2 yıl önce Hristian oldum ama yine de merak ediyorum. Sizce tesettür, bana yakışır mı?

Ben 18 yaşındayım ve hayatım boyunca, ailem gibi Müselman olarak yetiştirildim. Ama bir süre sonra, huzursuz hiss ettim ve dinimi sorgulamaya başladım. Çok düşündüm ve sonunda Hristian oldum. Pişman değilim, aksine mutluyum ve huzurluyum.
(Lütfen bana kızmayın ve anlayışla karşılayın. Yani demek istediğim, 'Neden Hristian oldun?' veya, 'Keşke Müselman olarak kalsaydın' demeyin, lütfen.)
Müselman olduğum zamanlar, içten gelen bir istekle, kapanmak istedim ama namaz duaları beni zorladığı için, vaz geçtim. İleride pişman da olmak istemediğim için, aslında biraz da düşünmek istedim.
Ama sonra da Hristiyan olduğum için, kapanma mevzusu, benim için sonsuza kadar bitti.
Ama kafama takılan bir soru var. Tesettür bana yakışır mıydı?
Fotoğrafım aşşağıda, baka bilirsiniz.
Yine söylüyorum ki, lütfen beni anlayışla karşılayın.
2 yıl önce Hristian oldum ama yine de merak ediyorum. Sizce tesettür, bana yakışır mı?