Tanga iç çamaşırı çok yaygınlaşmış ve artık tanga giyme yaşı liseye kadar inmiş. Bu gerçekten doğu olabilir mi? Bana çok inandırıcı gelmedi ama lisede okuyan bir kız gerçekten tanga iç çamaşırı giyiyor olabilir mi ya?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Normal. Tangayla giyilmesi gereken kıyafetler var ve ayrıca rahat.
Tamam da lise çok erken değil mi, yani lisedeyken bir kız ne zaman, ne tür şeylerin altına taga giyebilir ki?
Astar olmayan elbisenin altına
Hmm anladı. Peki okul eteğinin altına falan giyiyorlar mı ya da okula giderken ne giyiyorlarsa artık?
Pedofili alarmıı
Her şeye pedofili demek ne alaka. Lisede kız tanga giyerken genç kız oluyor, çocuk olmuyor, ben lisede neyin altına bir kız tanga giyer ki diye sorduğumda pedofili oluyorum, iyiymiş :D
Lisedeki çoğu kız daha çocuk
Yani çocuk yaşta tanga giymiş oluyor, anladım başka sorum yok :D :D
Evet indi
Tamam da lise çok erken değil mi, yani lisedeyken bir kız ne zaman, ne tür şeylerin altına taga giyebilir ki?
Ben liseyi yeni bitirdim, üç yıldır tanga giyiyorum. Mini etek de giyiyorum, şort da giyiyorum, tayt da giyiyorum
Okula giderken ne giyiyordun peki, okula giderken neyin altına giyiyordun yani?
Bazen pantolon, bazen etek
Lisedeyken okula gideren giydiğin eteğin altına giymek büyük cesaret, özellikle etek miniyse. Yani gün içinde rahat hareket edebiliyor muydun ki?
orada mısın?
Etek normaldi ya, çok mini değildi, dizimin biraz üstünde.
Frikik falan oldu mu hiç peki merdivenlerden çıkarken falan vs? Bir de nasıl hissediyordun kendini lise çağlarında tanga giyerken?
Tanga rahat ya, seviyorum ben. Frikik falan da oluyodur illa ki
Eteğin altına tanga giydiğinde daha bir seksi hissediyor muydun kendini peki? İlla ki merdivenlerden çıkarken falan frikik olmuştur bence de.
Evet olmuştur. Bazen erkekler bakiyodu ama takmiyodum. Yani tabiki seksi hissediliyor tangayla
Lisede yakışıklı bulduğun beğendiğin birileri vardır, onların bakması daha çok hoşuna gidiyordu kesin. Peki bişeyler yaşadın mı, yani o tangayo gören şanslı birileri oldu mu okuldan?
Çok özele gitti muhabbet
Merak ettim oldu mu sadece diye. İlla ki sevgilin olmuştur lisede en az bir kişi
Oldu tabi
Lisede birçok şeyi yeni yeni keşfediyor bir de insan, karşı cinse merak çok oluyor. Benim de vardı çok beğendiğim bir kız, o da iddialı giyinirdi falan. Lisede ekstra bir ölüp bitiyoruz kızlara, erkekler olarak çok sürünüyoruz peşinizde :)
😌😌 olacak o kadar
Şikayetimiz yok, her türlü değersiniz sürünmeye, siz olmadan olmaz :) Kafa dengisin, takip etmek, sohbet etmek isterim :)
Çıktım gizliden
Takibe aldım, teşekkürler :)
Bozdular her şeyi
Bunun neden bir bozulma olduğunu düşünüyorsun? Yani bir kız lise 3'te giyince bozulma, üniversite 1 ya da 2'de giyince normal mi oluyor?
Normal degil hiç bir şey
Ha sen kadınlar hiç tanga iç çamaşırı giymesinler diyorsun yani
Tamam bir şry yok anlamıyon bir şey
olabilir normal
Ciddi misin, nasıl normal ya lisede gerçekten giyiyor olabilir mi bir kız tanga?
Normal değil tabi
Ne açıdan normal değil sence? Yani bir kız lise 3'te giyince anormal, üniversite 1 ya da 2'de giyince normal mi oluyor?
Reşit en azından
Hmm tanga reşit olmayı gerektiren bir iç çamaşırı mı yani?