9 ayBu sadece tanışma sanırım. Tanışma için uygun görünüyor ama biraz daha renk uyumu yakalasan daha güzel olacak gibi. Mesela siyah bir elbise tercih etsen ya da ayakkabıyı elbiseye uydursan bende size kahve içmeye gelebilirim😂 Allah mesut etsin bahtınız güzel olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok güzel bir fiziğe sahipsin bu elbisede boy vs olarak hanım hanımcık biraz modeli eski duruyor
Misal
https://pin.it/7cep9fqAI Şu tarz zara bilekliklerinden takarsın zarif bir kolye ayağındaki terlikle çok şık hemde özenilmiş durur saçların düz yerine dalgalı olsa daha hoş bir görüntü olur makyajsız ya da bir kapatıcı rimel hem modern hem şık
ya da uzun kollu istiyorsan şu tarz tulum ya da ikili takımlar https://pin.it/1iQdRyQkc uygun olabişir
Üstündeki elbise siyah olsa modeli belki çok can yakmaz ama rengi biraz 🤏🏻 alınma kötü gibi model kruvazede kemer piliseli rengi bir araya gelince olmamış bütün olarak şık bir görüntü çıkarmıyor ama fiziğin güzel elbiseyi taşıyorsun hakkını vermek lazım10 Yorumla
Bu ne kız ezik gibi az resmi şık zeki kadın gibi giyin seni hafife almasın gelecek ağır hasarlı herif snxnsncksjc. Talibini kendin bulsaydın keşke evlilik sıradan bir şey değil neyse ne haliniz varsa görün.
13 Yorumla- 9 ay
Jdkkdkdkd
- 9 ay
@Yamaç3531 ne oldu
9 ayBu elbise çok zarif duruyor! Rengi hem tatlı hem de şık bir hava katmış. Üst kısmının detayları ve eteğin plisi gerçekten göz alıcı. Ayakkabı seçimlerin de çok uyumlu ayrıca! Talibin bu görünüşle seni gördüğünde kesinlikle etkilenecek 🥰 Kendine güven ve o güzel enerjini yansıt! 🌸✨
02 Yorumla- 9 ay
Xndjjdjdowodowopddo
- 9 ay
Şşşt
Yapay Zeka Cevapladı
Bu elbise çok zarif duruyor! Rengi hem tatlı hem de şık bir hava katmış. Üst kısmının detayları ve eteğin plisi gerçekten göz alıcı. Ayakkabı seçimlerin de çok uyumlu ayrıca! Talibin bu görünüşle seni gördüğünde kesinlikle etkilenecek 🥰 Kendine güven ve o güzel enerjini yansıt! 🌸✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
Gizli Üye(18-24)9 ayNe kadar saçma sapan yorumlar yapılmış okurken şok oldum. Arkadaşlar pardon da siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? Kiz alt tarafı elbise nasıl diye sormuş siz kızın adını nerdeyse orspuya cikaracaksiniz demediginiz kalmamış hic utanmaniz arlanmaniz yok mu sizin ya? Kalbinizi bu kadar mı kötülük bürüdü? Allaha nasıl hesap vereceksiniz ben çok merak ediyorum üstünüzde bir sürü insanın ahı var
81 Yorumla- 9 ay
👏
9 ayÇok Harika bir seçim çok cici genelde bu tarzı ben kullanıyorum ama kapalılar icin daha uygun ama sende kendini böyle rahat hissediyorsan çok Harika
10 Yorumla
9 ayElbisen güzel. Beyaz ya da krem bir terlik giyersen daha güzel olur. Altın sarısı ince bileklik ve kolye de takabilirsin. Allah tamamına erdirsin🌹
00 YorumlaRenk ve desen olarak guzel ancak özellikle alt taraf biraz fazla uzun deilmi hee bide o terlikleri giyceksen bunun altına olmaz krem bi terlik kullan derim bu kıyafete
00 Yorumla
9 ayHalı modeli gelen damat adayı için çok uygun uzun uzun bakacak ve tam bir tur alabilecek çol şanslı valla dümdüz halılara bakmak hiç zevkli olmuyor 😂😂
00 YorumlaÇok zarifçe yakışmış bence pembe bide kuantum bir renk olarak harika umarım Hayırlı olsun İnşallah senin için güzelim 🫶😍😍💚
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı.
