Hangi marka ruj tonları daha kalıcı?
Maybelline
L'Oréal Paris
Max Factor
Flormar
Clinique
Estee Lauder
Diğer?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
golden rose velvet mat serisi çok kalıcı bordosu var 20 no ben sabah sürüyorum akşama kadar duruyo neredeyse. bide essence var bende 12 nosu oda çok güzel kadife gibi dokusu oda baya kalıcı. diger şıklardakilerden clinque parlatıcısını kullanmıştım güzeldi oda ama dudaklarım birbirine yapışıodu şeker yemiş gibi.
Ben Yves Rocher kullanıyorum, dediklerine göre doğal da ! :D Ayrıca benim de internetten öğrendiğim bir yöntem sayesinde rujun kalıcılığı arttırılabilir. Rujunu sürdükten sonra dudağının üzeride ince bir peçete koyup, pudra fırçası yardımıyla pudra sürdüğünde kalıcılığı artıyor, denemenizi tavsiye ederim :))
Maybelline süper ve kahrolası pembe rujlar cekici yapıyor dudakları
Patlıcan moru. Sıf bu yüzden 5 gün denize giremediğimi bilirim.
Cevap
44Cevap
Maybelline mat ruj denemedim ama saten olanlari kalici değil.
Aynisi loreal için de geçerli, max factor denemedim.
Flormardan rengini beğenip mat bir ruj aldim, kaleciliğini hic begenmedim.
Clinique ruj fiyatlari bana gereksiz geliyor.
Annemin estee lauder sen pembe tonlarında bir ruhu vardi. surerkenki yapisi falan hoşuma gitti.
Lancome rujlardan memnun kaldim. Dudaginda agirlik hissetmiyordum ve kalici.
Oriflame ve Avon les. Yapisik yapisik.
Bir arkadasim ruj almis markasi falan yoktu üzerinde. Hem rengi hem kaliciligi mükemmeldi. Dokusu berbatti ama çekmeye deger.
Yves rocher a gicik oluyorum.
L'Oréal Paris in kalıcı makyaj ürünlerini dene suyla sabunla yıkasan da geçmez ancak suya dayanıklı makyaj temizleme losyonuyla çıkıyor ben kullanıyorum
Bende Victoria's Secret'ın lipglossu var. Hatta ismini de vereyim, Beauty Rush - Give me More. Aplikatörlü ama çok hoşuma gitti, bir yakınımın düğününe gitmiştim, o ıslaklık zamanla geçtiyse de renk olduğu gibi kaldı. Deneyebilirsin.
Rica ederim.^^
mac matte serisi, özellikle ruby woo kuru boya gibi, çıkarmaya çalışıyorsun da çıkmıyor :D
anaa hakkatten geldı ya la :D
Mat ruj önerir misiniz? :)
Note kullaniyorum
https://i.hizliresim.com/P5DQk6.png
https://i.hizliresim.com/yPqV57.png
https://i.hizliresim.com/BZz82D.png
Rimmel london, essence, flormar, maybelline, mac, ysl... ve daha bir surusu...
Rimmel london kate moss ve diger serisi
Essencein siyah kapali olanlari.
Flormarin cogu urunu.
Maybelline kirmizi ve seffaf kapalilari.
Mac hepsi
Ysl hepsi.
50 taneye yakin rujum var.
Belki daha bile fazla cogu soyledigim urunu kendim kullandim.
