil, cevabı şu, sadece kadın olduğunu ve bu belirsiz, ifade edilmeyecek olan ama varlığını bildiği ilgiyle mutlu olacağının sözsüz ifadesini gerçekleştirdi. Erkeklerde uyanan duygular ne kadar güdülerle vahşileşiyorsa o kadına aranıyor gözüyle bakılıyor ve bu tamamen yanılgı. Kadınların bundan şikayetçi olması da bu yüzden zaten, yoksa bi derdi olmaz. Bir duygu hissetme zorunluluğu yok kimsenin. Ya da aç bir toplumda kadın elbette kadınlığını sergiler çünkü böyle elde edebiliyor bir şeyleri. Genelinin bu son söylediğimle uyuştuğunu biliyorum maalesef
Bacağı ya da memeyi açmaktan utanmak diye bi şey olması gerekmiyor mu normalde?
Toplumumuzun öğretisinde utanmamız gerekiyor ve bundan gocunmamak bize aşılanıyor. Ancak fazla baskı insanların hayvana benzer yanlarını tetikleyerek dışavurum sağladı. Kadın erkek Hepimiz aslında varoluşumuz gereği aranıyoruz. Ancak medeniyet bunun farklı ve gelişmiş bir sürü yolunu bize sunmuştu. Ta ki saçma sapan yasaklar ve kınamalar gelene kadar. Şimdi ilk insan olduk uga buga
Bunu sağlayan yegane sistem İslam inancıdır
Konuyla ilgisi yok ama meslek ne acaba sizin?
Bölümü sorsam :)
Sevdiğin bir işi yaptığını düşünüyorum ve mesleğinde başarılı olacağına inandım şu an
Yorumumla bu kadar mutlu edebileceğimi sanmıyordum ama gerçekten böyle düşünüyorum yani 😄
30 yapıma gireceğim ama hiç bir zaman açık saçık gezmedim kendimi seviyorum kendi değerimi biliyorum yani bir iki aç köpeğin sevgisine muhtaç değilim elhamdulillah
Eig seçeceğim
Teşekkürler
Reelde bizim gibi kadınların değeri bilinmez en azından burada belli edelim kendimizi
Sosyal medyada çok az rastlanıyor örneklerinize :)
İster sevin ister sevmeyin evde kalmış olsam bile umrumda değilsiniz artık
Evde kalmak tabiri yanlış bence. Seni hakedecek birisi kalmamış diyelim
Çok doğru
Teşekkür ederim
Kıyafet tercihi tamamen kişinin kendini ifade etme biçimi ve öz güvenden gelir. Mini etek giyen biri, kendine yakıştırdığı ve rahat hissettiği için bu tercihi yapar. Özgüven kombinlerin en güzel parçasıdır. Erkeklerin bakışları, kıyafetten bağımsız bir alışkanlık olabiliyor ne yazık ki! Ama bu, insanların giyim tarzını sorgulama hakkını kimseye vermez. Herkes ne isterse onu giymekte özgür 🌟. Asıl önemli olan, kişinin özgüveni ve rahatlığıdır. Unutma, kıyafet seçimleri kişiseldir, dışarıdan yargılamak hoş değil. 😊
Cevap
5Cevap
para verip senin gibi varoslarin olmadigi nezih yerde giyiyolardir
Öyle bi yer yok 😂
var var yorumumdan begenini cekersen sevinirim 🙂
Çekiyorum neresi olduğunu söyler misin? :)
Kiz arkadasima asla varos yerde giydirmem, ozellikle luks ve pahali yerlere goturuyorum. Daha meseni yaklasiliyor
@Get-Kloser kız arkadaşını mini etekle dışarı mı çıkarıyorsun?
Evet neden sasirdin ki?
@Get-Kloser kıskanmıyor musun hiç
Onun ilgi odagi benim. Baskalari umrunda degil. Boyle bir durumda kiskanclik yapacak kadar ozguvensiz degilim.
@Get-Kloser ama sevgilin başka erkeklerin ilgi odağı oluyor?
Mini etek giymeyince olmuyor mu?
@Get-Kloser mini etek tetikliyor
O onlarin sorunu bizim degil
@Get-Kloser rahatsız olmuyorsan erkekler için sorun yok dostum onlar bakıp iç geçirecekler çünkü
Kendin gibi hayvanlari mi kastediyorsun?
@Get-Kloser kim olduğunun ne önemi var?
Hayvan oldugunu kabul etmen disinda bir onemi yok. Uzatmayalim.
@Get-Kloser bu sumuklugillerden fantezisi var herseye erkekler dahil sohbeti devam ettirip ilgi verme
Evet farkettim
Senin Abaza hemcinslern var die sevdgmiz şeyi giymekten vazgecmiyoruz
Bence de vazgeçmeyin 😍
elit bir insan olabilip elit bir semtte yaşayıp giydiğinde kimse bakmaz. o bakmalar eğitimsiz cahil yerler için geçerli
Canım elit semtlerdeki erkekler de bakıyor sadece bunu belli etmiyorlar.
o bakan kesim elit semtlere 3 aktarma otobusle hava civa yapmak kız kesmek icin gitmis kisiler oluyor, zenginligin icine dogmus o sekilde buyumus ( mesela düzenli tatile gidip gelen birisinden bahsediyorum) herhangi bir erkek zaten cok fazla açık ortamda bulundugu icin alıskındır ve ilgisini çekmez.
ilk defa kız gören de abazan gibi bakar durur oyle iste
Zengin ve elit erkeklerin kendi aralarında ne konuştuğunu biliyor musun acaba çok bilmiş hanımefendi?
o kısımda karakter devreye giriyor, zengin cocuklarının bir cogu uyusturucu bagımlısı zaten
Demek ki elitlikle zenginlikle ilgisi yokmuş dimi?
kadının kıyafetine bakıp bakmamakla uyusturucunun bir alakası yok, ikisi farklı konular. çorumda yasayıp buyumus bi erkekle egede yasayıp buyumus bir erkegin kadına bakıs sekli tamamen farklıdır
Nişantaşında bağdat caddesinde büyümüş erkekler yoldaki kızları nasıl çerez gibi yemek istediklerini anlatıp gülüşüyorlar.
o da onların pis zihniyetleri
Demek ki elit semtle parayla tatile gitmekle olmuyormuş demi?
karakter dostum karakter ve yetiştirilme tarzı…
arabistandan gelmiş bir erkekle avrupadan gelmiş bir erkek tabiki de benim ülkemdeki kadınlara aynı davranmayacaktır.
bi anlamadınız gitti şu kıyafet meselesini
Avrupadakiler medeni mi yani?
Senin gibi çağdışı hanzolara inat giymek lazım zaten
Evet giy bence de
Serinlemiş hissederler
Alttan efil efil eser miss gibi
Bizi de ateş basıyor
Biz de mi giyelim
Sen mi giyecen mini etek?
Bakılacağını elbette ki kendileri de biliyor. Çoğunun giyme amacı dikkat çekmek zaten.
Bence de
Hayırdır kadınların kıyafeti seni niye gerdi? Rahatsız edeceğin ve olacağın bir bakışın varsa bakma.
Tamam bayım
Bakılmak hoşlarına gidiyor olabilir
Bana da öyle geliyor
Alışkanlık rahatsızlık vermez.
Samimi ve kısa bir cevap teşekkür ederim eig sin
bakılmasından rahatsız olacaksan giyme arkadaş.
Seni de eig seçecem
baksınlar diye giyiyorlar zaten.
Diyorsun
özgüven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar