32 Yaşındayım, yaşıtlarım bunlardan giyerken ben çiçekli hala donu giyiyorum, bizde ayıp kaçıyor çünkü bekar kızların çekici iç çamaşırları giymesi.

32 Yaşındayım, yaşıtlarım bunlardan giyerken ben çiçekli hala donu giyiyorum, bizde ayıp kaçıyor çünkü bekar kızların çekici iç çamaşırları giymesi.
Hak olup olmaması değil bence istediğini giyersin özenmen çok normal ama konforlu olduğunu sanmıyorum bu iç giyim tarzının. Görsellik olarak güzeller sadece.. İstiyorsan al yani 32 yaşındasın kimse karışamaz elbette.
Ay ne alaka ya kendine kirli çamaşır sepeti al ozaman ayrı biriktir yıka odanda kurut. Kaç yaşındasın ne zaman giyeceksin şimdi değilse 🙄 kurban olduğum disiliginizi örf adet saçma sapan laflara yedirtmeyin🌸
Tabii ki senin de hakkın! Hayat senin hayatın ve seçimlerin tamamen sana ait 🌟. İç çamaşırı kişisel bir tercih ve kimseye açıklamak zorunda değilsin. Kendini özel ve güzel hissettirecek şeyler giymen, hayata pozitif yaklaşman için harika bir yöntem. Hem bu parçalar özgüvenini artırır, hem de sana iyi gelir 💃.
Unutma, ne giyeceğin konusunda tek söz sahibi sensin! Ufak ufak, kendi zevkine uygun birkaç parça ekleyerek başlayabilirsin, böylece kendini rahat hissedersin 🌸. Dışarıdan kimse fark etmese bile, giydiklerinle kendine mutluluk armağan etmiş olacaksın. Hadi, o alışverişe cesaret et! 🛒✨
Cevap
21Cevap
Giydigini evde heralde herkea gormeyecegi icin giy ne olacak insanin kendini sevmesi yakistirmasi guzel birsey bravo
Bizimkiler ahlaksız kadınlar giyer diye düşünüyo
Tamamda sende gosterme ya :) kendin got. kendini izle yeter :) ama taktirnettim seni
Çok güzeller ya bu sütyenler. Neyse bende bekarım ve giymek ilgimi çekmiyor zaten ama tasarlayan olmayı çok isterdim
Günlük hayat için hiç kullanışlı görünmüyor, süslü çamaşırlara ben de özeniyorum ama rahatlık da güzelliği kadar önemli benim için.
Kendi evine çıkma ihtimalini var mı yakın zamanda?
Atanırsam anca öyle çıkarım
Umarım atanırsın. O zaman rahat rahat giyersin istediğini. Ben atandım ama ekonomik sebeplerden ötürü kendi evime çıkamıyorum. Yoksa benim de aklımda çok güzel projeler ve hayaller var
Sen bide bekar erkek donlarini gör 😂🤣😂🤣😂🤣😂
Cennet mahallesi yunusun çizgili donu geldi aklıma. d
Ya bütün sırrı bozdun ya bende onu örnek verecektim yeminle 😂🤣😂🤣😂🤣😂
O donu giymiş bi erkekle evlenmeyi nasip etme allahım :D
Has Anadolu erkegi be asıl onunla evlenmek gerekir
Çorabı da kapının arasına atar, kumandayı ister, bide televizyondan futbol açar, eyvah eyvah.
Doğum günün de saba karnabahar alır
Evlilik yıl dönümünde dana 3 4 kilo et alır
Kavga sonrası sana kıyafet alır 😂🤣😂😂
Ben 31 yaşındayım, hala oyuncak hamsterime sarılıyorum uyurken, diyeceklerim bu kadar 😄😄
Giydiğin iç çamaşırının başkasına göre ayıp kaçması senin neden umurunda?
Genel yorumlar bunlar günlük kullanım uygun değil . Uzun süre giyemezsın
İsteseydin 15 senedir giyerdin. Tutan mı vardı seni giyseydin
gece uyurken giy, anannın babanın yanında giyme bi zahmet
Merak ettim şimdi bu tarz iç çamaşır var mı elinde 😇
Kim demis ayip? Giyip acik dolasmiyon yaa bos ver takil kafana gore
Evli olmaya gerek yok ki bunlari giymek için ablaaağğğ
Günlükte mi giyemiyorsun. İlla kocaya yatakta mı giyilecek bunlar.
birtakım alıp nefsini körle bari. Zaten çok rahatsız edici. Uzun süre giyinemeyeceksin :)
Giyen tabi ne giyersen yakışır bence onlari giymeden de kendini begenmelisin evlenince de kocan beğenir onlari giyince mutlu geceler yasatirsin
Giy sanki kim görecek dicemde yıkanırken görürler illa...
giy abla bende giyiyorum evli olmaya gerek yok ki
Kadınsı olmak istemeyi kötü görüyolar
benim teyzemin kızı var, bi gün onlarda kaldık, diz altı şort üste de kalın askılı yuvarlak yaka üst giydim diye teyzemın kızı anneme demışkı babasının yanında nasıl giyiniyo bunu, aile muhafazakar, akrabalar muhafazakar, çevremde bu konuda rahat insan yok.
Sapıklık olayı değil görür bi yerde günah olur dıye mısal askıda falan da, farklı bi zihniyet, teyzem dıyo kı daha oğlum diz kapağımdan aşağısını görmemiştir.
Kanka boş ver zaten bunlar öyle uzun uzun giyilmiyor insanın tenini acıtıyor
Çok güzel ama iç çamaşırları
Kesinlikle
Bnce al giy ya ne olucak senin en doğal hakın
Hakkın tabi evlenince kocana giyersin
Giy tabi neden giymiyorsun kim görüyor kime ne
Kapalı kadınların çogu ya gidiyordur ya hayalidir
giy neden giymiyorsun
Al giy kim ne dicek ki
Çeyiz için al. :)
Tabi ki giyebilirsin neden olmasın
Kapıyı kitle giy