Maybellineden bunu denemelisin ben çok memnun kaldım. 10 saat yazdığına bakma 7 saat dayanıyor ;) https://i.hizliresim.com/blG4j0.jpg
Benim gibi üst dudağın inceyse hiçbiri kalıcılık sağlamıyor ama mac bile sürdüm yine hüsran durum ama wet'n wild siyah alt kapaklı olanlar diğerlerine göre daha iyi :)
Maybeline kalıcı fakat renk tercihide önemli kırmızı bordo gibi renkler bir süre sonra cıktığında kendini daha cok belli eder toz pembe ucuz turuncu bu yüzden daha kalıcıdır :)) aslında kalıcı ruj yoktur cıktığında belli olmayanlar vardır ve rukunuzun altına Pudra Sürerseni daha kalıcı olur
Basic diye bir marka var. Matt lip gloss. En az 6 saat duruyo. Bende sasirstm ilk sürdügümde. Etrafimdekiler de cok sorar hangi markayi kullaniyorm diye. De hala satistami bilmiorm
Loreal caresse shine lip gloss olanı , lancome rouge in love 6 saat kalır, maybelline 14 hours yazan , mac in matte seris, diyorlar ama bir gidip deneyeceğim.
avona dayanin bosverin bunlari avoncu abalar is yapsin aaaa bak almazsan darilirim der hayirde aaa al canim sonra verirsin der 2 gun sonra odemem var der :)))
denemelisin :))
Maybelline şıklar arasında en iyisi ama tabiiki MAC her ürünüyle beni kendine çeken marka. Emin olarak alabilirsiniz. Şeftali tonları hoşuma gidiyor özellikle.
Yalniz bulabilirsen Meggy marka rujlar var. Aceleden cok uygun fiyata alip cikmstm şu an yana döne ariyorum. Yapis yapis olmuyor surdugun gibi kaliyor en onemlisi kuru hissediyorsun, saatlerce kalici.
Pastel'in mat ruju cikti daha yeni. 12 saat garanti veriliyor. Sabah okula giderken duruyorum tazeleme derdi ortadan kalkti vallahi. Birde rujun altina pudra ya da dudak kalemi sur. daha dolgun ve kalici oluyor:)
BİMbelline. Bimden alin bir suruyorsunuz 9828291929288281818 yil akmiyor ve kalici
Ben bimin malınj kullanıyorum. inanmayanlar olabiilir ama bimin malları çok kaliteli ruju 3 gün gider
Meybelline zaten lorealin yan markası o yüzden loreal kadar kaliteli olamaz maxfactorde iyi bide pupa var o da harika
MAC tabiiki. Bir çok renk seçeneği mevcut. Retro mat ve mat rujları özellikle acayip kalıcı, önerilir. Mac'ten şaşmam :)
avon kullanıyorum kalıcı da gayet. clinique alaktım heveslendim (aşırı pahalıymış bide) parası var ama kendisi yok dediler bilemeiyorum kullanmadım
geçen gün watsonsda markasını bilmediğim sihirli rujlardan denedim
o gün ve ertesi gün çıkmadı
oysa dudaklarımı çok yıkamıştım
Sanırım şu yeşilken, sürünce kırmızıya dönenlerden. Cidden onlar çıkmıyor >_<
benim sürdüğüm yavru ağzı rengiydi ama yeşili de vardı evet
ilk sürünce yok gibi
dudağında durdukça rengi koyulaşıyor
sanırım vücut ısına bağlı bir şey ya da başka bir şey bilemiyorum
ama kalıcı baya
Beyler kaç kere ruj kullanmışlar acaba çok merak ettim :) Bu ne yahu.
Ben kendime mac den iki ruj aldim gecenlerde ilk defa kiydim o paraya ve kkesinlikle deydi acayip iyiler mac diva süper bir renk
Ne farkederki markası varsa bir milyoncudan almadıktan sonra hepsi güzel
:D hepsi zararlı çok istiyosan bitsikisel ürünler var onlardan al
Mac iyi diyorlar ama ben denemedim. Ruby woo su cok kaliciymis. Param olunca alicam :)
Mac , Dior , Estee Lauder acik ton lari tercih ederim dha cok...
chanel, lancome, christian dior, clinique
fiyatlari 50-100 arasinda değişiyor
Tabikide Mac özellikle Kinda seksi öneririm kalıcı olması bir yana cok doğal bir ton :)
Maybelline kullanıyorum çok memnunum hem kalıcı hem saten gibi yapıyor pürüzsüz💄
suya dayanıklı rujlar var onlar baya kalıcı kullanmıstım. flormarda var
Mac ürünleri kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandıklarım içinde en iyisi olduğunu söyleyebilirim.
bende hiçbiri kalıcı olmuyor sürekli dudaklarımı yaladığım için hep tazelerim :D
Abone kullanıyorum. Ruju sürmeden altına fondöten sür üstüne pudra bide rujla aynı renk kalem sür daha kalıcı olur
En son keşfim goldenrose matte serisi.. hele ki Velvet matte efsane... Tavsiye ederim..
Mabolin nevyork diye bir şey duymuştum reklamlarda =D
nedense herkes kalıcı tonlara bayılıyor hele birde kırmızı olursa tamam:))
lime crime.. her yerde bulmak zor ama bu markadan daha kalıcı ruj markası gormedım
ben uzun zamandır maybelline kullanıyoru ve kalıcı olması konusunda herhangi bir sorun yaşamadım, daha önce başka markalar da denedim ancak maybelline gibi sonuç alamadım.
Estee Lauder Fuchia Fever kadar kalıcı bir ruj görmedim. Ama çok pembe.
Bir de Ekka Kozmetikten Betty serisinin kalem rujları gerçekten çok iyi tavsiye ederim. Hem de fiyatları çok uygun. Gratis'te bulabilirsin :)
Mac uzerine ruj tanimam bir tanecik kirmizi vardi son gunlerim onunla cok uzuluyom😣
Herkes MAC. Demiş de doğru düzgün kullananı görmedim..
Benim denediklerimin hiçbiri kalıcı olmadı ama altına hep dudak kalemi sürerim öyle kalıcı oluyor sizde denemelisiniz :)
estee lauder gayet iyi. maybelline kolaylıkla çıkıyor.
Kızlara mı soruyon belli değil yanıt verenlerin tümü erkek..
Maybelline den daha iyi markalar var.. neden ilk sıraya koydun :(
Abla este ladirla flormari aynı ankete koymussun olmamış yaa haksızlık. Bu
Onları denemedim ama bu ara avon color trend ten aldım bir ruj diğer serilerini de almayı düşünüyorum çok beğendim kalıcı
erkeklerdemi ruj kullanio la :-D
galiba :-D
bu soruya erkekler neden cevap veriyor hiç anlamıyorum
Golden rose Matte ruj. Gül kurusu rengi 14 numara şiddetle tavsiye ederim. Kalıcı ve hoş
Eski sevgilim maybelline kullanıyordu ordan biraz fikrim var. İyi diye biliyorum
bana denk gelenler otobusten okula varana kadar kaybolan cinler bana da önerin :(
flormar ne oyle listeden cikar bir avon flormari ahavada karada
Ruj tonu demişsin, marka vermişsin. Alakaya maydanoz. Soruna gelecek olursak vişne.
Halen ruj tonu diye okuyorum.
Kör oldum :( En baştaki adını söyleyemediğim markaya iyi diyorlar.
Ben kendim ruj kullanmiyorum ama makyözlük yaptiğim zamanda müşterilere mac ve heidi klum'un rujlarını sürüp öneriyordum ve bayada tutuluyordu 😊
kullananan kullanmayan herkes bilir cevap mac
ayrica ben cok memnunum
Mac markasının mat rujları kalıcı roby woo tebeşir gibi bir yapısı var heleki dudak kalemiyle kullanırsan tazelemene gerek yoktur vede tazelemesi çok zor
sabah bır ruj surdum cıkmıyo ama markası ne bılmem:d
Maybelline mor ruj aldım. Çok kalıcı ve çokta güzel :)
Hahahaha erkekler cok hosuma gidiyor ya boyle seylere yorum yapiyorlar
Positiv dusunuyorsunuz aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar