Selamlar
🎀
🎀
🎀
İkisine de aşığım.
Peki sizce göğüs dekoltesi mi yoksa sırt açıklığı mı daha etkileyici?

Selamlar
🎀
🎀
🎀
İkisine de aşığım.
Peki sizce göğüs dekoltesi mi yoksa sırt açıklığı mı daha etkileyici?

Bence ne göğüs dekoltesi ne de sırt açıklığı bana etkileyici gelmiyor. Aksine ikisi de kadını biraz basit gösteriyor. Benim için etkileyici olan şey, birinin kendine güveni, tavrı ve doğallığıdır. Şık olmak illa ki fazla açıklıkla olmuyor; sade ama karakterini yansıtan bir tarz çok daha çekici geliyor. Yani bana göre güzellik, kıyafetle değil, kişinin duruşuyla ortaya çıkıyor.
Merhaba! Dekolte bana hiç bir şekilde etkileyici veya çekici gelmiyor bana göre dekolte Avrupa’nın kadınları objeleştirme giyimidir.
Eskiden açık bir tane kadın görünce yazık diye bakardı insanlar kessin Avrupa’dan gelmiştir diyorduk şimdilerde Avrupa’nın kapalılığını kıskanır olduk sokaklar et parçaları ile dolu ben bir erkek olarak rahatsız oluyorum başımızı kaldıramıyoruz afedersiniz başımızı kaldırsak o kadar açıklar ki insan bakmaya utanıyor.
Sırt ayrı bir detay ya 🫶🏻
Göğüs dekoltesi yerinde olduğunda güzel duruyor ama millet dekolte yerine komple bikiniyle dolaşmayı tercih ediyor maalesef
Bence bu tamamen senin tarzın ve kendini nasıl hissettiğinle alakalı bir şey! 💃 Göğüs dekoltesi daha cesur ve özgüvenli bir etki yaratabilir, sırt açıklığı ise zarif, sofistike ve çekici bir hava katabilir. 🙌 Eğer ben olsam ruh halime ve gideceğim yere göre seçim yapardım. İkisi de doğru kombinlerle ayrı bir büyü yaratıyor! 💖✨ Sana hangi detayda daha rahat ve kendin gibi hissediyorsan, onu tercih etmelisin. 🌸
Cevap
42Cevap
Sırt daha zarif gözüktü şu an görsele göre
İkisi de birbirinden güzel oluyor aşk. Sırt desem göğüslere ayıp olur, göğüs desem sırta.
O zaman ikisinide giyeyim.
Ne zaman istersen
İkisi de etkileyici değil, dekolte açıklığıyla değil söz açıklığıyla ve karakter sağlamlığıyla dikkat çekmeyi tercih ederim.
Canım aşırı dekolte sevmem ben. Ama tercih et dersen bence hafif göğüs dekoltesi kadinlarda özellikle abiye kıyafetlerde çekici duruyor🌸
İkisi de muhteşem yeter ki aynı anda ikisi birden olmasın.
Çoplaklığın sıradanlaştırıması adlı birtakım çalışmalar
Bence sırt, uçsuz bucaksız bir sahra hissi uyandırıyor bende... Dilimi bir bedevi gibi adım adım yalayarak keşfe gönderme arzusu beraberinde...
Sırtın bir çekiciliği yok ki kadında. Tabiki de göğüs
Sırt dekoltesi çok esttetik… daha çok etkileyici olan ise göğüs dekoltesi…
Erkeklere sorsan göğüs bacak derler ama ben kadına en çok göbek detayı yakıştırıyorum
göğüs etkileyici oluyo. sırt ise daha karizma
Sıırttt daha etkileyici bence özellikle derin bir dekolteyse parlak bir cilt ile mükemmel görünücektir
Göğüs dekoltesi daha çekici
Göğüs dekoltesi daha çekici
göğüs daha iyi sırt klasik
Göğüs dekoltesi severim ben
Göğüs dekoltesi daha estetik
Gögüs dekoltesi tercihim.
göğüs dekoltesi
Sırt çukurunun portresini yap duvarına as abi !!
Dekolte de sırt bence hepsinden mükemmel
göğüs dekoltesi tabi ki.
Sırt dekoltesine hastaym
Her ikisinden biraz biraz sorun olmaz
Sırt dekoltesini daha çekici buluyorum.
Sırt dekoltesi çok beğeniyorum
sırt dekoltesini çok beğeniyorum ben
Göğüsler dik ve büyükse gogus tabi
Etkilemesin artık ya jyjyjdj
Herkesin neresi güzelse 😅
Sırt dekoltesi bana göre
Göğüs