9 ayGüzel ama biraz eski kombin değil mi tabi yinede siz bilirsiniz ortamı daha iyi nasıl rahatsan öyle ol Rabbim hayırlı insanları getirsin ✨🙏
10 Yorumla
9 ayEpey kezban tarzı olmuş. Çok gereksiz dekolte olmasın elbette ama perdeden elbise yapmış gibi de olmamalı sdfsdf 😃
10 Yorumla
9 ayHayırlısı olsun hakkınızda. Hanim hanımcık duruyor. Ama çay falan verirken önün açılır oraya bi çengelli iğne tak
10 Yorumla
9 ayDemode duruyo bu renk yerine pudra pembesi zarif dururdu
20 YorumlaCıkk hiç olmamış?
Yanlış anlamayın ama bu elbiseyle işiniz zor
Ya yeni bi elbise alın ya da arkadaş kuzen bi pembeliden mutlaka destek alın00 YorumlaYüreğinin temizliğini kimsenin bozmasına izin verme. Kendi doğrularınla yaşa. El alem ne der? Diye yaşarsan mutlu olamazsın
00 Yorumla
9 ayÇok iyi fazla şık giyersen dünden razı derler daha kesin bir şey yok ortada hanım hanımcık giy gitsin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 959 cevap paylaştı. Tarzın bence iyi değil. Zayıf bir kadınsın, daha vücut yapına uygun kıyafet seçmen doğru olur. Terliğin ise çok kötü ve uyumsuz. Genç birine olmamış.
00 Yorumla
9 ayDışarda açık saçık gezin kafelede barlarda biz özgürüz diye bağırin görücü gelince edepli giyinin ne güzel İstanbul be
016 Yorumla- 9 ay
Kadının dışarıda açık saçık giyindiğini nerden biliyorsun gördün mü ettin mi bıktım artık sizden be
- 9 ay
Hep öyle genelde. Sırf bu fotoğraf paylaşan kızdan bahsetmiyorum genel olarak öyle çok gördüm bana lalaluga yapmayın ne dediğimi iyi biliyorum
- 9 ay
Kendi üstüme alınmıyorum 😃
- 9 ay
Ciplak gezmesine bende karşı biriyim sadece kızdığım nokta şu o kadını görmeden ön yargılı olması
- 9 ay
Sana ne ya da size ne istediği gibi giyer senin gibi olmak zorunda mı ya da senin toplumsal normlarına uymak zorunda mi
- 9 ay
Dışarısı ev değil iç çamaşır kifayet değil bizde anası babası kocası değiliz gözümüz görmek zorunda değil istemiyoruz çok tatava yapmayın biraz ahlakınız olsun
- 9 ay
Cok şükür kendimden eminim ne bir edepsizliğim olmuştur ne dedikodum nede yalanım herkesi yanınızda ki yörenizdeki 2 yüzlü insanlara benzetmeyin kadın dediğin kendisine yakışanı giyer esc gibi değil özel bölge denen yerleri ta dibine kdr açmak nedir? Nedir yani söyler misin? Benim eşim bunları benim babam bunları görmek zorunda mı? Rahatsız oluyoruz anlamıyor musunuz? 2 cm daha uzun giyinse ne olacak? Ne olacak yani bumu kadınlık eski dönem kadınlarına bakın bir isterseniz Atatürkun annesine bakın isterseniz sizin tek derdiniz İslami bitirmek başka hiçbir korkunuz yok İslam islam
- 9 ay
@pleiionex seninle tartışmak istemiyorum lütfen işine bak
- 9 ay
Ulan varya size ne anlatsam boş yazık ne bos şeyler için savaş veriyorsunuz lutfen yazmayın artık
- 9 ay
Tamam pelocum sensin annecim yavrucum sensin
- 9 ay
Büyüyeceksiniz 😊ama çok geç olack iyi günler
- 9 ay
Evli değilim:) keşke sende biraz saygıyı öğrensen bazen çok komik oluyorsunuz
- 9 ay
😃
- 9 ay
iki saat girmedim siteye arkamdan havlayanlara bak. Size kısaca cevabim şu. HAVLAYAN KÖPEK ISIRMAZ 🐕
😉
BEN SİZİN CİDDİYE ALMIYORUM O YÜZDEN VE SOYLEDİKLERİMİN DE YAZDIĞIM YORUMUN DA ARKASİNDAYİM )))) COK HAKLİYİM ÇÜNKÜ DEDİKLERİM DURUMLARİ GOZLERİMLE GÖRDÜM ŞAHİT OLDUM. SANANE DİYORSANİZ , BENİ İLGİLENDİRİR ÇÜNKÜ TOPLUMDA AHLAKSIZLIĞI TEBLİĞ EDİYORSANİZ AHLAKSİZLİKTAN YANA OLUYORSANİZ BU KONU BENİ İLGİLENDİRİR. VE SİZLER DE O AHLAKSİZLARDAN FARKLI DEĞİLSİNİZ.
9 ayYakışmış sonucta isteme degil abartıya gerek yok ama kapalı değilsen başka bi sey de düşünebilirsin bence
00 YorumlaFarklı model güzell elbise seçebilirdin yine de iyi elbisen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayGörücü usulüne nasıl olumlu bakiyorsunuz ya saçmalık kendinize bunu yapmayın kendinize saygınız olsun
110 Yorumla
Soran9 ayBirileri bizi kandırsin seviyorum ayaklarına hayatimizla oynasin evlenmesin bumu mantıklı?
Cevap sahibi9 ayPeki hiç tanımadığın birinin sanki araba galerisine gidip araba seçer gibi seçip beğenip alması ya da manava gidip karpuz seçer gibi seçip alması ne kadar doğru? Hem bu şekilde sen kendini bi eşya gibi nasıl hissetmiyorsun ya sanki kurbanlik alır gibi gelip bakıp alacaklar ya çeyize buzdolabı seçmiyor farkindaysan evleneceğin insan böyle seçilmez şu an seni bi eşya ya da sevilmeyi bekleyen kurbanlık gibi görüyorlar ve öyle göstermiş oluyorsun kendini bi 3. kişi gözünden bak. Ayrıca tanımadığın biri için bu kadar süslenmek çok istekli gösterir
Soran9 aySen daha evliliğin kumar olduğunu anlayamamişsin
Cevap sahibi9 ayKumar değil. Belki bu görücü sana başta iyi görünecek ama evlenince çok değişecek bambaşka olacak. Mutsuz evliliklerin çoğu görücü çıkıyor
Soran9 ayPeki ne yapayım başka fikrin var mı ?
Cevap sahibi9 ayUzun uzun bi kaç ay iyice tanıman lazım birlikte vakit geçirdikçe gerçek yüzünü görürsün mesela bi cafede otururken falan başka kıza bakıyor mu onu görürsün ya da dışarda başkalarına karşı nasıl onu görürsün bu zaman diliminde ne kadar yalanı dolani çıkacak ona bakarsın yani zaman lazım öyle tanımadığın görücüye tamam diyip haftasına yüzük takmak yanlış
Soran9 ayZaten öyle hemen yuzuk takacak halimiz yok. birkaç hafta tanışırız ona göre adım atacağız.. bakalım önce birbirimizi beğenecekmiyiz isinacakmayiz bu önemli
Cevap sahibi9 ayGörücü geldimi nasıl geçti
Cevap sahibi9 ayHe pardon pazar günüymüş
Soran9 ayYarın gelecek hayırlısıyla
- Moda & Stil konusunda 541 cevap paylaştı.
9 aybabannemin gençliğine benziyor uygundur hacı amcama
12 Yorumla- 9 ay
Yaşına bakarsak sende dedesinnn!!!
- 9 ay
@mavigökyüzü_00 henüz kısmet olmadı. davula vurdum ses bahçedeki katırdan geldi enteresan...
9 ayBuradaki olumsuz ve eleştirel görüşlere lütfen aldırış wtmeyin
10 YorumlaBu fiziğe daha güzel ve daha modern bir model olabilirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 aymüşteri geliyor elleri oluşturmaya başlamışsınızdır ailecek kimbilir neler isteyeceksiniz
24 Yorumla
Soran9 ayYıllarca on kişiyle yatıp kalkanlara evlilik normal, görücü usulü evlenenlere neden bu ön yargıniz? Ne ailemi ne beni tanımadan peşin hüküm vermeniz yanlış ve aşırı çirkefçe... herkes istediği gibi evlenir.. siz kendi hayatında bakın..
Cevap sahibi9 aybol kazançlar kanka ağlama
Soran9 ayBence şu an ağlayan sizsiniz... mutsuzluğunuzu sağa sola saldırarak dindirmeye çalışıyorsunuz...
Cevap sahibi9 ay@q_soulfly ha yaşa...
Gizli Üye(36-45)9 ayŞimdiden mutluluklar ama bunun sade ve düz siyah olan modeli daha iyi olurdu bu ilk bakışta bornoz gecelik karışımı gibi duruyor kırdıysam affola
00 YorumlaMerhaba, sanki günlük elbise gibi geldi bana, fotodan kaynaklı mı bilemiyorum tabi
00 YorumlaBir şey diyeyim mi memeler çok belli belli etmeyen bir şey giy başka bir elbise ya da
00 Yorumla
9 ayGuzel ama altına terlik giymezsen daha güzel olacak
00 Yorumla
9 ayBence gayet güzel, Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin 🤲😊
00 YorumlaDaha yeni model bi elbisen varsa onlsrı tercih et bencee
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayDaha orta yaş elbisesi gibi
Gençsin
Bence başka bir alternatif tercih etmelisin00 Yorumla Kahveleri verirken yakan açılabilir. Yuvarlak yaka tercih etseydin.
00 Yorumla
9 aybence burada böyle fotoğraflarını paylaşma kötü düşünceli insan çok var
00 YorumlaKarşınızdaki kişinin örf ve adetleri size uygunsa uygundur.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayGayet uygun, hanım hanımcık birilerini görmek sevindirdi. Hayırlısı olur umarım senin adına.
00 Yorumla
9 ayGüzelmiş Allah hayırli afiyetlisini versin hakkında
00 Yorumla
9 ayYani zaten görücü ise çuvalda git her halükarda seni zorla evlendirecekler
00 Yorumla
9 aysade hos eski donemde ki gibi mutevazi ama kol gogus kismi biraz fazla mi bol
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı.
6 ayElbise güzelmiş yok gibi ince 5 den ten rengi külotlu çorapla kombinlersen harika olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayÇocuk ne iş yapıyor gördün mü daha önce hiç telefonla konuştunuz mu
02 Yorumla
Soran9 ayHayır ilk defa gorucrm
Cevap sahibi9 ayTipini de mi görmedin ne iş yapıyormuş
Gizli Üye(45 üstü)9 ayTalip ney ya görücü usulü ailesiyle birlikte falan mı yoksa söz kesme mi
09 Yorumla
Soran9 ayGörmeye gelecek
Cevap sahibi9 ayAilesiyle birlikteyse uygun ama biraz kapalı
Soran9 ayÇok açık giyinmiyorum ailesiyle gelecek
- 9 ay
Ne alaka biraz kapalı yaa , gelenler çıplak görmeye mi geliyor?
Cevap sahibi9 ay@1Dehliz1Zirve bana göre kapalı ben çıplak giyonsin demedim
Cevap sahibi9 ayBenim fikrim bu fikir beyanı istemiş size ne?
- 9 ay
Fikir senin tamam ama , biraz açınca ne değişecek? Vücudunun bir kısmını göstermesi ona veya karşıya ne kazandıracak?
Cevap sahibi9 ay@1Dehliz1Zirve daha güzel duruyor bişey kazandırması gerekmiyor sanane benim fikrim demedim mi seni ne ilgilendiriyor hala boş boş yazıyorsun
- 9 ay
Umarım anlarsınız
Gizli Üye(36-45)9 ayTalibim ne demek. Ne ayıp bir ifade. Neye talip? Endamına mı
10 Yorumla
9 ayGüzel duruyor. Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.
00 YorumlaGörücüye çıkmak ne ya kaçıncı yüzyıldayız millet severek evlendiğini bile tanıyamıyor yapmayın etmeyin
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKızma ama o kadar güzel olmuşsun ki keşke talibin ben olabilseydimm
00 Yorumla
9 ayBiraz daha şık ve kaliteli şeyler giymenin tavsiye ederim. Malzeme kalitesi demiyorum kıyafet basit olmamalı bence özellikle de bu tür durumlar için. Hem kendin olmalısın hem de özenli görünmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKadınlar daha iyi anlar da bence gayet güzel. Hayırlısıyla ve güzeliyle nasip olur inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBence harika bir seçim, ayaklarının görünmesi güzel durur bence bu şekilde göz kamaştırırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayMakyaj saç ve ayakkabı seçimi ile güzel kombinlenicek bir elbise ama şu an kötü duruyor.
01 Yorumla
Cevap sahibi9 ayNiye laf dinlemiyosun
Gizli Üye(25-29)9 ayArtık ben senin talibinim muhteşem görünüyorsun be gülüm keşke sen benim karım olsaydın 😋😋😘😘😍😍
05 Yorumla
Cevap sahibi9 ayBirde geldiler mi ne oldu merak anlatır mısın canım 🥰
- 9 ay
selam
- 9 ay
hahahajysja
Cevap sahibi9 ayAleyküm selam 😃
Cevap sahibi9 ayBizde böyle Mevlana gibiyiz ne olursan ol yine gel deriz 😂
Gizli Üye(36-45)9 ayOlmaz öyle şey seni bu güzellikle kaybedersek KS öksüz kalır talibini gönder gitsin
08 Yorumla
Cevap sahibi9 ayCiddi olmadığımızı anlamadın her halde reis ironi yapıyoruz
Cevap sahibi9 ayReis kız evlenecek nerdeyse pohpohlasak ne olacak sonuçta aileler okumadın bari bir an önce evlen git mantığı taşıyor, okusa da evlendirelim seni diye kızları sanki yükmüş gibi düşünüyorlar kaç defa böyle soru gördük
Cevap sahibi9 ayReis hepsi değil ama bazıları erkekleri de prenses görüyor kızları gömüyorken erkekleri unutmamak laozm kerimcan çakması doldu ortalık ay uy diye geziyorlar tırnakları kırılacak gibi
Cevap sahibi9 ayKadınlara laf söylersen olacağı bu erkekleride savunma reis ayrım yapmamak lazım her kız öyle olmadığı gibi
Cevap sahibi9 ayHaklısın senin de yaşam düşünce şeklin bu yapacak bir şey yok.
9 aySütyen felan giyme sakın erkek tarafını kandırma
10 YorumlaYa arkadas herkesin mi ayagi guzel olur. Cennette mi çıktı o ayaklar yav
00 Yorumlauygundur giyebilirsin kabul edeceksen giy yoksa zahmet etme
00 YorumlaBelden aşağı kısmı kötü bu tarz fazla pilli elbiseler itici duruyor
00 YorumlaOda rahat bişeyler giysin direk buradan yatağa gidersiniz artık
00 Yorumla
9 ayElbisen daha iyi olabilirdi onun haricinde çok güzelsin
00 Yorumla
9 aycanım saçma yorumlara bakma güzel durmuş üstünde inşallah hayırlısı olur.
00 YorumlaHarika biliyor musun öyle bir harika ki anlatamam sana 🤣
00 YorumlaGuzel ama lacivert bordo gini renkler daha şık durur bunlar günlük duruyor
00 YorumlaFarketmez ciddi talip mi 6284 le dilandirnalik mi giruyon ona gore
00 Yorumla
9 ayBal gibi olmuşsun da evleneceğin adam böyle görse seni ne düşünür
00 Yorumla- Devamını Gör (180)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım