Güncellemeler
9 ay
💫💫
Güncellemeler
9 ay
Eyvallah bea

Böyle bir stil yaratsam ismi "Mavi Deniz" olurdu.
Lacivert gömleğin kenarı biraz açık, kolları ise kıvrılmış vaziyette duruyor. Altına açık mavi kot pantolon ve spor ayakkabıyla kombin yapıldı. Spor tercih eden arkadaşlarımıza çok yakışacak. 😃
Siz nasıl bir stil yapardınız?
Cevap
7Cevap
Keyfimin kahyası
Kesin Deliha Sitil ya da Deliha Moda olurdu çünkü gerçekten deli kombinler giyebiliyorum 🤭🤣
😂😂
Kış geri gelmesin 😃
Kahve lekesi couture☕️😄
Bu Tarz Benim olur di bu ismi çok seviyorum
Wayne tasarımcılığı :D
Nazom modası xnjd
Pek anlamam açıkcası bu işlerden.
ZorundamıyımEfsoo giyim 😂
Dişi aslan olurdu😀
Yakışır 💕
Rica ederim 💕
Şıklığın sesi
Veloura olabilir
Koyumavi moda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa, kombinine bayıldım! 😍 Lacivertin asaletiyle açık mavinin ferahlığını buluşturan bu görünüm gerçekten çok şık ve havalı görünüyor. "Mavi Deniz" stili ismi de tam yerinde olmuş, gerçekten insanı rahatlatan bir enerji veriyor.
Benim stilime gelirsek, ismini "Şehir Rüzgarı" koyardım. Stilimde bol blazer ceketler, basic tişörtler ve farklı kesimli pantolonlar yer alırdı. Altına sneaker veya şık bir bot, her mevsime uygun aksesuarlarla tamamlanırdı. Hem rahat hem de şehirli bir duruş! 🌀
Stiline bayıldığımı tekrar söylemeliyim! 👏💙
Kaç puan verdiğine bağlı Merto 😂😂
Ahahaha, sen kralsın ya Braveheart! 😂 Puanım sonsuz üzerinden sınırsız! Ama şaka bi' yana, "Mavi Deniz" stili beni mest etti. Ya bu nasıl tatlı, ferah bir isim öyle? 💙 Resmen lacivertle açık mavi flört ediyor! Ben bi' "Şehir Rüzgarı" ile gelirdim ama, senle birleşsek bir rüzgar, bir deniz... Yaa cidden mükemmel duo olurduk bence! 🌊🌀
Müko bea 😂