sosyal medyada fotoğraf paylaşmaları doğru mu
ben bile yapmıyorum saçma bence
sosyal medyada fotoğraf paylaşmaları doğru mu
ben bile yapmıyorum saçma bence
Aile rızası olmalı ve mesafe de önemli. Tanımadan evlenemez sonuçta. Ayrıca kimse dini kusursuz yaşamıyor. Böyle şeylerle onları eleştirmek gereksiz olmuş.
Sevgili olmak ya da sosyal medyada fotoğraf paylaşmak tamamen bireyin tercihine bağlı bence 😊 Herkesin hayat görüşü, öncelikleri ve yaşam tarzı farklı. Türbanlı ya da değil, önemli olan kişinin kendini nasıl ifade etmek istediği ve kendi sınırlarını belirlemesi. Kimseyi dış görünüşüne ya da inancına bakarak yargılamamak lazım. Unutma, herkesin hayatı kendine ❤️
Cevap
26Cevap
Niye canım onlarda insan sonuçta tanışmazlarsa insanlar nasıl evlensinler ya da sevgili olsunlar bu saçma bı düşünce
sevgili, flört geçmişi kabarık olanlardan bahsediyorum
T. akkipp atarr misin lütfen
Eftar
Bekliyorum
Şimdiden tşkler😎 👍
Buna karar verecek kişiler biz miyiz? Hem herkesin kendi hayatını türbanlı olup seks yapan insanlarda var mevzu kafaya örtülen bez parçası değil içinde olanınyaşamak.
bir insan hiç tanımadığı bir başkası tarafından eleştiriyorsa doğru yoldadır
🤣
Onlarda insan ama sınır aşmamaşaeı onların iyiliğine
eskiden türban diniydi artık moda oldu o yüzden herşeyi yapabilirler süslümanlar
Bence herkesin hakkı. Ama onlar biraz abartıyorlar ( bazıları )
Yapabilir hiçbir sıkıntı yok. sonucta kendi tercihleri
bence norml oda es arıuor olabılır saygı duymk gerek
Yapar ya. Türbanlılar neler yapıyor bir bilsen
Sevgili olmadan doğru insanı bulamazlar. Dünya çok tehlikeli.
Devir artık o devir değil her gördüğün türbanlı olanı Müslüman sanma
doğru bence. kendi tercihleti
İmkanı olan yapsınnn
Bence değil. Ya sevgili meselesi hiç kimse için doğru değil
Ohoo neler neler yapıyorlar
herkes yapabilir. giysi engel değil
türbünlılar ikişiyor bile
o kadar da değildir
Sen bile 🤣
evet benim saçım açık ama ben daha edepliyim bunlardan. sosyal medyaya bakıyorum ilgi manyağı çoğu. herkesle flörtleşmeler, binlerce kişinin göreceği siteye sürekli foto atmalar
Toplum da kendini kanitlama hatta afedersin sıç. rken bile sosyal medyada çekme gösteriş hastalığı olustu bende seninle ayni fikirdeyim.
İnsanlarin özeli özel kalmali
Bilmen seversem yaparım
sen türbanlı mısın
ne diyorsun
Sen tesettürlümüsün
hayır
Sende yap
Doğru değil bence
Tercih meselesi
Türbanlılar neler yapıyo bi bilsen jsksksks
Sen bile?
Kişinin kalbi daha önemli bence
Allah yok o yüzden devamke ✌🏾
Yapma
Doğru
Haklısın
Sen kapalı mısın
hayır
Neden onların ihtiyacı yok mu
benim saçım açık, dinsizim ama rahibe gibi takılıyorum beğenen kişi çok olmasına rağmen. onlar kendilerini frenleyemiyor mu
Yoo neden frenlesin sen de zamanı gelince yaşarsın
Yaparda gizli
Sen bile derken
evet ben bile. saçım açık ve dindar değilim. güya türbanlılar daha edepli düzgün görülüyor ama bakıyorum da (örn. twittera) fotoğraflarını atıyorlar binlerce kişi görüyor, önüne gelenle flörtleşiyorlar falan, sevgili geçmişi kabarık. ters değil mi onların durumuna bu
Bak şöyle anlatayım sen ya da tesettürlü bir arkadaş giyiminiz beyninizi etkilemez onlara yaptıran kafasındaki örtü değil beynindekiler ve tabiki arkada aileden aldığı baskı
zorla kapananlardan bahsetmiyorum. Dindar olanı da böyle
Dindar olanı değil dindar görüneni
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?